Ξηρά τροφή Laky

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη τροφή Laky είναι καλή; Έψαξα άλλα βρήκα ελάχιστες πληροφορίες για την συγκεκριμένη. Όποιος γνωρίζει ας γράψει

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δες τα συστατικα και κρινε!
Και με συστατικα δεν εννοο την αναλυση ( 23% προτεινη κλπ)- αλλα μια λιστα απο γραφει πχ. καλαμποκαλευρο, ριζι, υποπροιοντα κρεατος, κλπ.

Εαν στης πρωτες θεσεις ειναι φυτικα παραγογα- δεν κανει για σκυλο.
Εαν στην πρωτη θεση ειναι κατι ζωωικο- και ακολουθουν 3-4 φυτικα- παλι δεν κανει για σκυλο ( τοτε ειναι κουνελοτροφες με γευση κρεατος)
Εαν εχει στης πρωτες θεσεις ζωωηκα παραγογα- μια χαρα ειναι.

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Δες τα συστατικα και κρινε!
Και με συστατικα δεν εννοο την αναλυση ( 23% προτεινη κλπ)- αλλα μια λιστα απο γραφει πχ. καλαμποκαλευρο, ριζι, υποπροιοντα κρεατος, κλπ.

Εαν στης πρωτες θεσεις ειναι φυτικα παραγογα- δεν κανει για σκυλο.
Εαν στην πρωτη θεση ειναι κατι ζωωικο- και ακολουθουν 3-4 φυτικα- παλι δεν κανει για σκυλο ( τοτε ειναι κουνελοτροφες με γευση κρεατος)
Εαν εχει στης πρωτες θεσεις ζωωηκα παραγογα- μια χαρα ειναι.
Είναι λίγο δύσκολο αυτό γιατιί δεν υπάρχει συσκευασία να την δω.. αν την έχει δοκιμάσει άλλος ας γράψει

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
τροφες που κοστιζουν 18-20 ευρο τα 20 κιλα σπανια εως ποτε ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπής
εαν ψαχνεις για πιο οικονικες τροφες. κοιτα για cibau,tonus, choice, happy dog
και καμμια 10 brands ακομα που εχουν τα πετ σοπ

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εγώ παίρνω μία με 35 ευρώ τα 15 κιλά, αλλά οι γνώμες δυίστανται. Αν θέλεις να σου τη στείλω σε πμ να τη μελετήσεις μόνος σου.

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Εγώ παίρνω μία με 35 ευρώ τα 15 κιλά, αλλά οι γνώμες δυίστανται. Αν θέλεις να σου τη στείλω σε πμ να τη μελετήσεις μόνος σου.
Δεν είναι το θέμα να την μελετήσω εγώ αλλά αν την τρώει ο σκύλος :p Αν την αγοράσω και δεν τρώει τζάμπα όλα

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Η συγκεκριμένη, όταν την άνοιξα, μύριζε τόσο ωραία που ήθελα να τη φάω εγώ. Και πραγματικά δοκίμασε μια κροκέτα ο άντρας μου και μετά κι εγώ. Και ήταν σαν να τρως φουντούνια :p

Κι ο σκύλος μας, όπως και το σκυλί των φίλων μας που άλλαξε από άλλη σ' αυτήν, την τρώνε μια χαρά. Τώρα για δωρεάν δείγμα, μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρία.

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Η συγκεκριμένη, όταν την άνοιξα, μύριζε τόσο ωραία που ήθελα να τη φάω εγώ. Και πραγματικά δοκίμασε μια κροκέτα ο άντρας μου και μετά κι εγώ. Και ήταν σαν να τρως φουντούνια :p

Κι ο σκύλος μας, όπως και το σκυλί των φίλων μας που άλλαξε από άλλη σ' αυτήν, την τρώνε μια χαρά. Τώρα για δωρεάν δείγμα, μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρία.
Γράψε εδώ πως λέγεται

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Top Proffesional και μπορείς να τη βρεις εδώ Η Εταιρια - Top Professional

Για τους φίλους μου που παρήγγειλαν και δεν την είχαν ξαναδοκιμάσει έκαναν έκπτωση. Μπορείς να το ζητήσεις νομίζω για δοκιμή..

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Επίσης κοίτα και αυτή Complete Tripe! - CSJ Original Dog Food - CSJK9 Ltd. εγώ τώρα την ανακάλυψα και πήρα ακόμα την δοκιμάζουμε....έχει και για δοκιμή εγώ δε πήρα αλλά που το είπε ο εισαγωγέας όταν μίλησα μαζί του!Και την στέλνει και σπίτι.

Last edited:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Φανή, μιας και έχεις την τροφή, θα μπορούσες να μου πεις πόσο φώσφορο και ασβέστιο έχει, γιατί στο site δεν το αναφέρουν;

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Φανή, μιας και έχεις την τροφή, θα μπορούσες να μου πεις πόσο φώσφορο και ασβέστιο έχει, γιατί στο site δεν το αναφέρουν;
Οταν πάω σπίτι θα σου στείλω το πινακάκι που έχει το σακί:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog