ΟΑΣΘ-ΕΥΡΩΠΗ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
31
Ενα παρομιο θεμα που λογο δουλειας εχω αντιμετωπησει οθκο λιγες φορες με διαφορετικες αντιδρασεις σε καθε περιπτωση...
Εργαζομαι σε χωρο εστιασης και φαγητου σε ενα εμπορικο κεντρο οπου εντος του εμπορικου τα σκυλια επιτρεπονται(εφοσον βεβαια βρισκονται στον οδηγο)...
Δεν θελω να αναφερω το ονομα του εμπορικου για εθνοητου λογους..
Συχνα πυκνα λοιπον ανθρωποι μετα απο τα ψωνια τους ανεβενουν για να τελειωσουν την βολτα τους με ενα φευμα...
Αν και ουσιαστηκα ο σκυλος επιτρεπετε στο υπολοιπο κτηριο στους χωρους εστιασης βαση του νομου απαγορευονται τα δεσποζομενα ζωα...
Ακομα θυμαμαι λοιπον εκεινη την μερα που μια κυρια με τον σκυλο της ειχε κανει ολοκληρη φασαρια εντος του καταστηματος φωναζοντας και λεγοντας οτι ειναι προτοφανες να μην αφηνει το μαγαζι το σκυλο..
Παροτι ευγενικα της εξηγησαμε οτι μπορει να περασει στους εξωτερικοθς χωρους αν το επιθημει..
Σε γενικες γραμμες ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα..
Θεωρω οτι πρεπει να σεβεσαι αρχικα τον νομο αλλα και να μην φερνεις σε δυσκολη θεση υπαλληλους που απλα κανουν την δουλεια τους..
Γιατι πολυ απλα βαση νομου αν επιτρεψεις στον εν λογο κυριο να δειπνησει στο εστιατοριο με τον σκυλο του και ενας απο τους πελατεςσ που βρισκεται εκεινη την ωρα εκει ειναι δυστροπος και καλεσει το υγειονομικο..τοτε την πατησες...
Απο την αλλη δεν θα σχολιασω καν το ποσο σωστος ειναι αυτος ο νομος..
Για μενα που κοιμαμμε με τν σκυλο μου ειναι παραλογος...
Για τον διπλα ομως που εχει δει σκυλι μονο σε βιντεακι στο Φεισμουκ ισως ειναι σωστος!!

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
δηλαδή αν πάρει τηλ το υγειονομικό είναι δύστροπος ? :giggle: :D
@ISKENDER μακάκας είναι εκείνος στις μπάρες ? :ROFLMAO:

Μακάκας; Μακάκενα; mix; Που να ξερω...:sneaky:

Ο νόμος ειναι ξεκάθαρος... "μονο σε κλουβάκι" αλλα και ο οδηγός
απο υπερβάλλων ζήλο αλλο τιποτα. Αφου ειναι σε τσάντα άστο να
παει... αλλα απο την άλλη αν ειναι κανένα διαόλι και κανει
φασαρία ή αρπάξει κανένα μανίκι;

• Like
Reactions: ntoulis

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
η πλάκα είναι :cautious: οτι και οι οδηγοί :sleep: σε αρκετές περιπτώσεις :cool: είναι παράνομοι.. :X3: τα αστικά :cry: σε μεγάλο ποσοστό δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν :sneaky:, αρκετοί οδηγοί είναι σε ηλικία εμφράγματος :notworthy: ή δεν έχουν περάσει ιατρικές εξετάσεις :censored:, το όχημα δεν έχει ΚΤΕΟ :sick:, ή λάστιχα :whistle: και πολλά άλλα τριτοκοσμικά (y).. και επειδή το κόμπλεξ :oops: είναι τσουνάμι κάνουν επίθεση (n) σε αυτούς που έχουν σκύλο, ή τσάντα, ή κάτι άλλο.. η παράνοια βασιλεύει :rolleyes:.. βέβαια η άλλη ντάρκ σάιντ οφ λόβ :love:είναι το μεγάλο ποσοστό που δεν έκοβε/κόβει ποτέ εισιτήριο (y), που δεν περνάει σχεδόν ποτέ στην ώρα του :X3:, που το περιβάλλον το ξεσκίζει με τα καυσαέρια o_O κτλ κτλ.. από τέτοιες μικρές λεπτομέρειες καταλαβαίνεις το πόσο σοβαρή :cry: χώρα έχουμε.. που μπορεί να δείξει το νταβατζιλίκι ;) του ? στους σκύλους ! ούτε ο Σταν :love: ο ''αλήτης''

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Με το ίδιο σκεπτικό, θα έπρεπε να γίνονται παρατηρήσεις σε όσους ανεβαίνουν με τη φραπεδιά στο χέρι, σε όσους μιλούν στα κινητά τηλέφωνα και ούτω καθεξής. Για να μην σχολιάσω ότι τα περισσότερα λεωφορεία θα έπρεπε να βρίσκονται σε κάποιο μουσείο. Αθάνατη Ελλάδα...

• Like
Reactions: ntoulis and Kanga

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Καλα όλα αυτα αλλα και 'το για να τηρησω εγω το νόμο θα πρέπει πρωτα όλοι οι αλλοι να ειναι ενταξει' μας οδηγει σε ενα αδιεξοδο, δε νομίζετε;
δεν είναι ανάγκη να πάει η συζήτηση στα άκρα.. ο καθένας έχει την δική του ''λογική''.. ο άλλος του αρέσει να τον μπιπ (πάνω στο θέμα) και να πληρώνει εισιτήριο για ένα όχημα ακατάλληλο, ο άλλος παίρνει ταξί χωρίς απόδειξη, ο άλλος τα έχει όλα γραμμένα κτλ κτλ..
επειδή ζούμε σε αυτή τη χώρα πολλά χρόνια γνωρίζουμε το σύστημα.. συνέχεια πέφτουμε πάνω στα άσχημα.. κάτι πρέπει να γίνει.. αυτό το αδιέξοδο, έχει ελπίδα ? εγώ λέω όχι.. όχι μόνο επειδή είμαστε και εμείς μέρος του συστήματος, αλλά γιατί δεν θέλουμε να το αλλάξουμε..γενικώς..

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Καλα όλα αυτα αλλα και 'το για να τηρησω εγω το νόμο θα πρέπει πρωτα όλοι οι αλλοι να ειναι ενταξει' μας οδηγει σε ενα αδιεξοδο, δε νομίζετε;
Γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, δυστυχώς.

το καλοκαίρι να κάνουν και κανένα ντουζάκι, έστω ρεξόνα
Άλλο τραγικό αυτό. Όμως με ρεξόνα γίνεται χειρότερα όταν αναμιγνύεται με τον ιδρώτα. :LOL:

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
31
Καλως η κακος βεβαια εφοσον η κυρια ειχε "παρανομησει" ηταν σην δικαιοδοσια του οδηγου αν θα την αφησει στο λεωφορειο...
Αυτες οι δικαιολογιες ναι εγω ειμαι παρανομος αλλα και ο διπλα με το φραπε ειναι επισης και ο παραδιλπα δεν εχει πληρωσει ειναι και αυτος παρανομος δεν κανουν εμενα σωστο!!
Ας προσπαθησει ο καθενας να ειναι οσο τυπικος και νομικα καλημενος μπορει και ας αφησει τους διπλα...
Αυτο το συστημα αγαπητε @ntoulis εμεις το συντηρουσαμε και συνεχιζουμε να το συντηρουμε μεχρι τωρα..
Και ξερεις ποτε κατα την ταπεινη μου αποψη θα βγουμε απο αυτο το αδιεξοδο..
Οταν ο καθενας ατομικα σαν μοναδα θα κοιταξει τι κανει ο ιδιος λαθος και οχι αφου κανει λαθος ο αλλος εχω το ελευθερο να το κανω και εγω!!

• Like
Reactions: ntoulis

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας έχει τύχει να μη σταματάνε καν τα λεωφορεία σε κοπέλα που είχε τον σκύλο της σε τσάντα(ίσως να έπεσε σύρμα μεταξύ των οδηγών).

Από όσο γνωρίζω, πλην των αστικών λεωφορείων της Αθήνας, τα υπόλοιπα είναι ιδιωτικά οπότε ίσως να μπορέσει να βρεθεί λύση αν και αν το δούμε αυστηρά σύμφωνα με τον νόμο, έπρεπε να κατέβει η κοπέλα. Ωστόσο τι κλουβί τι τσάντα για ένα μικρόσωμο; Το ίδιο είναι. Το θέμα είναι να είναι περιορισμένο το σκυλί να μην ενοχλεί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie