Ξηρά τροφή Laky

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
yasemin θα ήθελα την γνώμη σου για την τροφή...έχω ανοίξει και θέμα!!Την ταίζεις?

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Αυτά είναι τα συστατικά της Daily Laky, τι λέτε;

[h=3]ΑΝΑΛΥΣΗ[/h] Πρωτεϊνες: 23%
Λιπαρά: 8%
Τέφρα: 7,5%
Ινώδεις ουσίες: 2,5%
Υγρασία: max 10%
Βιταμίνη Α: 6.000 IU/kg
Βιταμίνη D3: 400 IU/kg
Βιταμίνη Ε: 50 mg/kg
Χαλκός: 4 mg/kg

Ας γράψει κάποιος την γνώμη του!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Αυτά είναι τα συστατικά της Daily Laky, τι λέτε;

ΑΝΑΛΥΣΗ

Πρωτεϊνες: 23%
Λιπαρά: 8%
Τέφρα: 7,5%
Ινώδεις ουσίες: 2,5%
Υγρασία: max 10%
Βιταμίνη Α: 6.000 IU/kg
Βιταμίνη D3: 400 IU/kg
Βιταμίνη Ε: 50 mg/kg
Χαλκός: 4 mg/kg

Ας γράψει κάποιος την γνώμη του!
Την ανάλυση πόσταρες όχι τα συστατικά

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Λοιπον οπως πληροφορηθηκα η συγκεκριμενη τροφη εχει μεγαλη ζητηση.. Την αγορασα και την εδωσα στον σκυλο και την εφαγε με μεγαλυτερη ορεξη απο οτι την Cibau η οποια και ειναι πανω κατω ιδια και καλυτερη..

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
τωρα να πω κι εγω τι τρωει ο σκυλος και του αρεσει αρα αυτη πρεπε να τρωει,,,,?? ,,,,, και. . . . . σκ@τ@ . . . . να του βαλεις αν ριξεις αλατια και ζαχαρες και ενισχυτικα γευσης σαν τρελλος θα κανει ==) εσυ θα διαλεξεις τι θα τρωει βασει των συστατικων της,,, εγω παντως τροφη που την ξερει μονο αυτος που την πουλαει δεν της δινω ==))

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
τωρα να πω κι εγω τι τρωει ο σκυλος και του αρεσει αρα αυτη πρεπε να τρωει,,,,?? ,,,,, και. . . . . σκ@τ@ . . . . να του βαλεις αν ριξεις αλατια και ζαχαρες και ενισχυτικα γευσης σαν τρελλος θα κανει ==) εσυ θα διαλεξεις τι θα τρωει βασει των συστατικων της,,, εγω παντως τροφη πυ την ξερει μονο αυτος που την πουλαει δεν της δινω ==))
Καμια σχεση..με βαση τα συστατικα παντα μιλαμε και δεν την τξερει μονο αυτος που την πουλαει..ξαναδιαβασε το προηγουμενο που εγραψα..αν δεν ασχολεισαι λογικο ειναι να μην ξερεις..

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Συστατικά όμως δεν μας έχεις πει ακόμα.
Οπότε ότι και να πεις κάποιος λάθος θα είναι.
Τιμή;

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Συστατικά όμως δεν μας έχεις πει ακόμα.
Οπότε ότι και να πεις κάποιος λάθος θα είναι.
Τιμή;
Δεν καταλαβαίνω τι λες οτι και να πω είναι λάθος; Η τιμή είναι στο 20€

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Λάθος διατύπωση φίλε μου.

Πάντως όλες οι τροφές που είναι σε αυτήν την τιμή δεν είναι και ότι καλύτερο.
Τώρα αν αυτό σε πέρνει η τσέπη σου είναι άλλο θέμα αυτό.

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Λάθος διατύπωση φίλε μου.

Πάντως όλες οι τροφές που είναι σε αυτήν την τιμή δεν είναι και ότι καλύτερο.
Τώρα αν αυτό σε πέρνει η τσέπη σου είναι άλλο θέμα αυτό.
Όχι δεν είναι το θέμα της τιμής, του έδινα γνωστές τροφές τις οποίες δεν έτρωγε.. την Cibau που κόστιζε 50€ την πέταξα ουσιαστικά την μισή καθώς δεν ήθελε να την τρώει.. κάθε φορά που του έβαζα έτρωγε λίγο και το υπόλοιπο ούτε να το κοιτάξει.. πολλές φορές την μύριζε και δεν έδινε σημασία καθόλου και για μέρες.. Πήρα αυτή την Laky η οποία είναι και Ελληνικής προέλευσης, την τρώει με όρεξη και δεν έχω κάτι το άσχημο παρατηρήση τώρα που τρώει αυτή την τροφή.. την δίνει και την συνιστάει και άλλος κόσμος η συγκεκριμένη που παίρνω όπως έχω γράψει και πιο πριν έχει μεγάλη ζήτηση..

υ.γ. για τους πανταχού παρόντες που ποστάρουν σε συγκεκριμένα θέματα όπως πχ. εκπαίδευση και διάφορα άλλα για σκύλους όπως τροφές και γενικότερα εκεί που παίζεται χρήμα καλή η κίνηση τους κάθε φορά .. απλά μην ξεχνάνε να τρέχουν από μέλος σε μέλος και να συνεχίσουν να στέλνουν τα πμ τους για τους δήθεν γνωστούς εκπαιδευτές τους και τους γνωστούς τους με τα πετ σοπ.. :-\"

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ναι εχει μεγαλη ζητηση,, ουρες κανουν στα καταστηματα να την παρουν,,, μιση ωρα περιμενα εγω σε μεγαλο καταστημα για να παρω και μου δωσαν μονο ενα κιλο για να φτασει και για τους αλλους μου ειπαν... που περιμεναν πισω στην ουρα,,, τι να κανουμε... υπομονη μεχρι να αυξηθει η παραγωγη να φτανει για ολους ==))

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Αφού έχεις όρεξη να δώσεις ένα ευκαταφρόνητο ποσό για την διατροφή του σκύλου αν θες ψάξτο και άλλο.
Τώρα αν κάτσεις και ψάξεις τα θέματα περί διατροφής δεν θα βγάλεις άκρη θα σαλτάρεις.
Εγώ θα σου πρότεινα ακόμα να κοιτάξεις να μην έχεις χρωστικές, συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης, αν έχει άποψη μου ψάξου για άλλη. Δεστο και λίγο σε βάθος χρόνου τι μπορεί να σου προσφέρει μία καλή τροφή από μία κακή.
Το ότι την δίνουν όλοι δεν λέει κάτι πόσοι από αυτούς κάνουν ότι και εσύ; Να ψαχτούν για την τροφή του σκύλου τους; Αν είσαι επαρχία ξέρω είναι ζόρι να βρεις τροφή.
Αν θες αρχίνα με μικρό σακί τροφής να δεις αν την τρώει και μετά πάρε μεγάλη ποσότητα.

Υ.Γ. Εκτός από ειρωνεία κάτι για να βοηθήσεις τον Staffordshire έχεις;

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
ολα εγω θα τα κανω?
αυτο που αποκαλεις ειρωνεια.εγω θα ελεγα οτι ειναι ενα μικρο παραδειγμα προς σκεψη.
φυσικα ομως μπορω να γραφω απλα οτι μου γουσταρει εφοσον δεν προσβαλω κανεναν.
δεν νομιζω να ναι υποχρεωμενος καποιος να διαβαζει οτι γραφω.ετσι κ αλλιως δεν ταιζω ξηρα.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
ολα εγω θα τα κανω?
αυτο που αποκαλεις ειρωνεια.εγω θα ελεγα οτι ειναι ενα μικρο παραδειγμα προς σκεψη.
φυσικα ομως μπορω να γραφω απλα οτι μου γουσταρει εφοσον δεν προσβαλω κανεναν.
δεν νομιζω να ναι υποχρεωμενος καποιος να διαβαζει οτι γραφω.ετσι κ αλλιως δεν ταιζω ξηρα.
Δεν πήγαινε σε σένα.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
ειχες κανει παραθεση το ποστ μου.λαθος μου
Σωστός είσαι είχα κάνει από την βιασύνη μου παράθεση και πάτησα διόρθωση μετά. Μην φοβάσαι δεν γερνάς και το χάνεις. ;)

Προς διαχείριση ας σβηστούν τα 3-4 ποστ αν συμφωνεί και ο Σουπερ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog