"Οι καλύτεροι μας φίλοι..."

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ιτ ιζ νταν. Αμανγκος οταν λεω επισημα εννοω μοντς αντμιν κλπ. Γιατι αν το κανω εγω μπορει να στραβωσουν.. :D:D

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Καλησπερα σε ολους. Παιδια νομιζω οτι εδω καποιος κανει πλακα. Δεν γινεται ανθρωπος που δεν ξερει καν να πληκτρολογει, δεν ξερει καν ελληνικα απ'οτι φαινεται να φτιαχνει blog στο internet

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και για αυτό αξίζει διερευνησης+ότι τελικά ούτως η άλλως κάποιος αναπαράγει κουτάβια σωρυδόν με σκοπό το κέρδος μάλλον

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Μα δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα αγοραζε σκυλο απο αυτον. Μονο να του τον αρπαξει θα μπορουσε βλεποντας τις συνθηκες διαβιωσης εκει περα και των ανθρωπων και των σκυλιων. Εκτος κι αν πονταρει ο τυπος σε πονοψυχια τυπου ελεημοσυνης προς αυτον βλεποντας ο καθε υποψηφιος αγοραστης την καταντια ολων εκει μεσα.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Ισως το μυαλο μου ειναι πολυ φτωχο σε φαντασια, δεν βρισκω ομως αλλο λογο απο τη λυπηση για το ζωντανο ή τον ιδιο τον """"""""εκτροφεα""""""":confused:

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Αλήθεια σας κάνει εντύπωση όλη αυτή η κατάσταση? Εγώ γνωρίζω πάρα πολλούς, που θα θεωρούσαν απόλυτα φυσιολογικές τις συνθήκες στις οποίες ζουν αυτά τα ζώα.Και φυσικά όλοι αυτοί θεωρούν εμένα και κάποιους σαν εμένα, που θα είχα σκύλο μέσα στο σπίτι και οχι δεμένο στην αυλή,τουλάχιστον γραφική!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog