Οι χειρότερες γκάφες του σκύλου μας

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
εμενα το μονο που κανει η γιασμιν ειναι που συνεχεια αντι να βγει απο την πορτα της κρεβατοκαμαρας τρακαρει στη ντουλαπα απο την λυσσα της να παει στο σαλονι η οπουδηποτε για καποιο λογο

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
εκεί που την πατάει πάντα η κέλλυ είναι οταν γυρνάμε απο την βόλτα (πάμε βόλτα χωρις λουρί) και της λέω ''τρέχα σπίτι'' παίρνει φόρα και ανεβαίνει τα σκαλιά και πάντα ξεχνάει να φρενάρει και σκάει πάνω στην πόρτα....!!!

Εκεί που πραγματικά ήταν για γέλια ήταν όταν την βρήκα δίπλα στο λάπτοπ να έχει πατήσει θεος ξέρει πόσα πλήκρα και να παίζει ένα τραγούδι στο γιουτιουμπ που ακόμα δεν ξέρω πως το κατάφερε και να με κοιτάει με περηφάνια!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ξεθαβω το θεμα γιατι προσφατα ο Ντιεγκο θυμηθηκε παλι οτι υπαρχει φαγητο στα σκουπιδια ... το αποτελεσμα που λεγαμε:rolleyes::maria:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αυτό είναι που λέμε
Βλάκας με περικεφαλαία ε?
!!!!!!!!!!!
και την φοράει και λάθος!!!!!!!!!!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ένα ενυδρείο εκεί δίπλα ....έχω φυτά έτοιμα και ένα ζευγαράκι Κίλις αν ενδιαφέρεσαι . με νερό δικτύου και τακτικό τάισμα θα έχεις το πιο απροβλημάτιστο ενυδρείο έβερ
και θα έχεις και γεννητούρια τακτικά (παλιό ΒΥΒ) :lol:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
ένα ενυδρείο εκεί δίπλα ....έχω φυτά έτοιμα και ένα ζευγαράκι Κίλις αν ενδιαφέρεσαι . με νερό δικτύου και τακτικό τάισμα θα έχεις το πιο απροβλημάτιστο ενυδρείο έβερ
και θα έχεις και γεννητούρια τακτικά (παλιό ΒΥΒ) :lol:
Ασε με ρε!!!!! το "ψηνω" ενα μηνα στο μυαλο μου να το στησω στο υπνοδωματιο.... θα καω στο τελος και θα ειμαι ιδια με το σκυλο μου χαχαχαχχα:cool::paletas:
Μη μας βγαζεις οφ τοπικ!!!

Τό έκανε, ''Eλισαβετιανό'' :rolleyes::maria:
Εχει βασιλικο αιμα ο Ντιεγκο :maria:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το έγραψα χώρια για να το σβήσουμε με άνεση ρε.
λέγε θές φυτά? έχω πολύ πράμα και διάφορα
πάρε υπόστρωμα και χαλίκι και μίλα μου να στα στείλω-θα γίνει της ζούγκλας
και μην βάζεις και καθόλου ψάρια....σιγά τώρα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ