Οι πιο ντροπιαστικές στιγμές

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Μεγάλη παρέα βγάζουμε τα σκυλιά μας βόλτα στο δάσος, δεκατέσσερα ζωή να 'χουνε. Τους πετάμε κουκουνάρια και τα φέρνουν πίσω ή κυνηγιούνται. Πετάω κι εγώ ένα κουκουνάρι πίσω απο κάτι θάμνους και έρχεται πίσω η Φατίμα καμαρωτή - καμαρωτή με ένα στρινγκ στο στόμα

ROTTIE: Τα θέματα: «Ιστορίες: ρεζίλι των σκυλιών» και «Οι πιο ντροπιαστικές στιγμές», ενοποιήθηκαν

Last edited by a moderator:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δύο περιπτώσεις θυμάμαι. Την μια την έχω αναφέρει ήδη.
Προβλήματα εφηβείας

ROTTIE said:
Το περασμένο Σάββατο ξεκίνησα με την αδελφή μου για να επισκεφτούμε τους γονείς μας που παραθερίζουν στο εξοχικό. Δυστυχώς είχα τη «φαεινή» ιδέα να πάρω μαζί μου και το σκυλί. …
Οι δικοί μου μας περίμεναν για φαγητό και είχαν καλέσει στο σπίτι άλλα 2 ζευγάρια οικογενειακούς φίλους.

Το σκυλί αφού έπαιξε και έτρεξε στον κήπο για αρκετή ώρα, άρχισε να βαριέται και έβαλε στο μάτι την αδελφή μου την οποία τάραξε στο καβαλημα. Όσο και να τον επέπληττα, μετά από λίγο το βιολί του….

Η αδελφή μου δε τολμούσε να σηκωθεί από την καρέκλα. Εάν έφευγε και κλείνονταν στην κουζίνα, το σκυλί κάθονταν απ’ έξω και γάβγιζε. Εάν τον έδενα για να μας αφήσει στην ησυχία μας, χάλαγε τον κόσμο με φωνές, κλάματα και γαύγισμα. Αναγκαζόμουν να τον λύσω για να μας αφήσει να φάμε, αλλά μετά από λίγο εξακολουθούσε να ενοχλεί την αδελφή μου.
Όσες προσπάθειες έκανα για να τραβήξω την προσοχή του με σκοινάκια, μπαλάκια, παϊδάκια (από αυτά που έψηνε ο πατέρας μου), έπεσαν στο κενό. Μετά από λίγο ο σκύλος τα ίδια!

Αισθάνθηκα ιδιαίτερα αμήχανα, διότι οι δικοί μου είχαν καλεσμένους οι οποίοι άρχισαν με τη σειρά τους να νιώθουν άβολα με την όλη κατάσταση. Καβαλημα, επίπληξη, τραβήγματα, φωνές, γαύγισμα και τούμπαλιν.

Στο τέλος σεληνιάστηκα εγώ. Βούτηξα το σκυλί από το σβέρκο, τον σήκωσα στον αέρα, τον έριξα στο έδαφος και του πάτησα με το γόνατο το κεφάλι στο πάτωμα.
Τότε μόνο ηρέμησε και υπάκουσε, αλλά τα δικά μου νεύρα είχαν γίνει κρόσσια.

Το γεύμα στο εξοχικό κατέληξε σε Βατερλό. Ο σκύλος μου, χάλασε τη μέρα τη δική μου, της αδελφής μου, των γονιών μου (που μας περίμεναν πως και πως) και των οικογενειακών μας φίλων που σίγουρα μετά από όλα αυτά μας έκαναν ανέκδοτο.
Η άλλη ήταν πάνω στην Πάρνηθα που είχαμε πάει με μια πεζοπορική ομάδα και είχαμε πάρει και τα σκυλιά μαζί. Αφού έχουμε κάνει μια πορεία γύρω στα 20 klm, έχουμε επιστρέψει στη Μόλα για ξεκούραση και παίζουμε με τα σκυλιά μας. Τους πετάγαμε και εμείς κουκουνάρια και μας τα έφερναν πίσω.

Μια φίλη είχε ενθουσιαστεί τόσο με τον Iggy που πάντα έφερνε το κουκουνάρι που του πέταγα και θέλησε να δοκιμάσει. Τον φωνάζει, του πετάει και εκείνη ένα κουκουνάρι, πάει το κουκουνάρι πίσω από ένα θάμνο, τρέχει ο μικρός, εξαφανίζεται πίσω από το θάμνο και επιστρέφει πίσω τρέχοντας, κρατώντας στο στόμα κάτι που έμοιαζε με κουκουνάρι.
Μόνο όταν το πήρε η κοπέλα από το στόμα του και άρχιζε να ουρλιάζει καταλάβαμε πως αντί για κουκουνάρι της έφερε το προϊόν αποπάτησης ενός ελαφιού που είχε «ανακουφιστεί» προσφάτως πίσω από το θαμνακι… :oops: :oops: :oops:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μονο ενα περιστατικο θυμαμαι,απο το ποιντερ που ειχα,αλλα δεν ειναι καθολου αστειο για να το αναφερω :?

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Ημουν με μια φιλη μου εξω με τα σκυλια μας..Ηταν αργα γυρω στις 10 και χειμωνας-Εχει 10 χρονια..σε ενα παρκο που ειναι στην παραλια στην περιοχη μου..καπως απομερο το βραδυ..
Εκεινη με ενα Χασκι και εγω με το Rottweiler μου..

Καποια στιγμη τις φευγει το σκυλι και τρεχει επανω σε ενα αμαξι παρακαρισμενο..στεκεται στα δυο και αρχιζει και γαυγισει..
Μεσα στο αμαξι ηταν ενα ζευγαρακι...που δεν χρειαζετε να σας πω τι κανανε..παθανε εγκεφαλικο σιγουρα..

Εγω πεθανα στα γελια και εξαφανιστικα με το σκυλι μου και αυτη προσπαθουσε να κατεβασει το σκυλι τις που εχει πεθανει στο γαυγισμα και δεν ηθελε με καμια παναγια να σταματησει..
Και προσπαθουσε να κατεβασει το σκυλι συγχρονος να μη θελει να δει τους ανθρωπους μεσα που ηταν μισογυμνοι...και να ζηταει συγνωμη..

Εγω απο αποσταση ημουν για να ξαπλωσω στο εδαφος απο τα γελεια..

Πιστεψε με η φιλη μου το θυματε ακομη..πιστευω πως και το ζευγαρακι επισης..

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Ένα καλοκαίρι, πάμε στην θάλασσα με την σκύλα μαζί,
σε σημείο που συνήθως δεν έχει κόσμο,
ε, τάδε μέρα η παραλία αυτή μάζεψε διάφορους και παιδιά.
Παρόλο που κάθε λίγο πήγαινα την Siba βόλτα γύρο,
πάει μια στιγμή η σκύλα στην άκρη της θάλασσας
και κατουράει μέσα - με χαμόγελο :shock: .
Παγώνω εγώ, και μια κυρία που κάθετε δίπλα μου λέει:
Σιγά, όλοι αυτοί στο νερό δεν έχουνε κατουρήσει μέσα ??, τι νομίζεις :?:
Σκάσαμε στα γέλια :D ,
και εννοείτε ότι κανένας δεν είπε τίποτα :lol: :lol: :!: .

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ιστορίες: ρεζίλι των σκυλιών

Γίνατε ποτέ τελείως ρεζίλι δημοσίως χάρη στο καμάρι σας? Αφορμή για το ποστ αυτό ήταν η πολύ πρωινή μας βόλτα, κατά τη διάρκεια της οποίας το αγαπημένο μου πατσαβούρι αρχικά κυλίστηκε στα - με το συμπάθειο - σκατά που βρήκε κάτω...
Μέσα στη βρώμα όπως ήταν τον παίρνω να πάμε σπίτι, μπας και προλάβω να έρθω στη δουλειά κάποτε. Τέλος πάντων στην είσοδο της πολυκατοικίας να σου ο γείτονας που τον συμπαθεί κι αρχίζει ο δικός μου τις χαρούλες! Χοροπήδαγε, έκανε νάζια, ζουζουνιές και τέτοια. Τα κλάσματα δευτερολέπτου που μεσολάβησαν μέχρι να τον σηκώσω τον βρωμιάρη αγκαλιά (μπλιαχ), ήταν αρκετά για να στείλουν το γείτονα να αλλάξει παντελόνι.
Απαίσια, βρωμιάρικα πλάσματα :evil:
του έχω και μυρωδάτο σαμπουάν :evil: :evil: :evil:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
χαχαχαχα :lol: :lol:

οταν ειχα παει βολτα με μια τοτε κοπελα μ και ειχα κ τον αρσενικο σκυλο ενος φιλου μου μαζι.καποια στιγμη ο σκυλος αρχησε να την καβαλαει κ δεν ξεκωλαγε με τιποτα
:lol: :lol: τωρα που το σκεφτομαι ηταν πολυ γελοιο

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Πριν 1 μήνα.Μόλις είχε σταματισει η βροχή και αποφασησα να βγαλω την Φοίβη βόλτα. Αφου η μικρή μου μούλιασε τα ποδαρακια της στις λάσπες και τα νερά περπατούσε καμαροτη δίπλα μου. Απο την αντιθετη πλευρα ερχεται η γυναικα των ονειρων μου, ξανθια με εκρικτικές αναλογιες, βλεμα "ολος ο κοσμος ειναι δικος μου", και ΑΣΠΡΟ εφαρμοστο παντελονι. Κοιταζει την Φοίβη χαμογελαει και σκύβει να την χαιδεψει αρχηζοντας την συζητηση "πως την λενε" "τι ομορφη που είναι"και τετοια. Οπως θα φανταστικατε όπως την τράβηξε το μικρο μου Χάσκυ ετσι την εδιωξε κιολας για καθαρο παντελονι αφου η δικια μου αποφασισε να σκαρφαλοσει πανω της!!!! :oops:
Προσφερθικα βεβαια να την παω σπιτι :wink: αλλα .............. :( !!!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ήμουν με την Νοέλα στη παραλία και δεν πολυασχολιόμουν γιατί όταν ήθελε την ανάγκη της απομακρυνόταν από μόνη της από την παραλία. Έλα που όμως την έπιασε ξαφνικό χέσιμο εκείνη τη μέρα κι άρχισε να τα κάνει στην παραλία. Έτρεξα αλαφιασμένη να την προλάβω και της φώναζα και το μόνο που κατάφερα ήταν να την τρομάξω και να πάει παραπέρα συνεχίζοντας να τ' αφήνει και μετά παραπέρα... κλπ :lol: Μάζεψα σε μια σακκούλα ό,τι είχε σκορπίσει από δω και από κει κι ευτυχώς οι άνθρωποι ήταν λίγοι και συγκαταβατικοί. :oops:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
εγω οταν εχα το Ρεξ,ηταν δεμενος ακριβως διπλα απτη πορτα του σπιτιου.
μια μερα ειχαμε καλεσμενους και βγαινει η μανα μ ,η οποια φορουσε ενα φορεμα οχι πολυ μακρυ.βγαινει εξω ''καλησπερα!!!καλως ηρθατε!!!'' πεταγεται και ο Ρεξ και χωνει τη μουσουδα του κατω απτο φουστανι και το σηκωσε!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ε φανηκε τι φανηκε...η μανα μ κοκκινισε και εγω ειχα πεσει στη κουζινα στο πατωμα και εκλαιγα απτα γελια!!!! :lol:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν και δεν το έκανε δικό μου σκυλί, έγινε πριν λίγες μέρες και δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο! Ημουν στο λόφο για σκυλοβόλτα και είχα σκύψει να χαϊδέψω ένα κανισάκι που συνάντησα. Περνούσε μια κοπέλα με ένα μεγαλόσωμο αρσενικό σκύλο ο οποίος πλησίασε, έριξε τις χαιρετούρες του και ξαφνικά η κοπέλα με κοιτάζει έντρομη και μου φωνάζει "κοπελιά φύγε, θα σε ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ!" Στο φύγε, την κοίταζα απορημένη γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ποια είναι η επίφοβη κατάσταση που προέκυψε ξαφνικά. Ε, μέχρι να πει το επόμενο, το κατάλαβα... Παιδιά ο τύπος με κατούρησε! Σήκωσε ποδάρι και με κατούρησε στην ψύχρα! Ευτυχώς είχα προλάβει να μισοσηκωθώ και με πήρε μόνο λίγο ξώφαλτσα.

Ε, ήταν η πιο πρόσφατη φορά που άκουσα να λένε σε σκύλο "ρεζίλι με έκανες!" :lol:

Ευτυχώς δεν είχα να πάω πουθενά αμέσως μετά τη βόλτα :roll:

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί όταν ήμουν πιο μικρή με το σκύλο της ξαδέρφης μου...

Είχα πάει στο φροντιστήριο για να κάνω αγγλικά με το ποδήλατο και το πλούτο δίπλα μου (έκανε μαζί μου μάθημα παρεπιπτόντως) και μόλις φτάνω πάω να δέσω το ποδήλατο στο δέντρο και έτσι όπως έχω σκήψει πάει ο Πλούτο από την άλλη μεριά του δέντρου για να κατουρήσει με αποτέλεσμα να πέσουν όλα επάνω μου. Τελικά έκανα μάθημα αλλά κανείς δεν κάθησε μαζί μου εκείνη τη μέρα γιατί βρώμαγα, άσε... πολύ ρόμπα!!! :evil: :evil: :evil:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
mitsakos said:
χαχαχαχα :lol: :lol:

οταν ειχα παει βολτα με μια τοτε κοπελα μ και ειχα κ τον αρσενικο σκυλο ενος φιλου μου μαζι.καποια στιγμη ο σκυλος αρχησε να την καβαλαει κ δεν ξεκωλαγε με τιποτα
:lol: :lol: τωρα που το σκεφτομαι ηταν πολυ γελοιο
Για ψάξτο λίγο για την γκόμενα του φίλου σου, υην αδελφή του ή κάποια τέλος πάντων που μένει μόνη στο σπίτι με τον σκύλο του φίλου σου...

Θα βρεις πως η κτηνοβασία δίνει και παίρνει, δεν είναι καθόλου αστείο, ο σκύλος είχε μάθει, και διεκδικούσε αυτό που ήξερε πως μπορούσε να έχει.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Θα βρεις πως η κτηνοβασία δίνει και παίρνει, δεν είναι καθόλου αστείο, ο σκύλος είχε μάθει, και διεκδικούσε αυτό που ήξερε πως μπορούσε να έχει
:shock: