Οι πρωτες μας διακοπες μαζι!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Σε λιγες μερες φευγουμε για τις πρωτες διακοπες μας μαζι!Θα παμε σε ενα συγκροτημα μεζονετων το οποιο εχει τεραααααστιο κηπο με γκαζον αλλα οι σκεψεις μου και οι επιφυλαξεις μου αρκετες!!

1ον:ο Ερμης σκαβει οταν κανει την αναγκη του οποτε φοβαμαι μην ξεφυγει καποια στιγμη και το κανει και εκει γιατι πεταει κομματια ολοκληρα!
2ον:εχει γατες και εχουμε κυνηγι σιγουρο με τις γατες
3ον:εχει ενα σκυλι εκει θηλυκο που ελπιζω να τα πανε καλα γιατι αλλιως απλα δεν θα την πλησιαζει καθολου και θα πρεπει να τον εχω συνεχεια διπλα μου που σημαινει αποδεδειγμενα οτι ουτε στην πισινα δεν θα μπορω να βουτηξω γιατι οποτε απομακρυνομαι και με βλεπει κλαιει!
4ον:Ελπιζω να μην κανει ζημιες εκει γιατι ειναι φιλικο το σπιτι!!
5ον:πιστευω οτι μπορει να πηδηξει να βγει εκτος κηπου απο μερικα σημεια!!

Ευτυχως βεβαια θα ειναι αδειο!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!Το εγραψα για διαφορες συμβουλες απο το τι πρεπει να εχω μαζι μου και για τα θεματακια που ανεφερα!!Ευχαριστω συμφορουμιτες!

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το κυριότερο που πρεπει να εχεις, τα τηλεφωνα κτηνιατρων της περιοχής.
Για πού κατευθύνεστε?
Δεν μου τον φερνεις εδώ τον Ερμή, να εχει και γκαζόν να σκάψει και θάλασσα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν τον κρατησεις και εχεις ορεξη ΑΝΕΤΑ!!!!!!θα σου φερω και την τροφη για οσο τον εχεις και μια χαρα!! μην πετας τετοιες ιδεες!! :D
Ρε δεν ντρέπεσαι?:p
Θα τον αφηνες τόσο στεγνα?????????

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Εγω θα μεινω με την Ελληνιδα!!χαχα!!η γερμανιδα με την μανα της!!!
Περα της πλακας εχω τρελο αγχος πως θα παει εκει γιατι ειναι τα θεματακια λιγο δυσκολα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγω θα μεινω με την Ελληνιδα!!χαχα!!η γερμανιδα με την μανα της!!!
Περα της πλακας εχω τρελο αγχος πως θα παει εκει γιατι ειναι τα θεματακια λιγο δυσκολα
Εχε υπόψιν ότι αν εισαι φρικαρισμένος θα το περάσεις και στον Ερμή αυτό.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το εχω υποψην μου σε ολα τα θεματα αλλα το ελεγχω νομιζεις;τι να κανω;δεν εχω και κρειτ να παρω μαζι να τον περιοριζω λιγακι τουλαχιστον!
Κρειτ στο δικό σου μεγεθος? μπααααααααα δεν βγαίνει!!! :p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Κάνει ζημιές στο σπίτι σου; δεν το εμπιστεύεσαι ότι δεν θα κάνει ζημιές;

για την αυλή, μπορείς να πάρεις μεγάλο λουρί (εγώ έφτιαξα ένα αρκετά μεγάλο για την παραλία) και να νιώθει ο σκύλος ελεύθερος ενώ ουσιαστικά δεν θα είναι.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Βασικα τον εμπιστευομαι..εξω με τις γατες δεν ξερω τι θα κανει γιατι οταν βλεπει γατα περνει παραμαζωμα οτι βρισκεται μπροστα του,αυτο φοβαμαι!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
δυστυχώς με τις γάτες δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω :( ο δικός μου μόλις βλέπει γάτα πάει και κλείνεται στο δωμάτιό μου μέχρι αυτή να φύγει από το σπίτι :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ