Ξηρή τροφή για κουτάβια Χάσκι κ μητέρα ;

KostasNB

Member
4 Φεβρουαρίου 2018
7
23
31
View media item 1004View media item 1003View media item 999

Καλησπέρα, έχω 2 κουταβακια 3 μηνών (16 κ 13 κιλά ) και μαζί με την μητέρα (20 κιλά) Ο πατέρας είναι αγνωστης προελεύσεις καθώς όταν πήρα την Ριτα ήταν έγκυος Εν άγνοια του πρώην (ανίδεου) ιδιοκτήτη . Στην αρχή τους έδινα josera sensi junior μετά άλλαξα στην Νatutea naturals puppy chichen διότι σαν να ‘ξεθώριασε’ το τρίχωμα της Ρίτας (μητέρα).. Διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά και τα συστατικά της naturea την βρήκα πολύ καλή σε σχέση με την τιμή της. Λόγω κακού υπολογισμού και έπεσα σε Σαββατοκύριακο ξέμεινα και αναγκαστικά να αγοράσω από pet shop όπου μου πρότεινε την Brit Care Grain-free Puppy Salmon & Potato λέγοντας ότι αυτή είναι super premium σε αντίθεση με την Naturea... Άσχετα αν παίζει ρόλο εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι και η Naturea super premium! Επίσης του ειπα ότι Δν μου αρέσει επειδή έχει πατάτα μέσα αλλά μ είπε ίσα ίσα ότι πρέπει να τρώνε τα σκυλιά πατάτα και ότι κάνει καλό!! Τα σκυλάκια Δν είχαν το παραμικρό πρόβλημα στην αλλαγή και απλά Τρ περιμένω να έρθει η naturea και να κρατήσω σαν γκαβατζα την Brit Care.
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά με αυτές τις δυο η και κάποια άλλη στο ίδιο μήκος κύματος !
Ευχαριστώ

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
premium, super premium, super saiyan ultra premium και βλακείες. Μια χaρά είναι και οι δυο τροφές με καλές κριτικές εδώ στο φόρουμ. Η διαφορά είναι ότι η brit είναι χωρίς δημητριακά, ενω η naturea έχει καστανό ρύζι. Εκ πρώτης όψεως η brit είναι ανώτερη ως grain free, όμως επειδή η πατάτα έχει πρωτείνη, τη χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να ανεβάσουν τα επίπεδα πρωτείνης και να "κρύψουν" την πιο χαμηλή περιεκτικότητα σε ζωική πρωτείνη. Το καστανό ρύζι είναι από τα καλά δημητριακά και έχει μια κάποια διατροφική αξία για τους σκύλους. Οπότε αν ήμουν στη θέση σου α)θα έβλεπα ποια από τις δυο φαίνεται να αρέσει καλύτερα και/ή β) θα συγκρινα τις ημερήσιες δοσολογίες, θα έκανα τους υπολογισμούς μου και θα διάλεγα όποια μου βγαίνει οικονομικότερη ανά ημέρα.