Ξηρές τροφές (γενικά)

mourgakos

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2007
60
1
athens
χθες πηγα και πηρα την οριτζεν παπυ.μολις συνηθισει λιγο η κοιλια του

τη νεα τροφη θα σας πω εντυπωσεις.συγκριτικα με την νουτρο ειναι
λιγοτερη ποσοτητα στην καταναλωση,τα περιττωματα ηταν ελαφρως
"πειραγμενα".οντως ρογιαλ κανιν?κανε ενα κοντρολ στα χρηματα που διαθετεις να παρεις μια καλυτερη.π.χ η γυναικα μου πηγε να παρει φρισκις
και λεω,τι εχει πρωτο σαν συστατικο?δημητριακα.ε,αστην εκει ,το κιλο εχει ποσο?2,30-2,60,
καλα δινω 5 και χαλαλι.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Αλήθεια βρε παιδιά πόσο καιρό ''δίνετε'' σε μια τροφη για να δείτε τα αποτελέσματα που έχει πάνω στο σκυλί σας?6 μήνες είναι πολύ?

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω και πολλά από τροφές και έχω να ομολογήσω ότι δεν πολύ έβγαλα άκρη από την ενότητα της διατροφής και ο μικρός γενικά δεν την πολύ γουστάρει την κανιν του είχα αλλάξει για λίγο με eukanuba αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα σημαντική διάφορα στο ποσό τρώει

mourgakos

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2007
60
1
athens
keyman said:
Αλήθεια βρε παιδιά πόσο καιρό ''δίνετε'' σε μια τροφη για να δείτε τα αποτελέσματα που έχει πάνω στο σκυλί σας?6 μήνες είναι πολύ?
πιστευω μεσα σε ενα μηνα φαινεται η διαφορα....

ειδικα αν κρατας στοιχεια βαρους μηκους υψους

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
6 μήνες είναι μια καλή περίοδος.

πιστεύω από τους 3 και μετά αρχίζεις να βλέπεις διαφορές.

εαν δε, ταίζεις κάποια απο τις πολύ φτηνές και πας σε κάποια από τις καλύτερες και νωρίτερα.

πάντως σε τρίχωμα σίγουρα 2 μήνες και ύστερα

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Σχετικά με την Orijen είναι η καλύτερη επιλογή και η μόνη που η δικιά μου την τρώει με όρεξη.Αφού δοκίμασα όλες τις άλλες και τις έχω μαζέψει όλες στο αυτοκίνητο για να δείνω στα αδέσποτα κατέληξα στην orijen.

mourgakos

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2007
60
1
athens
perla said:
Σχετικά με την Orijen είναι η καλύτερη επιλογή και η μόνη που η δικιά μου την τρώει με όρεξη.Αφού δοκίμασα όλες τις άλλες και τις έχω μαζέψει όλες στο αυτοκίνητο για να δείνω στα αδέσποτα κατέληξα στην orijen.

εμενα πρωτη φορα που εψαχνε ολο το σπιτι για να φαει και επιπλεον!

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Και εμένα το ίδιο.Έχω πάρει το 14κιλο και πάει δίπλα στη σακούλα και μυρίζει.Αφου δεν έχει πρόσθετες ουσίες προφανώς μυρίζουν πραγματικό φαγητό και όχι αηδίες που έχουν τα άλλα μέσα

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
perla said:
Και εμένα το ίδιο.Έχω πάρει το 14κιλο και πάει δίπλα στη σακούλα και μυρίζει.Αφου δεν έχει πρόσθετες ουσίες προφανώς μυρίζουν πραγματικό φαγητό και όχι αηδίες που έχουν τα άλλα μέσα
καλά το τι έχει μέσα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ,όσο για το άρωμα δεν ξέρεις αν είναι φυσικό ή τεχνητό(μάλλον το δεύτερο είναι πιο πιθανό).Πάντως και μας την τρώει μια χαρά η Μάγια,μάλλον θα παραγγείλουμε και δεύτερο τσουβάλι... :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Adis said:
Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω και πολλά από τροφές και έχω να ομολογήσω ότι δεν πολύ έβγαλα άκρη από την ενότητα της διατροφής και ο μικρός γενικά δεν την πολύ γουστάρει την κανιν του είχα αλλάξει για λίγο με eukanuba αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα σημαντική διάφορα στο ποσό τρώει
Και οι δυο τρωφες που αναφερεις ειναι το ιδιο χαλια.
Μαλλον δεν θα δεις καμια διαφορα, οσο και αν προσπαθησεις.

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
FrenchieFan η οποιοσδήποτε (άμα παίζει πρόβλημα διαφήμισης αν και δεν νομίζω στείλτε pm) κάποια άλλη εναλλακτική λύση μπορώ να πω ότι έχω ένα ψιλό προβληματάκι με το θέμα του φαγητού (όχι θέμα όρεξης μόνο του φαγητού και το πόσο τρώει από την συγκεκριμένη τροφή )

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Adis said:
FrenchieFan η οποιοσδήποτε (άμα παίζει πρόβλημα διαφήμισης αν και δεν νομίζω στείλτε pm) κάποια άλλη εναλλακτική λύση μπορώ να πω ότι έχω ένα ψιλό προβληματάκι με το θέμα του φαγητού (όχι θέμα όρεξης μόνο του φαγητού και το πόσο τρώει από την συγκεκριμένη τροφή )
Για μενα πραγματικα δεν υπαρχει καμια "ετοιμη" τροφη που θα εδινα πλεον με ελαφρια καρδια στον σκυλο μου (μετα απο ολα αυτα που εμαθα τα τελευταια 6 χρονια που ασχολουμαι ιδιαιτερα με το θεμα).

BARF και παλι BARF- τιποτα αλλο!

Αντε και κανα μαγηρευτο στην χειροτερη περιπτοση. Αλλα παντα με βαση το κρεας, λιγα λαχανικα/φρουτα και ελαχιστα εως καθολου δημητριακα.

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
13.5k /72 eur όντως.Είναι λίγο δύσκολο πάντως να δίνεις μαγειρεμένη τροφή γιατί σίγουρα το σκυλάκι δεν παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά.Εγώ ανακατεύω την orijen με κοτόπουλο ή κιμά

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
προς FrenchieFan

σταμάτα να γράφεις για καμιά εβδομάδα για να σε περάσω στα post (απώτερος σκοπός να φτάσω την rottie) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

προς perla

αγόρασες σακί των 13,5 κιλών για westie.

το αραιώνεις και με κιμά.

πόσο υπολογίζεις να σε φτάσει :?: :?: :?: :?: :?:

η ξηρά τροφή είναι σε αεροστεγές σακί για ένα και μοναδικό λόγο.

όταν την ανοίξεις και έρθει σε επαφή με το αέρα αρχίζει να οξύδωση της.

ο κατασκευαστής εγγυάτε την ποιότητα της τροφής του και τα χαρακτηριστικά της (πρωτείνες - λίπη κ.λ.π.) για ΕΝΑ ΜΗΝΑ μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

βρες λοιπόν κάποιον που ταίζει Orijen και θα την καταναλώσει (εμένα π.χ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) και την επόμενη φορά πάρε τρίκιλο.

προς Adis

εαν γινόταν να συγκρίνεις τις τροφές με αυτά που γράφουν τότε η Orijen είναι η κορυφαία στην Ελλάδα με διαφορά και από τις κορυφαίες στον κόσμο.

δεν γίνετε αυτό όμως για πολλούς λόγους

διαφορετικό περιβάλλον , μεταβολισμός , ράτσα , κ.λ.π

εγώ πάντως τάιζα Acana για μεγάλο διάστημα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εγώ παιδιά έδινα στον μικρό hils
μετά του έδωσα την nutra golt και την κατασπάραξε!!με την hils τα κακά του ήταν ναι μεν καλά αλλα λίγο ξερα με τούτην είναι όπως πρέπει σφιχτά γυαλιστερά με σωστό χρώμα!! :p

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Ωραία θα αρχίσουμε σ @....το συζήτηση η ROTTIE δεν θα ξέρει που να μας βάλει .Του δικού μου με την κανιν είναι άλλες φορές Πάρα Πολλά και γλιστερά και άλλες φορές λίγα και σφιχτά .. άρα πού καταλήξαμε .? κάποιος που να ξέρει από σ@@@α ας μας διαφωτίσει

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και όμως φίλε Adis

στην περίπτωση σκύλος ισχύει το

΄δείξε μου τα ........κακά σου να σου πως πως είσαι - τι τρώς΄

θα μάθεις να τα ΄διαβάζεις΄ μην φοβάσε.

τότε και μόνο τότε θα γνωρίσεις και τον σκύλο σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
προς FrenchieFan

σταμάτα να γράφεις για καμιά εβδομάδα για να σε περάσω στα post (απώτερος σκοπός να φτάσω την rottie)
Ρε Μακη- τι να σου πω τωρα- ειμουν 10 μερες γερμανια- δεν εγραφα και ακοοοομαααα?