Ξηρά τροφή

Ξηρά τροφή που δίνω στο σκύλο μου/σκυλιά μου

• Royal Canin

Votes: 139 25,3%
  • Hill's

Votes: 37 6,7%
  • Orijen

Votes: 41 7,5%
  • Purina ProPlan

Votes: 50 9,1%
  • Eukanuba

Votes: 14 2,6%
  • Friskies

Votes: 9 1,6%
  • BritCare

Votes: 17 3,1%
  • Acana

Votes: 101 18,4%
  • Κάποια άλλη (γράψτε ποια)

Votes: 107 19,5%
  • Δεν ταΐζω το σκύλο μου/σκυλιά μου ξηρά τροφή

Votes: 34 6,2%

• Total voters
    549

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
royal canin labrador αλλά βλέπω μετά απο λίγους μήνες να αλλάζουμε γιατί θέλω καλύτερα συστατικά και πιό λογική τιμή.

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
Καλημέρα παιδιά.. η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ποια ξηρά τροφή να δώσω στην Μελίτα μου. Όσο κ να διαβάσω τα σχετικά τόπικς δεν βγάζω νόημα αφού οι γνώμες διίστανται .. μάλλον είμαι χαζή :p
Δεν έχω καθόλου εμπειρία με τις τροφές. Της πήρε ο άντρας μου ο κάγκουρας :p Φρίσκις πάπι κ Πέντιγκρι πάπι για τα οποία δεν διάβασα καλά σχόλια.
Βοηθήστε μας με την τροφούλα μας ως πιο έμπειροι.. Να σας θυμίσω είναι ημίαιμη 6 μηνων, 9,5 κιλά [δεν εχουμε ακομα περίοδο κ όταν έρεθει θα στειρωθεί]

Το μόνο συμπέρασμα αν δεν κάνω λάθος είναι ότι σε μια φθηνή τροφή πέρα από την διατροφική της αξία, χρειάζεται μεγαλύτερη πρόσληψη ημερήσιας μερίδας σε σχέση με μια πιο ακριβή..

Επίσης πότε πρέπει να κάνει μετάβαση από pappy se adult??
Υπάρχει κάποια κροκέτα που να βοηθά στην τριχόπτωση κ να μειώνει την κροκετομυρωδιά??

Ευχαριστώω :)

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
ΕλεναΚικ ο,τιδήποτε άλλο εκτός απο Friskies. Δεν είμαι ειδήμων αλλά τουλάχιστον τις συγκεκριμένες απέφευγέ τις. Εγώ ταίζω Royal Canin mini junior αλλά το ψάχνω για Arden, Acana Grasslands και τώρα τελευταία άκουσα καλά σχόλια για την Isomega.

nikos+dog

Active Member
9 Νοεμβρίου 2012
27
0
ATHENS
brit care large breed junior είμαστε ακόμη μόνο 7 μηνών, Υποδειγματικά κακά , άοσμα , είναι γεμάτη ενέργεια και πολύ καλό τρίχωμα.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
Καλημέρα παιδιά.. η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ποια ξηρά τροφή να δώσω στην Μελίτα μου. Όσο κ να διαβάσω τα σχετικά τόπικς δεν βγάζω νόημα αφού οι γνώμες διίστανται .. μάλλον είμαι χαζή :p
Δεν έχω καθόλου εμπειρία με τις τροφές. Της πήρε ο άντρας μου ο κάγκουρας :p Φρίσκις πάπι κ Πέντιγκρι πάπι για τα οποία δεν διάβασα καλά σχόλια.
Βοηθήστε μας με την τροφούλα μας ως πιο έμπειροι.. Να σας θυμίσω είναι ημίαιμη 6 μηνων, 9,5 κιλά [δεν εχουμε ακομα περίοδο κ όταν έρεθει θα στειρωθεί]

Το μόνο συμπέρασμα αν δεν κάνω λάθος είναι ότι σε μια φθηνή τροφή πέρα από την διατροφική της αξία, χρειάζεται μεγαλύτερη πρόσληψη ημερήσιας μερίδας σε σχέση με μια πιο ακριβή..

Επίσης πότε πρέπει να κάνει μετάβαση από pappy se adult??
Υπάρχει κάποια κροκέτα που να βοηθά στην τριχόπτωση κ να μειώνει την κροκετομυρωδιά??

Ευχαριστώω :)
τροφες πολλες.ποσα λεφτα διαθετεις για τροφη?

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
τροφες πολλες.ποσα λεφτα διαθετεις για τροφη?
Νομίζω ότι την αναλογία του 1€/ημέρα μπορώ να την διαθέσω προς το παρόν αρκεί να έχουμε σωστά κακά και να περιορίζει όσο γίνεται την κροκετοσκυλιλα όσο αυτο είναι δυνατόν :p

Περιμένω να μου προτείνεις κ ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Τον τελευταιο μηνα του αλλαξα τροφη και απο κατι φτηνιαρικες (του στυλ χυμα απο πετ σοπ) του πηρα Royal Canin.
την συσκευασια των 2 κιλων την εχω εδω κ ενα μηνα και ακομα δεν εχει τελειωσει.
Ομολογω πως αν ηταν μεγαλυτερος δεν θα μπορουσα να ανταπεξελθω στην τιμη της.
Κακα τα ψεματα ειναι μεγαλο ζητημα το οικονομικο πλεον.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
εχει ακουσει κανεις την Frost?
Frost natural fish & rice
εκανα αναζητηση αλλα δε βρηκα πολλα

Τα συστατικα της ειναι: ιχθυαλευρο, ρυζι, σιταλευρο, σπανακι, ντοματα, καροτα, λιπος κοτοπουλου, ιχθυελαιο, ελαιο σπόρου σταφυλιων,μαγια ζυθοποιας, αρακας, μπιζελια, πολτος ζαχαροτευτλων, αποσταγμα γιουκας, ολιγοσακχαριτες, φρουτολιγοσακχαριτες,κοινο αλατι,proteinaten χαλκου και σεληνιου ψευδαργυρου, εξαμεταφωσφορικο νατριο, βιταμινες, μεταλλικα αλατα αμινοξεα αποσταγμα δεντρολιβανου τοκοφερολη

υγρασια μαξ 10%,ακατεργαστη πρωτεινη 26%,λιπος 13%,φυτικες ινες 3.5%......κλπ

Ειχε 6.50 ευρω το ενα κιλο (την πηρα δοκιμαστικα)
την τρωει το σκυλι αλλα δε μου φαινεται και πολυ σοι
ειναι καλυτερη η χειροτερη απο την tonus?

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
εγω δινω την sam's field junior large breed..παρα πολυ καλη τροφη μπορω να πω οτι ειναι..και για την κατηγορια της super premium ειναι και σχετικα φτηνη..

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Λοιπον εμεις ειχαμε δοκιμασει αρκετες (proplan,britt,orijen,royal canin) απτις οποιες ή δε της καθοντουσαν καλα ή μετα απο λιγο τις βαριοταν ή δε τις γουσταρε με την καμια πχ proplan
Εχουμε καταληξει εδω κ πολλους μηνες στην bosch αλλα οσο μεγαλωνει συζηταμε για το επομενο βημα
το οποιο μαλλον θα ναι η barf
διαφορετικα (επειδη δεν συμφωνουμε κ απολυτα με ταγορι μου επαυτου...)κ η μικρη μου κανει κ τερτιπια τωρα τελευταια κοιταω σοβαρα κ την fromm