τροφες πολλες.ποσα λεφτα διαθετεις για τροφη?Καλημέρα παιδιά.. η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ποια ξηρά τροφή να δώσω στην Μελίτα μου. Όσο κ να διαβάσω τα σχετικά τόπικς δεν βγάζω νόημα αφού οι γνώμες διίστανται .. μάλλον είμαι χαζή
Δεν έχω καθόλου εμπειρία με τις τροφές. Της πήρε ο άντρας μου ο κάγκουρας Φρίσκις πάπι κ Πέντιγκρι πάπι για τα οποία δεν διάβασα καλά σχόλια.
Βοηθήστε μας με την τροφούλα μας ως πιο έμπειροι.. Να σας θυμίσω είναι ημίαιμη 6 μηνων, 9,5 κιλά [δεν εχουμε ακομα περίοδο κ όταν έρεθει θα στειρωθεί]
Το μόνο συμπέρασμα αν δεν κάνω λάθος είναι ότι σε μια φθηνή τροφή πέρα από την διατροφική της αξία, χρειάζεται μεγαλύτερη πρόσληψη ημερήσιας μερίδας σε σχέση με μια πιο ακριβή..
Επίσης πότε πρέπει να κάνει μετάβαση από pappy se adult??
Υπάρχει κάποια κροκέτα που να βοηθά στην τριχόπτωση κ να μειώνει την κροκετομυρωδιά??
Ευχαριστώω
Νομίζω ότι την αναλογία του 1€/ημέρα μπορώ να την διαθέσω προς το παρόν αρκεί να έχουμε σωστά κακά και να περιορίζει όσο γίνεται την κροκετοσκυλιλα όσο αυτο είναι δυνατόντροφες πολλες.ποσα λεφτα διαθετεις για τροφη?
arden πάντως χαλκίδα δεν έχω βρει.με σειρα προτιμησης
acana,arden grance,
sστην χαλκιδα θα βρεις ευκολα και την alleva ποιο οικονομικη.οπως κ την προπλαν σολωμο
Ευχαριστώ πολύ superman! Θα τις καταλήξω σε κάποια από αυτές σίγουρα.με σειρα προτιμησης
acana,arden grance,
sστην χαλκιδα θα βρεις ευκολα και την alleva ποιο οικονομικη.οπως κ την προπλαν σολωμο