Ολα άρχισαν απο ένα pet shop...

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
τελεια προταση το Newfoundland!!! για αραγμα στο τζακι και παρεα με το παιδι... θελει ομως χωρο στο αυτοκινητο για να ακολουθει στις εξορμησεις σας και μια απαιχτη σκουπα για τις μαυροτριχες!
Καλως ηρθατε φιλε second! Ευχομαι η δευτερη προσπαθεια για τη συντροφια ενος σκυλου να ειναι πολυ πολυ επιτυχημενη απο ολες τις πλευρες!
Καλη χρονια να εχουμε!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Το νέας γης δε θελέι χωρο στο αυτοκ. Θέλει ολοκληρο το αυτοκινητο.
Επισης για να μαζεψεις τα κακα του θελεις φτυαρι.
Ασε το τι τρωει.
Αλλ οντως ειναι καταλληλα σκυλια για παιδια. Εχουν το χαρακτηρα των Lab.

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Συλληπητηρια για το σκυλακι σου! Ευχομαι να τον θυμαστε για παντα και η επομενη επιλογη να ναι πραγματικα καλυτερη για εσας. Οσον αφορα γαλλικο/αγγλικο μπουλντογκ ουτε εγω θα επελεγα τετοια φυλη ειδικα αν μου χε συμβει κατι αναλογο :(... Τα λαμπραντορακια θεωρω οτι ειναι καλυτερη επιλογη απο τα νεας γης διοτι ειδικα με ενα μωρακι στα σκαρια θα υπαρχει η αντοχη για την φροντιδα και των δυο;

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αν δε καιγεσαι καντε πρωτα το παιδακι και μετα παρε σκυλο.μετα οι περισοτερες φυλες ειναι προσβασιμες
γ.π,ντοπερμαν,νιουφι,μαστιφ,μποξερ και πολλα ακομα

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Πλάκα πλάκα και τα dobermann είναι μια καλή επιλογή... Πολύ παρεξηγημένα σκυλιά.

Γω τα ερωτεύτηκα όταν γνώρισα τα dob του εκπαιδευτή μας (είναι και εκτροφέας dobermann). Ντάξει, πραγματικά απίστευτα σκυλιά, φιλικά, πανέξυπνα, πανέμορφα και καλώς ή κακώς εντελώς ανθρωποκεντρικά. Σε κοιτάνε κατευθείαν στα μάτια λες και είσαι ο θεός τους.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
αν δε καιγεσαι καντε πρωτα το παιδακι και μετα παρε σκυλο.μετα οι περισοτερες φυλες ειναι προσβασιμες
γ.π,ντοπερμαν,νιουφι,μαστιφ,μποξερ και πολλα ακομα
κι αυτο σωστο

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Το νέας γης δε θελέι χωρο στο αυτοκ. Θέλει ολοκληρο το αυτοκινητο.
Επισης για να μαζεψεις τα κακα του θελεις φτυαρι.
Ασε το τι τρωει.
Αλλ οντως ειναι καταλληλα σκυλια για παιδια. Εχουν το χαρακτηρα των Lab.
Αφου η Sophiaouda δεν εχει εμφανιστει που ειναι η πλεον ειδικη στο θεμα ας κανω εγω μια εισαγωγη.
Ναι τα Νεας Γης θελουν χωρο στο αυτοκινητο. Αν εχεις ενα μικρομεσαιο αυτοκινητο πολης ξεχνας οτι εχεις πορτμπαγκαζ.

Οχι δεν τρωνε εναν τονο. Θεωρω οτι το κοστος οσον αφορα την διατροφη τους δεν διαφερει πολυ απο εναν μεσαιο σκυλο (lab,gsd κλπ)

Οχι δεν θελεις φτυαρι για τις εξαγωγες. Αν εχεις τρελλες τουρτες κατι δεν παει καλα με την διατροφη τους.

Μαδανε πολυυυυυυυ. Εχουν πολλααααα σαλια. Το τριχωμα θελει αρκετη περιποιηση. Βουρτσισμα σε καθημερινη βαση και 2 φορες τον χρονο ενα μαζεμα του τριχωματος με ψαλιδι απο γκρουμερ (Αν πιανει το χερι σου το κανεις και μονος σου).

Ησυχος και διακριτικος σκυλος μεσα στο σπιτι, ανθρωποκεντρικος εως τσιμπουρι αγαπησιαρης και φιλικος. Θελει ομως οπως καθε γιγαντοσωμη φυλη συνεπεια και ευγενικη χειραγωγηση απο τους πρωτους μηνες της ζωης του.

Επειδη παιζει και το θεμα μωρο στην μεση να πω οτι κατα την γνωμη μου ο σκυλος θα πρεπει να προηγηθει 2 χρονια απο την αφιξη του μωρου στο σπιτι. Πρωτα απο ολα για να εχει εκπαιδευτει και να εχει φτασει σε μια σχετικη ωριμοτητα (φανταστειτε ενα ατσουμπαλο νιουφοκουταβο 5 μηνων να χοροπηδαει διπλα σε ενα βρεφος), να εχει μαθει να χειριζεται τον ογκο του και να εχει ηρεμησει. Κατα δευτερον ενα κουταβι ειναι αρκετη δουλεια για οποιονδηποτε, ποσο μαλλον για ενα ζευγαρι νεων γονιων που εχουν και ενα νηπιο που απαιτει την πλειονοτητα του χρονου τους. Αν σε αυτα προσθεσουμε και την απηρεια των συγκεκριμενων σκυλογονιων τοτε νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να υπαρχει ο συγκεκριμενος προγραμματισμος διαδοχης κουταβιου και παιδιου.

Second

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2012
36
0
Ευχαριστώ για τις προτάσεις keep them coming! Καταπληκτικός σκύλος ο Newfoundland αλλα παραείναι μεγάλος για μας. Θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω την ειλικρινή σας άποψη για την υιοθέτηση ενός ημιαιμου κουταβιού. Εχω μπει και σε ένα άλλο site για αδεσποτακια και βλέπω πολλά σκυλια στο ζώο φιλικό σύλλογο Ελευσίνας. Σκέφτομαι να πάμε μια βόλτα απο κει να δούμε κανά αδεσποτακι. Φοβάμαι όμως πιθανές κληρονομιές ασθένειες και μην τύχει πάλι τίποτα. Ξέρω ότι όλοι ως φίλοζωοι θα συμφωνήσετε με τη κίνηση, αλλα θα ήθελαν ως πιο έμπειροι να μου πείτε και τα αρνητικά μιας τέτοιας κίνησης.
Ξέρω ότι για καθαρόαιμο πρέπει να μιλήσω στον κοε να βρω τους εκτροφεις, αλλα αν αποφασίσουμε να πάρουμε αδεσποτακι ο σύλλογος Ελευσίνας ειναι πράγματι το σωστο μερος για υιοθεσία σκύλου?

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Ευχαριστώ για τις προτάσεις keep them coming! Καταπληκτικός σκύλος ο Newfoundland αλλα παραείναι μεγάλος για μας. Θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω την ειλικρινή σας άποψη για την υιοθέτηση ενός ημιαιμου κουταβιού. Εχω μπει και σε ένα άλλο site για αδεσποτακια και βλέπω πολλά σκυλια στο ζώο φιλικό σύλλογο Ελευσίνας. Σκέφτομαι να πάμε μια βόλτα απο κει να δούμε κανά αδεσποτακι. Φοβάμαι όμως πιθανές κληρονομιές ασθένειες και μην τύχει πάλι τίποτα. Ξέρω ότι όλοι ως φίλοζωοι θα συμφωνήσετε με τη κίνηση, αλλα θα ήθελαν ως πιο έμπειροι να μου πείτε και τα αρνητικά μιας τέτοιας κίνησης.
Βρίσκω πολύ καλή την ιδέα σου να επισκεφτείς κάποιο καταφύγιο. Όσο για τις κληρονομικές ασθένειες ποιός είπε ότι στα καθαρόαιμα δεν θα έχεις αυτό το ρίσκο ακόμα και από υπεύθυνο και σοβαρό εκτροφέα να το πάρεις;
Τα αρνητικά μιας τέτοιας κίνησης είναι ο χαρακτήρας του ζώου για το οποίο δεν θα έχεις τόσες γνώσεις όσο αν στραφείς σε καθαρόαιμο. Η λύση σε αυτό είναι ένα μεγαλύτερο,σε ηλικία ημίαιμο που να έχει ξεδιπλώσει ήδη τον χαρακτήρα του. Ένας σκυλος 7 8 μηνών π.χ.
Επιπλέον θα έχεις την καθοδήγηση της φιλοζωικής που θα στραφείς για πληροφορίες σχετικά με την συμπεριφορά του σκύλου που θα πάρεις.

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω την ειλικρινή σας άποψη για την υιοθέτηση ενός ημιαιμου κουταβιού. Εχω μπει και σε ένα άλλο site για αδεσποτακια και βλέπω πολλά σκυλια στο ζώο φιλικό σύλλογο Ελευσίνας. Σκέφτομαι να πάμε μια βόλτα απο κει να δούμε κανά αδεσποτακι. Φοβάμαι όμως πιθανές κληρονομιές ασθένειες και μην τύχει πάλι τίποτα. Ξέρω ότι όλοι ως φίλοζωοι θα συμφωνήσετε με τη κίνηση, αλλα θα ήθελαν ως πιο έμπειροι να μου πείτε και τα αρνητικά μιας τέτοιας κίνησης.
Και σκεφτόμουν "θα το αναφέρει, δε θα το αναφέρει" :).

Αφού δεν έχεις αποφασίσει αν όντως θες κάποιο καθαρόαιμο και ποια φυλή, σίγουρα δε χάνεις τίποτα να το ψάξεις και για κάποιο αδεσποτάκι. Υπάρχουν πάααρα πολλές επιλογές!

Second

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2012
36
0
Mareco ειμαστε ήδη ερωτευμένοι με κάποιον απο το καταφύγιο που τον είδαμε σε φωτογραφίες σήμερα , φεύγουμε για Αγγλία για πρωτοχρονιά και γυρνάμε 7 Ιανουαρίου. Δεν θέλω να σας το δείξω μην τυχόν και μου τον πάρει κανένας απο τη μια αλλα απο την άλλη άμα το πάρει χαλάλι του να βρει σπίτι μια ώρα αρχιτερα.

ο Morgan μας έχει κλέψει τη καρδια...

Ένα σπίτι για τον μικρό Morgan ?? - Σκυλιά - Κουτάβια

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Mareco ειμαστε ήδη ερωτευμένοι με κάποιον απο το καταφύγιο που τον είδαμε σε φωτογραφίες σήμερα , φεύγουμε για Αγγλία για πρωτοχρονιά και γυρνάμε 7 Ιανουαρίου. Δεν θέλω να σας το δείξω μην τυχόν και μου τον πάρει κανένας απο τη μια αλλα απο την άλλη άμα το πάρει χαλάλι του να βρει σπίτι μια ώρα αρχιτερα.

Κούκλος ο κούταβος.
Αδερφέ μην έρχεστε κάτσε εκεί που είσαι και έλα μετά της 1-2 του μηνός. Αυτά αν έρχεσαι Λονδίνο.

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
Συμφωνω τρομερο ποστ φιλε μου... ευτυχως προλαβα να ενημερωθω και αν και στην αρχη κοιταζα για χαβανεζο τελικα μου εκλεψε την καρδια ενα αδεσποτο που το περιμενω απο μερα σε μερα...θα τα λεμε απο εδω μεσα καλες γιορτες σε σενα και την κοπελα σου!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926

Με το καλό τότε!! Ωραίος ο μικρός!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Φίλε μου καλώς ήρθες :)
Η αλήθεια μερικές φορές είναι επώδυνη ...ειδικά όταν την μαθαίνεις κατόπιν εορτής.
Ο Μόργκαν είναι κούκλος. Σου εύχομαι καλή χρονιά με τον Μόργκαν σπίτι σας :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi