Καλημερα σε ολους και καλως σας βρηκα!Με λενε Ιωαννα.Την Παρασκευη μου εφεραν 2 κουταβακια που βρηκαν την Τεταρτη 2 κοριτσια,πεταμενα σε γκρεμο,κλεισμενα σε τσουβαλι!!Τα μωρακια ηταν 3, 2 ημερων περιπου,το ενα κοριτσακι πεθανε στον δρομο(απο σκουληκια ειπε ο γιατρος που τα ειδε πριν μου τα φερουν) και το αλλο πεθανε προχτες,Κυριακη.Ενω φαινοταν πολυ ορεξατο στα 2 πρωτα γευματα αρχισε να μειωνει την ποσοτητα που ετρωγε και μεσα σε μολις 2 γευματα σταματησε να τρωει εντελως και τελικα την εχασα.Μου εχει μεινει ο μικρος,που ηταν και ο πιο αδυναμος και του χρωσταω να ζησει!Εχτες το βραδυ εντελως ξαφνικα αρνιοταν να φαει και ισα που κουνιοταν,τον τυλιξα σε κουβερτουλα τον πηρα αγκαλια και λιγο μετα σαν να ξαναζωντανεψε προσπαθουσε να θηλασει,του εκανα γαλα και ηπιε 35ml ενω επινε στο χαλαρο 45.Απο εκεινη την ωρα ειναι αρκετα αδυναμος δεν τρωει με την ιδια ορεξη οπως τις προηγουμενες μερες ολο το βραδυ εχει φαει μολις 20ml(απο τη 1 μεχρι τωρα) κλαιει συνεχως και εκανε και διαρροια,η κοιλιτσα του ειναι πρησμενη(οπως και της αδερφουλας του πριν φυγει) και ενω του εδωσα με την συμφωνη γνωμη του γιατρου banminth δεν εχει βγαλει σκουληκια,και προφανως ποναει!Παιδια τα φωτα σας!!!Ειμαι πολλες ωρες εδω μεσα σαν επισκεπτης διαβαζοντας οτι σχετικο βρηκα και αποφασισα να εγγραφω για να ζητησω τη βοηθεια σας.Πρωτη φορα μου τυχαινουν τοσο μωρα και τα εχω παιξει!!Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Τα 2 μωρακια,αυτο με το πιο πολυ μαυρο ειναι το κοριτσακι που εχασα,και ο αλλος ειναι ο μπεμπης που παλευει να ζησει
Τα 2 μωρακια,αυτο με το πιο πολυ μαυρο ειναι το κοριτσακι που εχασα,και ο αλλος ειναι ο μπεμπης που παλευει να ζησει
Attachments
-
163,2 KB Προβολές: 108