Οι πιο ''συγκινητικές'' στιγμές με τα σκυλιά μας!

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
ο ρουμπι μια φορα ειχα ξαπλωσει στο πατωμα πηρε την κουβερτατου και με σκεπασε:shock::D
Μια αλλη φορα τον πηρα αγκαλια στο πατωμα και εβαλε και αυτοσ το χερι του στον ωμο μου δλδ με πηρε κι αυτοσ αγκαλια:)
κα την τελευαια φορα που το ειδα εκλαιγα γτ ηξερα οτι δεν θα τα καταφερνε ''απο αυτα που μου ειπε ο κτηνιατροσ'' και εκλαψε κι αυτοσ!!!:(

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται η ψυχούλα ...

Αυτό που θυμάμαι εγώ από τον δικό μου είναι όταν είχα γρίππη. Δεν κοιμόταν όλο το βράδυ, και κάθε δέκα λεπτά ερχόταν και ακουμπούσε την μύτη του στο μάγουλο ή το μέτωπο μου, σαν να ήθελε να δεί αν έχω πυρετό. Μου έσκαγε ένα φιλί, ξάπλωνε δίπλα στο κρεβάτι, και μετά από δέκα λεπτά το ίδιο πάλι ... :):):)

Last edited:

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
ευχαριστω κι οπωσ λεω κ στην υπογραφη μου δεν θα τον ξεχασω ποτε ακομα κ αν παρω αλλο σκυλακι ηταν ο πρωτοσ μου σκυλο κ πεθανε μολισ 1σ χρονου

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Να τον θυμάσαι τον Ρούμπι angel...

Θα πω μόνο για τον δικό μου σκύλο.

Πριν 2 χρόνια περίπου είχαμε βγει με τον αγαπημένο μου κι ένα φιλικό ζευγάρι (για την ακρίβεια την Kango από δω και τον αγαπημένο της) και είχαμε τον σκύλο μου μαζί. Κάποια στιγμή προτάθηκε να πάμε κάπου δεν είμαι σίγουρη (σινεμά, μπιλιάρδο) όπου δεν θα μπορούσαμε να τον πάρουμε, οπότε είπαμε να περάσουμε απ' το σπίτι μου, να τον αφήσω και να συνεχίσουμε.

Μπήκα με τον μικρό μόνη μου στο σπίτι κι ενώ συνήθως του βγάζω το στηθόλουρο όταν μπαίνουμε στην πολυκατοικία δεν ξέρω πού είχα το μυαλό μου αυτή τη φορά :( Πώς είχε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ακριβώς εκείνη την εποχή είχαμε αρχίσει να χρησιμοποιούμε το ασανσέρ με το σκύλο. Μέχρι τότε χρησιμοποιούσαμε σκάλες αλλά ο γιατρός το είχε απαγορέψει τότε, καθώς είχε πρόσφατα διαγνωστεί το πρόβλημα με την καρδιά του.

Μέσα στην άπειρη μ@@κία που με δέρνει, ο σκύλος μπήκε με το λουρί να σέρνεται μέσα στο ασανσέρ. Με το που έφυγε προς τα πάνω το φρεάτιο το λουρί πιάστηκε και τράβηξε το σκύλο μέχρι που το κεφάλι του κόλλησε μεταξύ πόρτας και δαπέδου. Μιλάμε για στηθόλουρο έτσι? Το φρεάτιο σταμάτησε αμέσως, ο σκύλος δεν μπορούσε να κουνηθεί, το λουρί τον τραβούσε ολόκληρο με τρομερή ένταση, ο λαιμός του είχε σφηνώσει και πνιγόταν! Έκλαιγε δραματικά αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα το κλάμα του είχε βραχνό, τα μάτια του είχαν γυρίσει και δάγκωνε στον αέρα.

Προσπάθησα να τον ελευθερώσω, με δάγκωνε στα χέρια, και τα χέρια μου δεν χωρούσαν με τίποτα απ' το κενό ανάμεσα στο φρεάτιο και την πόρτα. Έβαλα τις φωνές, πάτησα το κουμπί κινδύνου... τίποτα... Εκεί ήταν που τελικά έχωσα το χέρι μου μέσα στο κενό (και το διέλυσα, ας μην μπω σε λεπτομέρειες) βρήκα το κούμπωμα απ' το στηθόλουρο και ελευθέρωσα το σκύλο. Τον τράβηξα πάνω, έπεσα πίσω, αυτός άρχισε το βήχα και σε λίγα δευτερόλεπτα ήρθε και χώθηκε μέσα στη μασχάλη μου, τρέμοντας, κι έμεινε εκεί. Και να 'ναι το χέρι μου απ' τη μια μέσα στα αίματα και καταγδαρμένο απ' την επιχείρηση, απ' την άλλη δαγκωμένο απ' τον ίδιο! Αυτή ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που έχουμε ζήσει.

Συνειδητοποιώντας ότι παραλίγο να σκοτώσω το σκυλί μου άρχισα κάτι κλάμματα, άλλο να σας λέω άλλο να βλέπετε. Μετά που κάπως συνήλθα έπρεπε να βγούμε κιόλας. Αλλά το ασανσέρ δεν λειτουργούσε γιατί είχε σφηνώσει το λουρί. Το κινητό δεν έπιανε σήμα. Η παρέα από κάτω στο μεταξύ να νομίζει ότι καθυστερώ για κάποιο λόγο στο σπίτι μου...Τελικά μας έσωσαν οι γείτονες που άκουσαν κάποια ώρα το κουδούνι κινδύνου και κατάφεραν να βγάλουν το λουρί που είχε σφηνώσει μεταξύ ισόγειου και πρώτου ορόφου.

(Μετά ανέβηκα στο σπίτι και καπάκι ενημερώθηκα ότι ο πατέρας μου ήταν στα επείγοντα του νοσοκομείου με κρίση καρδιάς μετά από έμφαγμα που είχε περάσει - δεν ήταν η μέρα μου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας)

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
σε ευχαριστω καταρχην και καταδευτερον σοκαριστικο αυτο το περιστατικο ελπιζω να μην σου ξανασυμβει τπτ παρομοιο να τν χαιρεσε

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Δηλαδή εσύ αφήνεις το σκύλο να κυκλοφορεί με το λουρί να σέρνεται στο πάτωμα;

από τη βαρεμάρα μας τα παθαίνουμε όλα μου φαίνεται.

τέσπα, ότι έγινε έγινε.

Εμένα η πιο συγκινητική σκηνή είναι όταν χτυπάει από την αγαρμποσύνη του ή όταν τον φοβίζει κάτι και έρχεται σε μένα.
Εκεί καταλαβαίνω πως έστω και λίγο με εμπιστεύεται.

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
45
Πάτρα
πωπω Chloe ανατρίχιασα ολόκληρη...Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου και να μην σας ξανασυμβεί ποτέ τίποτα κακό....
Andromeda πολύ πολύ συγκινητικό αυτό που περιέγραψες...Με πήραν τα ζουμιά...Σε λατρεύει ο σκυλάκος σου...
Angel 3 να τον θυμάσαι με αγάπη τον φιλαράκο σου...Τελικά δεν έχουν να κάνουν τα χρόνια, αλλά η ποιότητα των χρόνων...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δηλαδή εσύ αφήνεις το σκύλο να κυκλοφορεί με το λουρί να σέρνεται στο πάτωμα;
όχι ποτέ! Με το που μπαίνουμε στην πολυκατοικία του το βγάζω. Δεν έχω ιδέα γιατί δεν το έκανα και τότε, δεν είχα το μυαλό μου.

από τη βαρεμάρα μας τα παθαίνουμε όλα μου φαίνεται.
Έχεις δίκιο. Βαρεμάρα, βιασύνη, ηλιθιότητα... ευτυχώς δεν ήταν μοιραίο, εκείνη την ημέρα.

Angel, Abbie ευχαριστώ!

sosoulini

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
57
0
chloe αντριχιασα...πως γινονται μερικα πραγματα ομως.....εγω ξερω μια τη μαμα μιας φιλης που οταν ειχε σπασει το ποδι της πηγαινε και της το εγλυφε συνεχεια...και οταν ειχε πυρετο την σκουντουσε με τη μουσουδα για να δει αν ειναι καλα και αν ξυπναει,οταν ξυπνουσε ξαπλωνε διπλα της και παλι τα ιδια συνεχεια..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτό που περιέγραψε η Λίζα ήταν τρομερό πράγματι.., πάλι καλά με αίσιο τέλος.., όμως μπορεί να συμβεί στον κάθε ένα μας.., μπορεί να τύχει.. Προσωπικά άπειρες φορές έχω αφήσει το λουρί στο πάτωμα του ασανσέρ..απλά λόγο αυτού του περιστατικού που το έζησα..έχω πλέον πάντα το νου μου..

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Chloe απιστευτο αυτο που περιγραφεις! Εμενα η πιο συγκινητικη στιγμη με τον Diego ηταν την πρωτη βδομαδα που τον πηρα. Να πω την αμαρτια μου το ειχα μετανιωσει γιατι δεν ηξερα απο σκυλια, δεν ειχα υπομονη και με εκνευριζαν τα παντα. Οποτε σκεφτομουν να τον δωσω πισω η να του βρω αλλη οικογενεια (ναι το ξερω ειμαι απαισια). Ενα βραδυ καθομουν στο internet και το σκυλακι κοιμοταν διπλα μου. Καπου πετυχα και διαβασα ενα αρθρο "Μην εγκαταλειψεις ποτε τον σκυλο σου" αν θυμαμαι καλα. Ηταν απο τα πιο συγκινητικα και συγκλονιστικα κειμενα που ειχα διαβασει και με επιασαν τα κλαματα με λυγμους, γιατι με "ξυπνησε" για τα καλα. Τοτε ο Diego ξυπνησε, με κοιταξε με απορια σηκωθηκε στα δυο ποδαρακια του και με τα μπροστινα "αγκαλιασε" το χέρι μου και με κοιτουσε μες στα ματια!! Λες και καταλαβε τις σκεψεις μου, λες και με παρακαλουσε "μην με αφησεις".. Πως μπορω να μην τον αγαπω με ολη μου την καρδια???

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Η πιο συγκινητική στιγμή με τον δικό μου ήταν όταν πήγαμε στην Ιταλία.., να υπενθυμίσω πως τον βρήκα πριν περίπου πέντε χρονια έξω από το σπίτι μου, τον εγκατέλειψαν κάποιοι στους 7 μήνες..
Όταν λοιπόν τον πήραμε 3 μήνες μετά πήγα με τον φίλο μου Ιταλία και δώσαμε τον μικρό στην μητέρα μου να τον κρατήσει.., όταν γυρίσαμε δύο εβδομάδες μετά και πήγαμε να τον πάρουμε εκείνος έτρεχε εκείνη την δεδομένη στιγμή και μόλις μας είδε κοκάλωσε.., κοίταγε τόσο έκπληκτος σαν να πίστευε πως και εμείς τον είχαμε εγκαταλείψει.., το πιο συγκινητικό είναι πως έκτοτε ποτέ δεν εντυπωσιάστηκε ξανά αλλά το θεωρεί φυσιολογική διαδικασία, σαν να μας εμπιστεύτηκε τότε και να έμαθε ίσως πρώτη φορά στην ζωή του πως δεν θα τον εγκαταλείψουμε ποτέ..

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Έχω δύο ιστορίες....
Τη μία κάπου την έχω ξανααναφέρει....Αφορά τη Ρούνη...
Πριν από δύο χρόνια περίπου, η Ρου ήταν 1+ετών, καθόμουν στη βεράντα κι έκλαιγα για κάτι που είχε συμβεί. Με πλησίασε, ανέβηκε στα πόδια μου κι άρχισε να μου γλύφει τα μάγουλα από τα δάκρυα.....

Ο Άρης, ένα βράδυ που καθόμουν έξω και τον χάιδευα, του μίλαγα για ένα ζόρι μου....Τότε εκείνος γύρισε την κεφαλούμπα του προς το μέρος μου, με κοίταξε με τις ματάρες του, έχωσε τη μουσούδα του στο λαιμό μου και με το ένα χεράκι του με αγκάλιαζε από τον ώμο....

Άντε μετά να μην τα λατρεύεις...

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Η πιο συγκινητικη στιγμη που εχω ζησει ηταν οταν απεκτησα εναν Καυκασιανο 2μηνων, και ελαχιστες μερες μετα τον επιασε τυφος... Δε μπορουσε να φαει ουτε να πιει νερο. Το τελευταιο βραδυ το περασα κρατωντας τον αγκαλια και δινοντας του νερο με συριγγα στο στομα, μιας και δε μπορουσε αλλιως. Ξεψυχησε στην αγκαλια μου, και δεν ξεκολλησε το βλεμα του απο πανω μου, ακομα και οταν "Εφυγε" με κοιταζε στα ματια... ακομα και τωρα οταν σκεφτομαι τον Σταλιν (ετσι τον λεγανε), δακρυζω! γαμωτο....

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
Η δικιά μας πιο συγκινητική στιγμή ήταν την πρώτη μέρα που τον πήρα. Πήγα λοιπόν στο σπίτι του πρώην ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν τον ήθελε άλλο, τον πήρα και τον έβαλα στο αυτοκίνητο. Έκατσε ο καημένος κάτω, εκεί που βάζει τα πόδια του ο συνοδηγός, ήσυχος ήσυχος. Εκεί που οδηγούσα αυτός ήρθε κοντά και ακούμπησε το κεφαλάκι του πάνω στο χέρι μου που το είχα στο λεβιέ για να αλλάζω τις ταχύτητες κι έμεινε εκεί να με ακουμπάει. Έβαλα τα κλάματα, τόσο που σταμάτησα στην άκρη γιατί δεν έβλεπα να οδηγήσω. Τον πήρα αγκαλιά και του έλεγα ότι δεν πρόκειται εγώ να τον αφήσω ποτέ. Από τη στιγμή εκείνη είναι το αυτοκολλητάκι μου. Αν είχα ουρά, αυτή θα ήταν ο Μάρκο.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
η πιο συγκινητικη στιγμη οταν εφυγα για καποια δουλεια σερρες και ο μπαμπης μετα απο κανα δυο μερες αρχισε να μη τρωει και να ναι σε φαση καταστολης φτασαμε να ναι με ορους.οταν πηγα στο κτηιατρο δεν θα ξεχασω που ταν αποστεομενος απ την ασητεια το βλεμμα του και οταν τον πηρα αγκαλια τον ηχο που εκανε κατι μεταξυ κλαμα και ευχαριστηση και απο κεινη την ωρα ολα κομπλε με την παρτυ του μετα το συνιθησε οταν ελειπα.μαλλον νομιζε οτι εφυγα για παντα ο κοπρος

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
H πιο συγκινητική στιγμή με την Λούση ήταν όταν μια μέρα καθόμουν και έβλεπα τηλέοραση και αυτή ήταν στο κρεβάτι της σε άλλο δωμάτιο και αισθάνθηκε ότι παθαίνει επιληπτική κρίση και έτρεξε να με βρει αλλά δεν την κράτησαν τα πόδια της και έπεσε στα μέσα της διαδρομής, εγώ ακούγοντας την να έρχεται κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά από το τρίκλισμα της και τρέχοντας την πρόλαβα και την αγκάλιασα όπως κάνω πάντα για να μην φοβάται.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ