Αντιβιωση μου ειπε να δωσω,Amoxil για παιδακια με συριγγα ινσουλινηςΓιατρος θα το καταλάβει. Απλα ειναι τα γενικα συμπτώματα αυτα (πρασινα κακα με ή χωρις διάρροια). Δινεται ειδικη αγωγη για να ελεγχθει η εξαρση.
Αντιβιωση μου ειπε να δωσω,Amoxil για παιδακια με συριγγα ινσουλινηςΓιατρος θα το καταλάβει. Απλα ειναι τα γενικα συμπτώματα αυτα (πρασινα κακα με ή χωρις διάρροια). Δινεται ειδικη αγωγη για να ελεγχθει η εξαρση.
Τα κορίτσια με τα οποία υπάρχει το debate για το όνομα, είναι τα κορίτσια, που τα βρήκαν ε; Sorry, τώρα κατάλαβαΔεν υπαρχουν παιδια ...
Εγω δεν το διευκρινησα,σιγα...Τα κορίτσια με τα οποία υπάρχει το debate για το όνομα, είναι τα κορίτσια, που τα βρήκαν ε; Sorry, τώρα κατάλαβα
Για γουρι θελουμε ονοματακι,ψιλοχαζομαρες αλλα ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται!Ασε τα ονόματα κοριτσακι μου....
Μια χαρα ειναι κ το ζεστο μπουκαλι κανει δουλεια...
Ο κτηνίατρος μηπως να εβλεπε τα κακα για μια καλλιεργεια;;;;μπας κ;;;...
Μου ειχαν πει να αραιωνω σε πιο πολυ νερο την σκονη κ γιαυτο το εκανα ετσι,παντως δεν το τρωει ολο ουτως η αλλως,45-55ml τρωει αναλογα τα κεφια του,το υπολοιπο το πεταω.Αλλα ζηταει συχνα να φαει,στη μιαμιση ωρα τον πιανει γκρινια,ποσο συχνοτερα θα ζηταει;!Το θέμα είναι να μειώσεις και το θρεπτικό συστατικό (σκόνη) και την ποσότητα του νερού. Κανονικά στην μιαμιση μεζούρα αντιστοιχούν 45ml νερό. Θα τρώει λιγότερο δηλαδή. Αν τα κακά του φτιάξουν σημαίνει ότι έφταιγε η ποσότητα. Θα πεινάει βέβαια και θα σου γκρινιάζει λίγο.
εννοείς το νερό από το βράσιμο να δίνεις με σταγονόμετρο;Είναι κάτι που μου το είπαν οι πιο έμπειροι εκτροφείς και πάντα πετυχαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, γλύτωσαν έτσι πολλά νεογέννητα κουτάβια. Παίρνεις ένα κομμάτι (όχι πολύ μεγάλο) μοσχαρίσιο συκώτι το βάζεις στην κατσαρόλα με λίγο νερό και βράζεις στη σιγανή φωτιά για 5 λεπτά. Το στραγγίζεις, περιμένεις να κρυώσει και του δίνεις με σταγονόμετρο 4 σταγόνες ανά 2 ώρες για 12 ώρες. Δοκίμασε το, λένε ότι κάνει θαύματα.