Σε λιγες μερες φευγουμε για τις πρωτες διακοπες μας μαζι!Θα παμε σε ενα συγκροτημα μεζονετων το οποιο εχει τεραααααστιο κηπο με γκαζον αλλα οι σκεψεις μου και οι επιφυλαξεις μου αρκετες!!
1ον:ο Ερμης σκαβει οταν κανει την αναγκη του οποτε φοβαμαι μην ξεφυγει καποια στιγμη και το κανει και εκει γιατι πεταει κομματια ολοκληρα!
2ον:εχει γατες και εχουμε κυνηγι σιγουρο με τις γατες
3ον:εχει ενα σκυλι εκει θηλυκο που ελπιζω να τα πανε καλα γιατι αλλιως απλα δεν θα την πλησιαζει καθολου και θα πρεπει να τον εχω συνεχεια διπλα μου που σημαινει αποδεδειγμενα οτι ουτε στην πισινα δεν θα μπορω να βουτηξω γιατι οποτε απομακρυνομαι και με βλεπει κλαιει!
4ον:Ελπιζω να μην κανει ζημιες εκει γιατι ειναι φιλικο το σπιτι!!
5ον:πιστευω οτι μπορει να πηδηξει να βγει εκτος κηπου απο μερικα σημεια!!
Ευτυχως βεβαια θα ειναι αδειο!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!Το εγραψα για διαφορες συμβουλες απο το τι πρεπει να εχω μαζι μου και για τα θεματακια που ανεφερα!!Ευχαριστω συμφορουμιτες!
1ον:ο Ερμης σκαβει οταν κανει την αναγκη του οποτε φοβαμαι μην ξεφυγει καποια στιγμη και το κανει και εκει γιατι πεταει κομματια ολοκληρα!
2ον:εχει γατες και εχουμε κυνηγι σιγουρο με τις γατες
3ον:εχει ενα σκυλι εκει θηλυκο που ελπιζω να τα πανε καλα γιατι αλλιως απλα δεν θα την πλησιαζει καθολου και θα πρεπει να τον εχω συνεχεια διπλα μου που σημαινει αποδεδειγμενα οτι ουτε στην πισινα δεν θα μπορω να βουτηξω γιατι οποτε απομακρυνομαι και με βλεπει κλαιει!
4ον:Ελπιζω να μην κανει ζημιες εκει γιατι ειναι φιλικο το σπιτι!!
5ον:πιστευω οτι μπορει να πηδηξει να βγει εκτος κηπου απο μερικα σημεια!!
Ευτυχως βεβαια θα ειναι αδειο!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!Το εγραψα για διαφορες συμβουλες απο το τι πρεπει να εχω μαζι μου και για τα θεματακια που ανεφερα!!Ευχαριστω συμφορουμιτες!
Last edited: