Οι πρωτες μας διακοπες μαζι!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
εισαι τυχερή..εμενα τρεχει και μπορει να περασει απο μεσα απο οτι μπορεις να φανταστεις για να την πιασει!!!
χαχα!
αν τον πας καπου που να έχει μικρά γατιά για να τα συνηθίσει; δεν παίζει κάτι τέτοιο να πιάσει;
τα κυνηγάει με κακία ή για να παίξει;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Βρίσκομαι με τον έλβις για διακοπές σε ένα τεράστιο κτήμα. Τον αφήνω χωρίς λουρί μόνο τις ώρες που υπάρχει ασφάλεια, όταν ο κόσμος δεν είναι στον κήπο γιατί δεν θέλω να τρομάξει κανένα παιδάκι και είμαι πάντα δίπλα του. Οι πόρτες του κτήματος είναι πάντα ανοιχτές και δεν τον αφήνω να πηγαίνει προς τα εκεί. Απρόοπτα πάντα υπάρχουν αλλά δεν τον αφήνω μόνο του.στην αρχή θα τον έχεις με λουρί μέχρι να βεβαιωθείς ότι αντιδρά φυσιολογικά και σιγά σιγά θα σου δώσει δείγματα αν μπορείς να τον εμπιστευτείς.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Να σου πω την αληθεια δεν το εχω ρισκαρει για να δω!!μια φορα παντως μια την βουτηξε!!ευτυχως του ξεφυγε!
εμείς με τα μωρά γατιά τα πάμε τέλεια (και με τα μεγάλα γατιά) αλλά εδώ οι δικοί μου ταίζουν μια γάτα που την έχει δει σούπερμαν και επιτήθεται στο Ρούμπυ κάθε μέρα -.-'
βρε καλή μου βρε χρυσή μου φύγε, τίποτα αυτή! εκεί! μόλις τον δεί κάνει ένα τσακ με το χέρι και πάει να του βγάλει τα μάτια! κι ο χαζός ο δικός μου αντί να σταματήσει να την προκαλεί για να παίξουν, πάει μπροστά μπροστά και της φωνάζει για να έρθει! -.-' (μόλις αυτή όμως μπαίνει μέσα στο σπίτι μας επειδή δεν την έχουμε δει, ο ρούμπυ πάει στο δωμάτιό μου και περιμένει να φύγει! :p ) αν βρεις κανένα μικρό γατάκι, πήγαινέ τα κοντά μπας και γνωριστούν και συμπαθηθούν. (το εκανα και με κότες αυτό εγώ γιατί εδώ έχουμε κοτόπουλα σαν καλοί χωρικοί που είμαστε) :p

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Κυβελη τι εχεις μαζι σαν κουτι πρωτων βοηθειων;;;
Πιντσι δεν θα το δοκιμασω γιατι δεν εχω φρονυμα δειγματα!!κι αν τα φερω κοντα ο χρονος αντιδρασης μου λιγοστευει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ