Οίκος ανοχής σκύλων

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Η σκύλα μου είναι σε οίστρο και ψάχνει για γαμπρό.
Παρενοχλεί σεξουαλικά εμένα και τα αρσενικά παιδιά μου...

Παρακαλώ όποιοι και όποιες έχουν αρσενικούς σκύλους και θέλουν να πηδήξει ο κανάκάρης του, για τις επόμενες 10 ημέρες σκέφτομαι να ανοίξω οίκο ανοχής για σκύλους, με 75 ευρώ για μισή ώρα...
:shock:

:lol: :lol: :lol:

Οι υποψήφιοι γαμπροί να φέρουν και προφυλακτικά!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Amangos αρχίζεις καινούργια καριέρα προαγωγού σκύλων? :shock:
Θα βγάλεις στο «κλαρί» την Λάρα? :shock:

Χρυσές δουλειές σε βλέπω να κάνεις..! :lol: :lol: :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Γελασα αλλη μια φορα- αλλα μου θυμισες και κατι.
Ο εκτροφεας της Εσμεραλντας μου δεχεται κατα καιρους τηλεφωνηματα με εροτησεις του τυπου :
"Ακουσαμε οτι εχετε εκτροφειο- εμεις εχουμε ενα πολυ οραιο αρσενικο- να το φερουνε καμια φορα να ζευγαροσει με καμια απο της θηλικες σας?"

Τοτε τους λεει : "καπιο λαθος κανετε- εγω εχω εκτροφειο- οχι μπουρδελλο"

Dio

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2007
95
0
amangos said:
Δεν λές καλά που δεν παρενοχλεί και θυληκά άτομα της οικογενείας σου και να αρχίζεις να τραγουδας το "Ο σκύλος μου είναι gay". :lol: :lol: :lol:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Έλα ντε, η Λάρα πολλά μπορεί να είναι, gay δεν είναι, είναι 100% θηλυκό!!!

Για φανταστείτε όμως πόσοι νομίζουν ότι αν ζευγαρώσει ο κανακάρης τους, θα γίνει πιο σοβαρός άντρας? Εαν τους προσφέρεις μια σκύλα, σε 10 μέρες μπορείς να βγάλεις πολύ χρήμα, 2 φορές τον χρόνο...

Να πάρει και ΑΦΜ ιερόδουλου η Λάρα, και να πληρώνει και φόρο εισοδήματος ελευθερίων επαγγελμάτων!!!
Φορολογικός της αντιπρόσωπος εγώ...

Λέτε τα 75 ευρώ να είναι λίγα?
Για βοηθήστε ρε παιδιά, τι να ζητάω?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
75 τα βρίσκω πολλα φιλαράκι :roll: Ούτε οι επαγγελματίες στην Συγγρού δεν παίρνουν τόσα.Άσε που τα προφυλακτικά πρέπει να τα προσφέρεις εσύ,ξεφτίλα να ζητάς και προφυλακτικά.Αλήθεια άμα σπάσει το προφυλακτικό,ο πελάτης φέρει καμιά ευθύνη?Άντε μετά να βρεις σε ποιον απ'όλους μοιάζουν με τόσους που θα έχουν περάσει.Α!και μην ξεχάσεις να κρεμάσεις κόκκινο λαμπάκι στο κλουβί της,άμα είναι να κάνεις την δουλειά του νταβατζη να την κάνεις σωστά :lol: Αλήθεια τα έσοδα θα τα τσεπώνεις εσύ ή θα τα παίρνει η ίδια να τα ξοδέψει όπως γουστάρει?(βλ.κοψίδια,κοκορέτσι,σπληνάντερο)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Δεν είναι πολλά, τέτοιο κορίτσι, άβγαλτο, αααβάδιστο, από σπίτι, με όλα τα πιστοποιητικά υγείας, με πνίχτη (για άγρια βίτσια)... Ο γιός σας ρε θα πηδήξει, τσονγκούνηδες!!!

Κόκκινο φωτάκι έχουμε βάλει ήδη, την έχουμε από τότε που γέννησε, ζεσταίνει κιόλας, χοιροστασίου, για ατμόσφαιρα...

Εαν προκύψει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, θα κρατήσω τα κουτάβια, και θα τα πουλήσω 3 μηνών, γάλακτος στο κινέζικο ρεστωράν της γειτονιάς μου, για σπέσιαλ μεζέ!!!

Τα λεφτά φυσικά θα τα κρατήσω εγώ, τι σόι νταβατζής είμαι!!! Θα της πάρω και μια μερίδα κοκορέτσι, να μην λέει...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι ακούνε τα αφτιά μου και τι βλέπουνε γραμμένο τα μάτια μου, της δύσμοιρης? :evil:

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και εσείς μου λέτε για σπέσιαλ κινέζικους μεζέδες από κουτάβια γάλακτος? :shock: :shock:
Oh mondie!!!!

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
amangos said:

Παρακαλώ όποιοι και όποιες έχουν αρσενικούς σκύλους και θέλουν να πηδήξει ο κανάκάρης του, για τις επόμενες 10 ημέρες σκέφτομαι να ανοίξω οίκο ανοχής για σκύλους, με 75 ευρώ για μισή ώρα...
:shock:

Οι υποψήφιοι γαμπροί να φέρουν και προφυλακτικά!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλα χωρις πλακα ειχα δει στις ειδησεις πριν καποια χρονια οτι στην Αμερικη εχουν ενα τετοιο τυπο οικος ανοχης..
Τωρα τι τυπο μην με ρωτατε δεν ξερω!!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Να οργανώσουμε ένα δίκτυο, με διαθέσιμες σκύλες.
Έτσι θα μπορούμε να έχουμε φουλ σέρβις, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 12 μήνες τον χρόνο.

Θα χρεώνουμε κάθε πράξη...
Παρέα και παιχνίδια (κονσομασιόν): 7,5 ευρώ το μισάωρο
Μύρισμα κώλου: 10 ευρώ
καβαλήματα: 12,5 ευρώ
δαγκωνίτσες: 17,5 ευρώ
Γλύψιμο και μελέτη του "στόχου": 20 ευρώ την φορά
Φιλιά στο στόμα: 25 ευρώ
Στοματικός έρωτας: 30 ευρώ
παραδοσιακό σεξ: 75 ευρώ
Βίτσια: μέχρι 125 ευρώ!!!

(Στα βίτσια μπορούν να συγκαταλεγούν το να έχουμε δεμένη την θηλυκιά στο λουρί της, το σαμαράκι (στηθόλουρο), το φίμωτρο, ο πνίχτης, ο πνίχτης με τα καρφιά...)

Οι κατ οίκον επισκέψεις χρεώνονται με επιπλέον χιλιομετρική επιβάρυνση!!!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
παιδια χωρίς καμία πλάκα τα παιξα :shock: μόλις είδα την φωτό.Καλά είναι ποτέ δυνατό να χρησιμοποιείται αυτή η ''συσκευή''?????????Καλά νευρίασα πολύ τώρα :evil: :evil: :evil:Πρέπει κάποιος να κάνει το ίδιο σε αυτόν που την επινόησε.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η «συσκευή» αυτή ονομάζεται «breeding (ή rape) stand» και δημιουργήθηκε αρχικά από εκτροφείς-κυνομάχους, οι οποίοι έκτρεφαν και εκπαίδευαν σκυλιά για κυνομαχίες.

Τα σκυλιά αυτά επειδή ήταν ιδιαίτερα επιθετικά με άλλα σκυλιά, ήταν αδύνατον να τα φέρουν σε επαφή για να ζευγαρώσουν. Η «συσκευή» αυτή χρησιμοποιούνταν για να ακινητοποιήσει το θηλυκό και να μπορέσει να ζευγαρώσει.

No comment! :-# (Ο βουβός πόνος συνεχίζεται!)