Οι χειρότερες γκάφες του σκύλου μας

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εβλεπα μολις δυο απίστευτα βιντεο, που φαινεται σχεδον αδυνατο να συμβουν.

Το ένα ειναι με ένα γατακι που σφηνωσε σε μια μεταλλικη σωληνα 3 ιντσων, και χρειαστηκε να το πανε στην Πυροσβεστικη για να το απεγκλωβισουν.
Ενας πολιτης το ακουσε που εκλαιγε, το ειδε και πηγε την σωληνα στην πυροσβεστικη.
Το γατακι στη συνεχεια υιοθετηθηκε από έναν υπαλληλο τοπικου τηλεοπτικου σταθμου.
Video: Kitten rescued from three-inch pipe - Telegraph

Το άλλο δειχνει μια φοιτητρια που κατορθωσε να σφηνωσει στην απλωστρα της. Εχει και βιντεο:
NewsIt.gr: Σφήνωσε στην...απλώστρα της! ΒΙΝΤΕΟ

Και θυμηθηκα ένα κατορθωμα της Ηρας περυσι.
Φορουσε ένα κολαρο που ειχε και κλιπ. Εκανε βολτες μια μεσα και μια εξω, ωσπου κάποτε παρατηρησα ότι ειχε μεινει εξω πολλη ωρα. Ηταν νυχτα.
Βγηκα στο μπαλκονι να δω τι κανει, και την ειδα ορθια να κοιταζει μπροστα και προς τα εξω. Δεν εδωσα σημασια και την αφησα.
Περασε κι άλλο η ωρα, κι άλλο, και ξαναβγηκα.
Η Ηρα στην ιδια ακριβως θεση, μονο που τωρα με κοιτουσε καπως.
Αποφασισα να παω κοντα της και βλεπω ότι το κλιπ του κολαρου ειχε πιαστει στο συρματινο πλεγμα μιας γλαστρας.
Πώς το καταφερε αυτό, μονο εκεινη ξερει.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Aπο που να ξεκινησω και που να τελειωσω...:rolleyes:
Θα πω την πιο προσφατη... πριν λιγους μηνες φιλξενουσαμε μια σκυλιτσα απο το Fazoo.. οπως γινεται συνηθως οταν εχουμε παρεα στο σπιτι ο Ντιεγκο ειναι πολυ καλος μαθητης οσον αφορα στις ασχημες συνηθειες που ενδεχομενως εχει ο αλλος σκυλος.. τις μαθαινει αμεσα και τις εφαρμοζει με την πρωτη ευκαιρια:cool:
Ετσι λοιπον ειχα ξεχασει μια μερα να βαλω τα σκουπιδια σε μερος μη προσβασιμο και γυριζοντας σπιτι βρηκα το σαλονι μου χωματερη και τον Ντιεγκο σε μια γωνια να με κοιταει με βλεμα ενοχης ενω η Ζωη με χαρα για το κατορθωμα της :D
Μετα απο λιγες μερες και αφου η Ζωή ειχε φυγει απο εμας, ξαπλωνω ενα μεσημερι στον καναπε, με το που με παιρνει ο πρωτος γλυκος υπνος ακουω τον χαμο, μπαμ μπουμ, σηκωνομαι και τι βλεπω? Ο Ντιεγκο στην προσπαθεια του να ανοιξει τον σκουπιδοτενεκε ειχε βαλει κολαρο το καπακι και ετρεχε πανικοβλητος πεφτωντας σε τοιχους, πορτες.:maria::maria:

Tελικά αποφασισα οτι αυτοι οι καδοι δεν κανουν για μας [-X

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Δεν ξέρω αν οι ενέργειες του Δια μπορούν να μπούν σε αυτή την κατηγορία αλλά ο δικός μου ή ειναι πολύ Ραταπλαν ή όντως ειναι φιλόζωος οπως η οικογένεια στην οποία μεγαλωνει...(αν δεν παινέψεις το σπιτι σου.....) Εχει κατι με τα μωρά ζώα....δλδ...γατάκια χελώνες πουλάκια κλπ. Ολα ξεκίνησαν πριν 1μιση χρόνο περίπου Πασχα στο εξοχικό, και κατά τις 8και κατι το πρωί ακούω εντονο κλάμα σκύλου....ωχ λέω...κάπου πιάστηκε κάπου εχωσε την μουσούδα του πάλι και δεν μπορεί να βγεί.Οπότε σηκώνομαι απο το κρεβάτι πυτζαμωμένη η δικιά σου φοράω κάτι γαλότσες του μπαμπά μου (οτι βρήκα μπροστα μου) και βγαίνω εξω να τον ψάξω....Κοιτάω...τι να δω??? Ειχε βρεί 2 κουτάβια τα είχε στήσει σαν στρατιωτάκια μπροστά του και αυτός καθιστός τα έπαιζε και τα έγλειφε....Εγώ αγχώθηκα μήπως με την στοματάρα του τα τραυματίσει και έτρεξα αμέσως...έρχεται με χαρά σαν να μου λέει "Κοίτα τι βρήκα..." τον χαϊδεύω και πάω στα κουτάβια...παίρνω το ένα στην αγκαλιά μου και έτσι οπως πάω να πάρω το άλλο μου το αρπάζει ο κύριος και πάει και το χώνει κατω απο το αυτοκίνητο.Τώρα τι του λές?? Για να μη του το πάρω...Ε αφου πέρασε πόση ώρα περιφρούρησης αυτοκινήτου κάποια στιγμή το έφερε στην βεράντα που είχα και το άλλο για να τα ταΐσω. (By the way εχουν γίνει σκύλαροι.....! Τα πήρε ενας γείτονας ). Με αυτά και με αυτά επειδή μάλλον το παιδί μου εχει μάθει να κάνει καλές πράξεις μας έφερε το Καλοκαίρι και ενα πουλάκι που έιχε πέσει από φωλιά...αφού δεν το έφαγε....πάλι καλα να λές!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αυτό ήταν δική μου (μας) γκάφα και όχι του σκύλου.
Αλλα αυτό μου ήρθε τώρα στο νου. Όταν έγινε ήταν τρομακτικό κι επικίνδυνο, σαν εικόνα όμως και ανάμνηση αστείο, θυμίζει λίγο ταινία.

Στην παραλία το καλοκαίρι είχα δέσει τον Φλόιντ (κουταβάκι 4ων μηνών τότε) στην ομπρέλα, την οποία ο άντρας υποτίθεται είχε στερεώσει πολύ πολύ καλά και δεν φύσαγε κιόλας.
Εγώ να λιάζομαι, εκείνος κολυμπούσε, ο Φλόιντ άραζε.

Ρίχνει έναν αέρα σε μια δόση που πήρε την ομπρέλα, μαζί με τον Φλόιντ, ο οποίος, απορημένος έτρεχε σαν τρελός από πίσω. Εγώ βάζω μια φωνή:
Η ομπρέλα...
...ΚΑΙ Ο ΦΛΟΪΝΤ!!!!!!!!!!! (έχει γίνει σλόγκαν αυτό από τότε).

Σηκώνομαι και τρέχω από πίσω. Ευτυχώς την έπιασα. Ο μικρός καταχαρούμενος (ΠΟΛΥ του άρεσε αυτό που είχε γίνει, έκανε τρελοχαρές, δεν ξέρω γιατί). Να κάνω νοήματα στον Γιώργο να βγει από τη θάλασσα και να 'μαι πάρα μα πάρα πολύ θυμωμένη που κινδύνεψε ο κούταβος και κάποιοι λουόμενοι πέρα μακριά απ' την ομπρέλα μας...
Ευτυχώς όλα καλά...

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Λοιπόν με αυτές τις ιστορίες θυμήθηκα τον μικρό μου Μαξιμίλιαν....
Μόνη στο σπίτι εγώ σε ηλικία περίπου 13 ετών...του λέω ,"λοιπόν σήμερα Μαξ θα μαγειρέψουμε" και στα 13 μου το μονο που ήξερα να κάνω ήταν να ψήνω ετοιμα πράγματα...Υποψήφιο θύμα: πεινιρλι.
Βάζω λοιπόν τα πεινιρλί να ψηθούν, ο Μαξ ατάραχος καθόταν μαζί μου...Παώ να τα βγάλω απο τον φούρνο και ξαφνικά κάπως δεν στερέωσα καλά το ταψί έρχεται και δένει με το χαλί!!!!!!!!!Με το που το ακούει αυτο ο Μαξ, βάζει μια τρεχάλα, αρπάζει 2 στο στόμα και έτρεχε σαν μουρλό μέσα στο σπίτι!!!!!Αλλο να το λέω και αλλο να το βλέπετε!!!!Ε απο τότε καταλαβαίνετε οτι έκοψα τα ετοιμα και εμαθα να μαγειρεύω....(κατσαρόλα ακόμα δεν μου έχει πέσει!! )

smike

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
81
0
Αθηνα
Η τελευταία γκαφα της λουνας , που θυμαμαι δηλαδη .
Ανεβαινοντας μια κυριακη παρνηθα εγω με τη λουνα , καπου στα μισα βγαινουμε ασφαλτο στην αγ τριαδα για οσους ξερουν . Μπροστα εγω με το ποδηλατο πισω η κυρια . Καθως κινουμαστε βλεπω σταματημενω δεξια ενα αμαξι με ανοιχτες τις πορτες και ενα ζευγαρι με ενα μικρο σκυλακι να του δινουν νερο . Χαιρετω και συνεχιζω.
Η αθεοφοβη αφου πηγαινει και μυριζει το σκυλακι....
μπαινει στο ξενο αμαξι και στρογγυλοκαθεται στο πισω καθισμα:eek::eek::eek:
Να ναι καλα οι ανθρωποι που πεθαναν στε γελια με εμενα να φωναζω ΕΛΑ και η λουνα να με κοιταζει μεσα απο το ξενο αμαξι :D:D:D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
χαχαχα :D ελα Αμαλιτσα μας, πες κι άλλα!!! Πληηηηηζ !!! :D
Xμμμ.. κατσε να το σκεφτω λιγο για να μην εκτεθουμε κιολας :p ταινια θα μπορουσαν να γινουν οι βλακειες που εχει κανει εως τωρα ο Ντιέγκο:rolleyes:

Ειμασταν στο παλιο σπιτι στο Γέρακα, βγαινουμε την καθιερωμενη απογευματινη μας βόλτα και μολις φτανουμε σε μια αλανα που ζουσαν τα 2 αδεσποτα που φροντιζαμε, λυνω τον κεφαλα. Αρχιζει τα τρεξιματα και τα παιχνιδια με τον Σανυ, καποια στιγμη απομακρυνονται πολυ, φωναζω εγω ... φωνη βοωντος εν τη ερημω.... δε τους βλεπω:cool: Τρεχω προς τα κει που πηγαν και βλεπω απο το επομενο στενο τον Σανυ με μια κοτα στο στομα :eek: ο Ντιεγκο πουθενα...., ωχ σκεφτομαι παλι τα ιδια τα κοπροσκυλα, την επεσαν στις κοτες... πιανω τον Σανυ προσεχτικα, του παιρνω το κοτοπουλο απο το στομα και παω προς το σκουπιδοτενεκε να την πεταξω μην προλαβει και με δει κανα ματι... με το που φτανω στα σκουπιδια βλεπω το κεφαλι του Ντιεγκο να ξεπροβαλλει μεσα απο τον τενεκε :eek: με μια σακουλα απο σουβλακια στο λαιμο :D Ποιος θα ασχοληθει με τις κοτες οταν εχει φαι ετοιμο εδω???:paja1:

Τωρα που το σκεφτομαι αν ο Ντιεγκο ηταν αδεσποτος μια χαρα θα επιβιωνε :p

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Smike μου θυμησες ενα σκηνικο που ειχε κανει μια σκυλα που ειχα ... απο το Fazoo και αυτη σαν τη Λουνα σας !;)
Ειχαμε παει στη Λουτσα για μπανιο, στον Ομιλο σερφ και τα σκυλια επαιζαν στη θαλασσα εκει μπροστα στην καφετερια.. περναει ενα αυτοκινητο και βλεπει την Ιρινα και ο οδηγος παει να της μιλησει.. εγω φωναζω οοοοχχχιιιιι μη απο μακρια ξερωντας ... οτι αν της κανει χαρες η Ιρινα θα πηδηξει μεσα στο αυτοκινητο απο το παραθυρο:eek: δεν προλαβα βεβαια και αυτος την πηρε αγκαλια χωρις να το περιμενει :paja1: Δε μας ειπε τιποτα βεβαια αλλα αντιθετως ηθελε να την παρει και να φυγει :D

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Το καλοκαίρι στο εξοχικό μας,ένα βράδυ είχαμε γυρίσει απο βόλτα,και ετοιμαζόμασταν να βγάλουμε το Ρόκυ για....τσίσα!
Κάποια στιγμή κι ενώ τον κρατόυσα με το λουρί,κάνει μια απότομη κίνηση και μου φεύγει μεσα στη νύχτα (γύρω στις 12),και σταματάει σε ένα θάμνο με χωμένη τη μουσούδα του μέσα!
Τρέξαμε αμέσως να τον πιάσουμε και κάτι κρατόυσε στο στόμα του,δε φαινόταν καλά μέσα στο σκοτάδι.
Οταν τον πλησιάσαμε τι να δούμε!!! Είχε στο στόμα του ένα μεγάλο σκατζόχοιρο,ο οποίος είχε γίνει μπάλα! Πανικός!!!:eek::eek:
Να προσπαθούμε να τον κάνουμε να τον αφήσει,τίποτα αυτός. Ξαφνικά άρχισε να τρέχει πάνω κάτω με το σκατζόχοιρο στο στόμα,και να μην μπορούμε να τον πιάσουμε με τίποτα!!!
Τόσο γρήγορα δεν τον είχα ξαναδεί να τρέχει! Μπροστά λοιπόν ο Ρόκυ με την...αγκαθωτή μπάλλα στο στόμα,πίσω εγώ,παραπίσω ο άντρας μου!
Και δώστου να ξανατρέχουμε,μπροστά αυτός,πίσω εγώ,παραπίσω ο άντρας μου!!!
Σηκώνονται λοιπόν κάποιοι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία κι αντιμετώπισαν ένα θέαμα απίστευτό μέσα στη νύχτα!
Δυο....τρελλούς κι ένα σκύλο να κάνουν κατοστάρια νυχτιάτικα!

Να μη σας τα πολυλογώ κάποια στιγμή τον πιάσαμε και προσπαθούσαμε να απεγκλωβίσουμε το καημένο το ζωάκι απο τα δόντια του λύκου!!!:p
Φοβήθηκα κιόλας γιατί τα αγκάθια είναι σουβλερά του σκατζόχοιρου κι είχαν αρχίσει να του ματώνουν τα ούλα του χαζού του Ρόκυ!
Υστερα απο τέτοιο τρεχαλητό,καθόμουν να βγάζω κάποια αγκάθια απο το στόμα του κυρίου και να μιλάω με τη κτηνίατρο για περισσότερες οδηγίες!!
Αυτά μας έκανε εκείνο το βράδυ το....."θηριάκι" μας!!!:D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πείτε κι άλλα βρε παιδιά έχω πεθάνει στα γέλια! :D
Ειδικά με τον Ντιέγκο και τον σκουπιδοτενεκέ κολάρο :cool:

Αυτό που μου ήρθε τώρα ήταν που περπατάγαμε αμέριμνες στο δρόμο βράδυ και ήμουν πολύ χαλαρή γιατί δεν έιχε ψυχή γύρω μας και ξαφνικά γκάζωσε η Λάρα και με παίρνει παραμάζωμα και κρατήθηκα από ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο για να ανακόψω την πορεία μας....η αιτία ήταν μια κοπέλα που έκανε βόλτα το μαλτεζοειδές της η οπόια τα είδε όλα και είχε αρπάξει το σκυλάκι της αγκαλιά. Της ζήτησα 1000 συγγνώμη που την τρόμαξα.
Κοίταξα και το αμάξι που χρησιμοποίησα σαν....άγκυρα, ευτυχώς δεν του έκανα τίποτα και ευτυχώς δεν είχε συναγερμό :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Το έχω ξαναγράψει σε άλλο τοπικ νομίζω.
Βράδυ σε νησί φουλ στον κόσμο και μετά από πολύωρο μπάνιο στη θάλασσα του έρχονται τα κακά του στην μέση μιας πολυσύχναστης πλατείας με διάφορες ταβέρνες τριγύρω. Τα κακά νερό σκέτο και να παλεύουμε με μια σακούλα και κάτι χαρτιά να καθαρίσουμε. Εφιάλτης...

bytzamas

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
123
0
Τετοια ντροπη δεν θυμαμαι να εχω νοιωσει ξανα...ευτυχώς που μου έτυχε με άνθρωπο που αγαπάει τα σκυλια! Ο μπουμπούνας κατούρησε έναν γνωστό μου! Λοιπόν... έχω βγάλει τον βλάκα να παίξουμε έξω από την αυλή του σπιτιού πριν πάμε βόλτα και σκάει μύτη ένας γνωστός που πήγαινε επίσκεψη στο διπλανό σπίτι. Πάω να τον χαιρετήσω, ο δικός μου μέσα στη χαρά, κολλάει πάνω του και απολαμβάνει τα χάδια, ενώ ταυτόχρονα τον μυρίζει έντονα...Μου λέει "μυρίζει τον σκύλο μου, μαζί ήμασταν πριν" -έχει ένα βέλγικο αρσενικό-...Ε με τα πολλά, εκεί που ο άλλος τον ζουλάει και τον χαιδεύει κ αυτός μυρίζει και μυρίζει και χαζολογάμε και μιλάμε περί ανέμων και υδάτων....σηκώνει ποδαράκι και ρίχνει ένα κατούρημα απίστευτο!! όχι απλά σημάδι...του 'κανε μούσκεμα το τζιν από το γόνατο και κάτω...και το παπούτσι επίσης...(σκαρπινάκι κιόλας)....ο άνθρωπος δεν θύμωσε καθόλου, δεν ήθελε καν να πλυθεί, του είπα έστω να φέρω μωρομάντηλα αλλά μου λέει "μη μασάς, έχω πάντα μαζί μου, συνηθισμένος είμαι σε τέτοια χαζά, κ.λπ" και καθαρίστηκε με αυτά (όσο μπορούσε)...Το χειρότερο όμως είναι οτι εγώ η γαιδούρα ενώ ζητούσα συγνώμη κ.λπ. μετά βίας συγκρατήθηκα και δεν γέλασα πολύ....η όλη φάση -απαράδεκτη, δεν λέω- μου προκάλεσε σπαστικό γέλιο....όταν εν τέλει χωριστήκαμε και εγώ με τον κάφρο-σκύλο μου πήγαμε την καθιερωμένη βολτίτα μας στο δάσος, πραγματικά ξεράθηκα...γελούσα μόνη μου επί 20 λεπτά...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Αμαλία,η κοτούλα στα σκουπίδια έ? τα παραγωγικά πτηνά δεν έχουν ψυχούλα?γούτσου γούτσου το καυμένο κλπ κλπ???
αιδώς
θες βίντεο με κοτοαγγίλιτι ή μετανοείς?????

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αμαλία,η κοτούλα στα σκουπίδια έ? τα παραγωγικά πτηνά δεν έχουν ψυχούλα?γούτσου γούτσου το καυμένο κλπ κλπ???
αιδώς
θες βίντεο με κοτοαγγίλιτι ή μετανοείς?????
H κοτα μας ειχε αφησει χρονους ... ή στα σκουπιδια θα κατεληγε ή στο φουρνο μου :)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Η τελευταία γκαφα της λουνας , που θυμαμαι δηλαδη .
Ανεβαινοντας μια κυριακη παρνηθα εγω με τη λουνα , καπου στα μισα βγαινουμε ασφαλτο στην αγ τριαδα για οσους ξερουν . Μπροστα εγω με το ποδηλατο πισω η κυρια . Καθως κινουμαστε βλεπω σταματημενω δεξια ενα αμαξι με ανοιχτες τις πορτες και ενα ζευγαρι με ενα μικρο σκυλακι να του δινουν νερο . Χαιρετω και συνεχιζω.
Η αθεοφοβη αφου πηγαινει και μυριζει το σκυλακι...
μπαινει στο ξενο αμαξι και στρογγυλοκαθεται στο πισω καθισμα:eek::eek::eek:
Να ναι καλα οι ανθρωποι που πεθαναν στε γελια με εμενα να φωναζω ΕΛΑ και η λουνα να με κοιταζει μεσα απο το ξενο αμαξι :D:D:D
Κατι παρομοιο εχει κανει και ο δικος μου και δεν ήθελε μετά με τπτ να βγει απο το ξένο αμάξι. Επίσης κάτι άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα και τώρα πως έγινε.. Ένα απο τα αγαπημένα του παιχνίδια είναι τα μανταλάκια. Δεν το αφήνω να τα παίζει γιατί κάποτε είχε καταπιεί ένα, αλλά όταν βρει κάποιο το βουτάει αμέσως. Πριν κάτι μήνες μάζευα τα ρούχα και μου έπεσε ένα μανταλάκι. Πριν προλάβω να το σηκώσω το βούτηξε και έφυγε τρέχοντας. Είπα να συνεχίσω να μαζεύω και θα του το έπαιρνα αργότερα (δεν τα μασουλαει πια). Δεν πέρασε ένα λεπτό και ήρθε τρέχοντας στο μπαλκόνι και τινάζοντας το κεφάλι. Είχε πιάσει το μανταλάκι στο αυτί του και κρεμόταν σαν σκουλαρίκι!!!.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κατάφερε αυτό. Έχει κάνει τα απίστευτα αυτό το σκύλι!

Makis77

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2009
146
0
47
www.speedtest.me
Dotie 4 μηνών κ κάτι ημερών, μόλις 2 εβδομάδες μαζί μας κ 2 ημέρες με το crate.

Παρασκευή βράδυ αποφασίζουμε να πάμε σινεμα οπότε η Dotie έμεινε "crated"....Στο γυρισμό μας φώναξε η γιαγιά από κάτω μας(μένουμε σε μια παλιά "μονοκατοικία", στον 1ο) να μας κεράσει γιατί είχε γενέθλια. Εκεί κάτσαμε κανά μισάωρο αμέριμνοι για το τί ακριβώς γίνεται από πάνω μας όπου η Dotie είχε αφρίσει προφανώς γιατί άκουγε, μύριζε αλλά δεν έβλεπε.

Όταν μπήκαμε σπίτι κ ανοίξαμε την πόρτα είδαμε τη Dotie ελεύθερη( με κάποιο τρόπο είχε διαρρήξει τη πόρτα του crate), τα μαξιλάρια από το κρεβάτι είχαν έρθει στην είσοδο κ είχαn γεμίσει πούπουλα. Τα πούπουλα προήλθαν από άλλα μαξιλάρια που είχαμε στο σαλόνι ενώ ακριβώς κάτω από τη τηλεόραση βρήκαμε τις κουρτίνες από την κρεβατοκάμαρα, τέλος τα σκουπίδια που είχα στο δωμάτιο μου(είχακ έχω ακριβώς το ίδιο καδάκι με αυτό της Αμαλίας από το post της στην 1η σελίδα) είχαν γίνει ένα με το μωσαικό ενώ το κουρτινόξυλο είχε σφηνώσει μεταξύ διαδρόμου κ τουαλέτας.

Στην επόμενη έξοδο μαζί με τους σύρτες που έχει το crate χρησιμοποιήσαμε κ ένα λουκέτο που είχα για το γυμναστήριο.

Έχω να πω κ άλλα ωραία αλλά δε θέλω να τη δώσω περισσότερο μιας κ είναι μια καλή κ γλυκια σκυλίτσα :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ