Ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη τροφή Laky είναι καλή; Έψαξα άλλα βρήκα ελάχιστες πληροφορίες για την συγκεκριμένη. Όποιος γνωρίζει ας γράψει
Είναι λίγο δύσκολο αυτό γιατιί δεν υπάρχει συσκευασία να την δω.. αν την έχει δοκιμάσει άλλος ας γράψειΔες τα συστατικα και κρινε!
Και με συστατικα δεν εννοο την αναλυση ( 23% προτεινη κλπ)- αλλα μια λιστα απο γραφει πχ. καλαμποκαλευρο, ριζι, υποπροιοντα κρεατος, κλπ.
Εαν στης πρωτες θεσεις ειναι φυτικα παραγογα- δεν κανει για σκυλο.
Εαν στην πρωτη θεση ειναι κατι ζωωικο- και ακολουθουν 3-4 φυτικα- παλι δεν κανει για σκυλο ( τοτε ειναι κουνελοτροφες με γευση κρεατος)
Εαν εχει στης πρωτες θεσεις ζωωηκα παραγογα- μια χαρα ειναι.
Όχι Laky ονομάζεταιΗ μόνη που βρήκα είναι η Lucky Dog. Αυτήν εννοείς;
Δεν είναι καλή;φτηνότροφή είναι, ψιλό gtp... βεβαια με κάτι μπλουζάκια της είχα βγάλει όλο το στρατό!
Δεν είναι το θέμα να την μελετήσω εγώ αλλά αν την τρώει ο σκύλος Αν την αγοράσω και δεν τρώει τζάμπα όλαΕγώ παίρνω μία με 35 ευρώ τα 15 κιλά, αλλά οι γνώμες δυίστανται. Αν θέλεις να σου τη στείλω σε πμ να τη μελετήσεις μόνος σου.
Γράψε εδώ πως λέγεταιΗ συγκεκριμένη, όταν την άνοιξα, μύριζε τόσο ωραία που ήθελα να τη φάω εγώ. Και πραγματικά δοκίμασε μια κροκέτα ο άντρας μου και μετά κι εγώ. Και ήταν σαν να τρως φουντούνια
Κι ο σκύλος μας, όπως και το σκυλί των φίλων μας που άλλαξε από άλλη σ' αυτήν, την τρώνε μια χαρά. Τώρα για δωρεάν δείγμα, μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρία.
Οταν πάω σπίτι θα σου στείλω το πινακάκι που έχει το σακίΦανή, μιας και έχεις την τροφή, θα μπορούσες να μου πεις πόσο φώσφορο και ασβέστιο έχει, γιατί στο site δεν το αναφέρουν;
Ευχαριστώ!!!Οταν πάω σπίτι θα σου στείλω το πινακάκι που έχει το σακί