Οι πιο ''συγκινητικές'' στιγμές με τα σκυλιά μας!

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Συμπληρώνω με κάτι προσφατο και επι την ευκαιρια να σας πω οτι κυκλοφορει ίωση τραχειοκάτι....
Καλο ειναι να αποφευγετε για λιγο επαφη με άλλα σκυλάκια.Τέλος παντων ο δικος μου κολλησε αυτην την ίωση και ήταν ολο με εμετους2 μερες.Και καταλαβε το μαναρι μου οτι δεν θελαμε να κάνει στο χαλί (χωρις να του φωνάξουμε ) και οταν τον έπιανε πηγαινε με προσπαθεια στο πλακάκι και επειδή μας έβλεπε μετά που καθαριζαμε και το πλακάκι πηγε μονος του στο μπαλκονι και έκανε... Να μην πω για το βλέμμα του τις πρωτες φορες που νομιζε οτι θα τον μαλλώσουμε. Με συγκινησε παρα πολυ η ευφυία του να μην κάνει στο χαλί και η "αυτοθυσία του" να πάει με κοπο στο μπαλκονι να μην μας λερώσει ...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αυτά τα κάνει και το Μουφ. :) Μάλιστα ποτέ του δε θέλει να κάνει εμετό στο κρεβάτι μου ή τον καναπέ, τα οποία άλλωστε τα θεωρεί έτσι κι αλλιώς δικά του και άρα θα ήταν πολύ άβολο να τα λερώσει. :p

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Αυτά τα κάνει και το Μουφ. :) Μάλιστα ποτέ του δε θέλει να κάνει εμετό στο κρεβάτι μου ή τον καναπέ, τα οποία άλλωστε τα θεωρεί έτσι κι αλλιώς δικά του και άρα θα ήταν πολύ άβολο να τα λερώσει. :p
Το δικο μου το κάνω και ηλεκτρικη σκουπα, χα χα.Το δικο σου??? Οταν το γυριζω απο το πάρκο που ειναι πολυ κουρασμένος για να φοβηθει την ηλεκτρικη τον κάνω και μάλιστα γυριζει και απο την άλλη πλευρά...
Τα καλυτερα σκυλιά έχουμε!!!:nerv:

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
καναμε μια φορα με τον αντρα μου οτι με χτυπαει στο ποπο για να δουμε τι θα κανει.η ψυχουλα μου αρχισε να του γαβγιζει κι οταν ειδε οτι δεν σταματαει αρχισε να βαζει τα χερακια της στο χερι του και να το τραβαει και να του το δαγκωνει!γενικα οποιος κανει οτι με χτυπαει κανει το ιδιο πραγμα!αλλη μια φορα ειχε συμβει κατι ασχημο κι εγω εκλαιγα και η Αλις μου γλυφε τα δακρυα κι εκλαιγε κι εκεινη.το μωρακι μου το καλο!

Makis77

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2009
146
0
47
www.speedtest.me
Κάθε στιγμή μαζί της είναι συγκινητική από το πρωϊνό ξύπνημα(όπου ξέρει αν κοιμάμαι βαθιά οπότε απλά με γλύφει ή αν είμαι έτοιμος να σηκωθώ όπου πηδάει πάνω μου με χαρά) μέχρι το βράδυ εκείνο που το πέρασα στο νοσοκομείο κ έβλεπα τα video με τη Dottie να είναι στεναχωρημένη κ άκεφη(κάτι που δεν παίζει ιδίως το βράδυ μετά το φαγητό όπου κ βγήκε το video) γνωρίζοντας πως δεν είναι όλη η οικογένεια στο σπίτι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ