Ονειρεύεται ο σκύλος;

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Χωρίς να ειμαι απολυτα σιγουρος ειχα δει στο Dog Whisperer(cesar millan) οτι δεν ξυπνουσε ποτε τα σκυλια. Προφανως τα σκυλια που απασχολουν την εκπομπη εχουν διαφορες ανασφαλειες.Ετσι λοιπον τον δικο μου δεν τον ξυπναω ταρακουνοντας , βρισκω κανενα αντικειμενο η κανεναν ηχο, καμια πορτα κλπ. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
Εγώ ξεροβήχω και ξυπνάει. Έρχεται να δει αν είμαι καλά και μετά από 2 λεπτά ξανακοιμάται. Τον βασανίζω τον καημένο.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Φυσικά και βλέπουν το δικό μου γαβγίζει χαχα :) :) :) και απλά το χαιδεύω δεν το ξυπνάω αλλά και να ήθελα δεν ξυπνάει με τίποτα!!κοιμάται βαριά χαχα

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Ο δικος μου καποιες φορες γρυλιζει αλλα συνηθως κανει 1 κοφτο ηχο σαν σφυριγμα.Με το που ακουμπαω ομως το χερι μου πανω του να τον χαιδεψω σταματαει,η μετα απο λιγο ανοιγει τα ματια και ξανακοιμαται.Πιστευω οτι δεν κανει να τα ξυπναμε αποτομα...

maryan

Active Member
21 Μαρτίου 2011
25
0
Εμένα κάνει έναν ήχο σαν "ουφ-ουφ, ουφ-ουφ" και κουνάει λίγο τα ποδαράκια. Επίσης, καμιά φορά ροχαλίζει κιόλας.. Το κορυφαίο που έχω ζήσει είναι να έχουμε αράξει στον καναπέ με το αγόρι μου, να έχουν αποκοιμηθεί και οι δύο και να ακούω ροχαλητό dolby surround!!! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα