Οι διακοπες του Carlos!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Τον τελευταιο καιρο εχουν τον Καρλος οι γονεις μου λογω εξεταστικης, πτυχιακης και πολλων αλλων εργασιων... Πηγαν στο εξοχικο λοιπον, το οποιο βρισκεται στο βουνο, ο Καρλος ειχε ξαναπαει αλλα ηταν κουταβος οποτε τον ειχαμε λιγο πιο περιορισμενο. Αυτη τη φορα ομως ξεδωσε πραγματικα!

Θα σας πω πως περασε μεσα απο τις περιγραφες της μαμας μου. Μεσα στις πρωτες μερες ξεθαψε ο,τι κοκκαλο ειχε θαψει την προηγουμενη φορα που ειχαμε παει και τους το πηγαινε σαν τροπαιο! Μετα απο πολυ σκαψιμο διπλα σε μια καστανια ανακαλυψε ενα λαγουμι, μαλλον καποιος τυφλοποντικας (?) και περιμενε με τις ωρες απο πανω μεχρι να βγει κατι απο εκει μεσα... ματαια... :D

Οι γονεις μου ειχαν εγερτηριο καθε μερα στις 8 το πρωι και στις 5 το απογευμα απο τον μικρο τυραννο που τραβουσε τα σκεπασματα πανω απο το κρεβατι για να τους ξυπνησει, αν δεν επιανε το γλυψιμο στη μουρη!

Βοηθησε την μαμα μου στην κηπουρικη σκαβοντας και παλι, αλλα μετα απο λιγο αρχισε να βγαζει τους βολβους που μολις ειχε φυτεψει η μαμα μου και ολοχαρος τους εθαβε σε αλλα σημεια!

Γνωρισε καινουργιους ανθρωπους τους οποιους λατρεψε και τους γεμισε φιλια, γνωρισε κ αλλους που δεν τον συμπαθησαν και τοσο και επρεπε να μενει δεμενος διπλα στον μπαμπα μου οσο ηταν αυτοι εκει. Σε μπαρμπεκιου που παρατεθηκε σε αλλη αυλη, το αγορι μου ηταν κυριος, ουτε ζητιανεψε φαγητο, ουτε τιποτα και εβγαλε τους γονεις μου ασπροπροσωπους για το ποσο καλα συμπεριφερθηκε! :D

Επισης, καθε βραδυ του επλεναν τα ποδια στην μπανιερα πριν κοιμηθει καθως ολη μερα τρεχαλουσε και εσκαβε εξω, τους καραφλιασε λοιπον οταν ενα βραδυ νυσταξε και μπηκε μεσα στην μπανιερα περιμενοντας ποτε θα του πλυνουν τα ποδια για να παει για υπνο...

Επισης οταν διψουσε, αντι να πινει νερο απο το μπωλ του, πηγαινε και επιανε με το στομα του το λαστιχο για να ανοιξουν την βρυση ωστε να πιει απο εκει...το δροσερο τρεχουμενο νερο ειναι καλυτερο! Συν τα μπουγελα που επαιξε με τον μπαμπα μου!

Σκυλισια ζωη σου λεει μετα...Μακαρι να μπορουσα να ημουν εκει αυτες τις μερες...μου τα ελεγαν στο τηλ και ζηλευα οσο δεν πηγαινε...Δυστυχως δεν εχω φωτο να παραθεσω...

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Εγω παντως ζηλεψα! :)
Ακουγονται σαν τις τελειες διακοπες και πιστευω τον μεγαλυτερο ρολο τον επαιξαν οι γονεις,που απ'οτι καταλαβα πρεπει να τον αγαπανε πολυ.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ποιός έπαιξε πιό πολύ τελικά ; Το "παιδί" ή ο παππούς και η γιαγιά ; ;) Νομίζω ότι το γλέντησαν όλοι !!! Μόνο μην τα πεί ο δικός σου στα δικά μας τα καμάρια, και μας ζητάνε και αυτά διακοπές, κηπουρική και μπουγελώματα !!! :D:D:D

Αυτό με την μπανιέρα ήταν άπαιχτο !!! Καλό καλοκαίρι σε όλους !!! :):):)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Η χαρα τους ειναι να τον εχουν...Συνταξουχοι και οι δυο και οχι με ιδιαιτερα εντονη κοινωνικη ζωη, ειδικα η μαμα μου, ειναι το καλυτερο της! Τωρα διαπραγματευομαστε αν θα μου τον φερουν πισω ή οχι! :D

Απλα θα νιωθω ασχημα που μετα απο αυτο θα πρεπει να τον κλεισω στο διαμερισμα...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Όσο είσαι απασχολημένη με διαβάσματα και τα συναφή, άφησε τον να περνάει όμορφα. Βεβαίως, όσο και αν περνάει καλά στην εξοχή, το σπίτι του είναι εδώ και η οικογένεια του είσαι εσύ. :)

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Δυστυχως ετσι ειναι...και εμεις νιωσαμε ασχημα τον περασμενο μηνα που επρεπε να φυγουμε μετα απο μια βδομαδα διακοπες στο χωριο.Ο κακομοιρης με το που φορτωσαμε τα πραγματα στο αμαξι και πριν μπει μεσα για να φυγουμε μελαγχολησε.Ετσι ηταν και τις πρωτες μερες αφου επιστρεψαμε,αλλα πλεον επανηλθε με μεγαλες βολτες και βουτιες στην παραλια.Καντου τωρα στην αρχη και καμια βολτιτσα παραπανω.... ;-)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μια χαρά πέρασε ..κράτησέ τον λίγες μέρες και ξαναστείλτον:D...δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το σκυλί στην εξοχή.:)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Σουπερ περασε ο Καρλος και οχι μονο βεβαια απο αυτα που μας λες....αφου οι δικοι σου δε εχουν κανενα προβλημα και ειναι απολαυση να τον εχουν αστον μεχρι να τελειωσεις με τις υποχρεωσεις σου!!!!:)
Καλα αυτο με την μπανιερα ολα τα λεφτα!!:D:p

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Μια χαρά πέρασε ..κράτησέ τον λίγες μέρες και ξαναστείλτον:D...δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το σκυλί στην εξοχή.:)
Συμφωνω...εξαλλου και στην πολη οταν ειναι οι γονεις μου καθε πρωι και απογευμα ειναι στο κτημα με τον μπαμπα μου οπου και εκει ειναι ελευθερος να τρεξει οσο θελει...Απλα φοβαμαι κ λιγο μη με ξεσυνηθισει...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχα εγώ λέω να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου!Καλά περνάει ο μικρός εκεί,εσυ εδώ πως τα περνάς?

Μην σκας αν θα συνηθίσει ο μικρός ξανα στον ρυθμό της πόλης κτλ γιατί θα συνηθίσει,είναι το μόνο σίγουρο!Μέσα από αυτές τις καταστάσεις γίνεται και καλόβολος ένας σκύλος!

Αστον λοιπόν εκεί να ξεδώσει και επικεντρώσου στην εξεταστική σου...

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Μην σκας αν θα συνηθίσει ο μικρός ξανα στον ρυθμό της πόλης κτλ γιατί θα συνηθίσει,είναι το μόνο σίγουρο!Μέσα από αυτές τις καταστάσεις γίνεται και καλόβολος ένας σκύλος!
Στελιο αυτο μου λενε και οι γονεις μου, οτι εχει γινει πολυ καλος γιατι και η μαμα μου διαθετει αααπειρη υπομονη και ασχολειται μαζι του ολη μερα. Και εκτος απο αυτο, εχει πολυ σταθερο προγραμμα εκει και ειναι πολυ πιο ηρεμος και ησυχος. (εκτος και μου τα λεει για να με καθησυχαζει :D )

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να σε ξεσυνηθίσει, οπότε μην ανησυχείς. Άστον να περνάει καλά, και όπως σου είπε και ο Στέλιος, φρόντισε να περνάς και εσύ το ίδιο καλά και χαλάρωσε ... :)