Καλησπερα και συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα λογω δουλειας τρεχω συνεχως! Ο σκυλος ειναι 2 χρονων, ειχαμε δουλεψει με εκπαιδευτη στο σπιτι για αρκετο διαστημα αλλα δεν ειδα τα αποτελεσματα που ηθελα οποτε με βαρια καρδια αποφασισα να τον αφησω σε μια σχολη γιατι με συμβουλεψαν οτι ετσι θα ειχαμε αποτελεσματα. Ψαχτηκα πολυ για το που θα παμε και μετα απο αυτα που ακουσα και απο αλλους που ηταν ολοι ικανοποιημενοι την πηγα εκει. Πολυ γνωστος εκπαιδευτης νομιζω,χωρις να εχω και εμπειρια βεβαια. Απλα σε οποιον το ελεγα μου απαντουσαν οτι εκανα την καλυτερη επιλογη! Οι λογοι που δεν θελω να πω το ονομα της σχολης ειναι αρκετοι. Σε οποιον πχ εχω μιλησει και εχω πει τι εγινε μου λενε οτι φταιει ο σκυλος μου, οτι δεν ετρωγε μαλλον απο επιλογη γι αυτο αδυνατισε, οτι οι πληγες που ειχε στο σωμα της της εκανε μονη της, οτι ειναι το δικο μου σκυλι περιεργο, κτλ κτλ κτλ. Ολοι τα εριχναν στον σκυλο και σε μενα! Με κουρασε ολο αυτο. Ο μονος που καταλαβε ειναι ο κτηνιατρος που την ειδε. Εχω βαρεθει να ακουω οτι ο ανθρωπος ειναι παρα πολυ εμπειρος και οτι φταιει το σκυλι μου για ολα οσα του συνεβησαν!(ελεος δηλαδη που φταιει ο σκυλος που εχασε 7 κιλα και που ηταν γεματος πληγες) Ο μονος που μου εριξε δικιο ηταν ο κτηνιατρος που ειδε το σκυλακι μου την μερα που το πηρα. Το ονομα επισης δεν θα το αναφερω γιατι φοβαμαι μην μεταφερθει. Συγγνωμη γι αυτο και καταλαβαινω το σκεπτικο σας και για ποιο λογο θα θελατε να ξερετε. Έπιπλεον ειμαι νεος χρηστης και μπορει πολυ ευκολα καποιος να σκεφτει οτι μπηκα απλα για να κανω δυσφημιση σε μια σχολη και να φυγω. Και δεν θα το ηθελα αυτο.
Οσο για το θεμα που εθιξα πηραμε τελικα κλινικη τροφη απο τον κτηνιατρο και παμε καλυτερα! Σας ευχαριστω για τον χρονο σας ολους!
Κατανοητό το σκεπτικό σου για την μη αποκάλυψη του ονόματος, όντως θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι τα κίνητρα σου είναι διαφορετικά. Θα πρότεινα να απευθυνθείς επισήμως στη σχολή με επιστολή σου κ να ζητήσεις λεπτομερή απάντηση εγγράφως. Δωσ' τους λίγο χρόνο κ αν δεν απαντήσουν προχώρα σε δημοσιοποίηση του συμβάντος (ονομαστικά). Αν σου απαντήσουν, αναλόγως την απάντηση κ το κατά πόσο σε καλύπτει, αποφασίζεις τι θα κάνεις. Εγώ προτείνω να δημοσιοποιήσεις το θέμα σε κάθε περίπτωση, είτε πάρεις απάντηση, είτε όχι.
Επίσης, εάν διαθέτουν κάποια σελίδα, μπες κ γράψε κριτική για την εμπειρία σου.
Να ρωτήσω...
Η αλλαγή τροφής σου επιβλήθηκε; Δεν ζητήθηκε η γνώμη σου; Σου είπαν δηλ. ότι όσο είναι εκεί θα τρώει τη δική τους τροφή ή σου άφησαν το περιθώριο να τους πας αν ήθελες δική σου τροφή;
Όταν σου είπε για τα κιλά ότι "αυτη η απωλεια ειναι στα πλαισια της εκπαιδευσης", εννοούσε τι ακριβώς; Ότι εφαρμόζει τεχνικές στέρησης φαγητού κατά την εκπαίδευση;
Είχε εκεί το σκυλί πάνω από έναν μήνα κ το εκπαίδευε; Μόνο το σκυλί, χωρίς εσένα; Εσύ πήγαινες απλά για επισκέψεις ή έπαιρνες μέρος στην εκπαίδευση;