Οι πρώτες αγωνίες...

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
:) Αυτο θα κανω..!!

Κατι ασχετο..Τωρα που ψυχρανε ο καιρος να κοψω το αουταν στην βολτα? Φοραμε Σκαλιμπορ (τον τρωει λιγακι και του το χω λιγο πιο χαλαρο)αλλα για παραπνω προστασια του κανω και 2-3 φσττ απο αουταν....χαδακια να το απλωσω και ξεκιναμε!!!

lampos

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2012
68
1
Επειδή είμαι κι εγώ νέος σκυλομπαμπάς έχω πολλές αγωνίες παρόμοιες με αυτές που περιγράφονται παραπάνω. Είδα τον ASFE να ρωτάει για τον συχνό λόξυγγα νωρίτερα. Είχα κι εγώ το ίδιο άγχος. Έχω όμως ένα ακόμα. Επειδή είμαι αρχάριος, δεν ξέρω αν αυτό που βλέπω είναι λόξυγγας (έτσι μου φαίνεται πάντως) ή κάποιο πρόβλημα στην αναποή.

Και κάτι ακόμα. Κάνει καμιά φορά τσισάκια έξω απο την πάνα και τα καθαρίζω. Είναι ασφαλές το DETOL για τέτοιες δουλειές ή αν το γλύψει μπορεί να του κάνει κάποιο πρόβλημα;

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
O λοξυγγας ειναι συχνο φαινομενο στα κουταβακια. Μεγαλωνοντας σταματαει. Επειδη αναφερεις για προβλημα στην αναπνοη καλο θα ηταν να μιλησεις με τον κτηνιατρο σου. Γιατι το τι κανει το κουταβι σου εσυ το ξερεις και οχι εγω (αν ειναι λοξυγγας ή κατι αλλο)

Για το detol συγκεκριμενα δεν ξερω να σου απαντησω. Γενικα παντως οσο η δικια μου ηταν κουταβι και ειχαμε ατυχηματα χρησιμοποιουσα σκετο νερο ή νερο με ξυδι. Απευφευγα τα πολλα χημικα. Δε την αφηνα να παει στο σημειο που ειχα καθαρισει οσο ηταν ακομα υγρο και φυσικα οτιδηποτε καθαριστικο και αν χρησιμοποιουσα ηταν πολυ αραιωμενο και ξεπλενα καλα μετα την περιοχη που χρησιμοποιηθηκε.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Και κάτι ακόμα. Κάνει καμιά φορά τσισάκια έξω απο την πάνα και τα καθαρίζω. Είναι ασφαλές το DETOL για τέτοιες δουλειές ή αν το γλύψει μπορεί να του κάνει κάποιο πρόβλημα;[/QUOTE]

ASFE εχε υποψην σου το καθαριστικο Topine.Ειναι φθηνο και πωλειται στα σουπερμαρκετ.Αναφερει στην ετικετα οτι ειναι ακινδυνο για παιδια και σκυλους και οτι ειναι Μικροβιοκτονο και Απολυμαντικο.
Δηλαδη κανει για σφουγγαρισμα κλπ...
Αν θες πατα στην αναζητηση Topine...

lampos

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2012
68
1
Η κουτάβα είναι 70 ημερών. Την εξέτασε ο γιατρός και όλα είναι καλά. Μερικές φορές όμως εκεί που κάθεται αναπνέει σαν να ροχαλίζει. όπως ακριβώς ακούγεται ο άνθρωπος όταν ροχαλίζει, έτσι αναπνέει. Πρέπει να ανησυχώ;

Επίσης, έχω διαβάσει πως σ αυτήν την ηλικία τα κουτάβια πάνε τουαλέτα λίγο μετά το φαγητό. Η δικιά μου δε λειτουργεί έτσι. Τα κάνει συνήθως το απόγευμα. Μετά το μεσημεριανό της ύπνο και το βράδυ που κοιμάμαι. Τα κάνει στο σωστό σημείο βέβαια, αλλά οι ώρες μου φαίνονται λίγο περίεργες..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ