Οικονομικό S.B.T.

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Βρε παιδιά, έχετε γράψει μια σελίδα υποθέσεις μόνο και μόνο επειδή ένα νέο μέλος έχει 11 ώρες να μπει στο φόρουμ.
Μήπως υπερβάλλετε λίγο? :rolleyes:
Oυπς...μαλλον εχεις δικιο!
Ας περιμενουμε να μας πει ο ιδιος τι αποφασισε η τι σκεφτεται να πραξει!
Λογικο ειναι βεβαια να μην εχει μπει μιας και τον στεναχωρησατε ολοι σας!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Συνήθως (έχοντας ως γνώμωνα τον ευτό μου αλλά και άλλα νέα μέλη όπως έχω παρατηρήσει) όταν βάζεις το πρώτο σου ποστ έχεις και κάποια ας πούμε αγωνία να δεις τι σου απαντήσανε, αν σου απαντήσανε κλπ, οπότε μπαίνεις σχετικά γρήγορα να ξαναδείς. Μακάρι ο φίλος να απαντήσει...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
16 του μηνος εγραψε τελευταια φορα.αυτο μου εκανε εντυπωση.20 εχουμε κ χθες που γραφαμε τα σχολια ειχαν περασει 3 μερες,οχι 11 ωρες.για αυτο κ μπηκα στην διαδικασια να ρωτησω που χαθηκε κτλ...δεν μου φαινεται να ενδιαφερεται κ πολυ παντως να θελει να βρει ενα καλο σκυλι.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Kαι το κακό είναι οτι τώρα τελευταία μπαίνουν πολλοί του ιδίου στύλ και ως επι το πλείστον θέλουν αμσταφ,σταφ,πιτ ή μπουλ τεριέ...:(

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
16 του μηνος εγραψε τελευταια φορα.αυτο μου εκανε εντυπωση.20 εχουμε κ χθες που γραφαμε τα σχολια ειχαν περασει 3 μερες,οχι 11 ωρες.για αυτο κ μπηκα στην διαδικασια να ρωτησω που χαθηκε κτλ...δεν μου φαινεται να ενδιαφερεται κ πολυ παντως να θελει να βρει ενα καλο σκυλι.
Το πρωτο σχολιο του ειναι στις 16 και καπακι το 2ο χθες στις 15:59!
Οποτε εχει κλεισει 19 ωρες και συνεχιζετε...
τα στοιχηματικα γραφεια δινουν αποδοση 4 οτι θα παει over (πανω απο 24 ωρες) :D:D:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μηπως βρηκε τελικα ''οικονομικο'' S.B.T, οποτε δεν τιθεται πλεον το ολο θεμα? Αν εκανε μια αναζητηση σε αγγελιες και πετ σοπ, και πεισθηκε απο τους πωλητες? Η ελπιδα βεβαια, πεθαινει παντα τελευταια...:(

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
υπαρχει ο κινδυνος που αναφερεις,να πειστηκε δλδ...καμια φορα μπαινω σε πετ απο περιεργεια να δω τι θα μου πουνε ,κ ευκολα τρως παπα αν δεν ξερεις...παραδεχομαι οτι τα παρουσιαζουν πολυ ομορφα κ ακομη κ εσυ που ξερεις απορεις!φαντασου ενας ασχετος!