Τσάκι καλησπέρα. Μην είσαι σίγουρος ότι ο έμπορος έχασε χρήματα. Αν το κέρδος του απ' την Rc είναι 15%, απ' την ελληνική laky 30% και την club 37 την εισάγει ο ίδιος με κέρδος 75% (παράδειγμα είναι δεν ξέρω τι τροφές πουλάει ο άνθρωπος) σκέψου από ποιά βγάζει μεγαλύτερο κέρδος. Επίσης σε ορισμένες εταιρείες όσο μεγαλύτερο τζίρο κάνεις τόσο μεγαλύτερες εκπτώσεις είτε επί τιμολογίου είτε σε είδος έχεις.
Δεν κρίνω σκόπιμο να σου προτείνω μια τροφή γιατί μπορεί να μην ταιριάζει στο σκύλο σου αλλά μόνο επειδή τα συστατικά της είναι πάρα πολύ καλά κι επειδή είναι φτηνότερη απ' αυτή που παίρνεις συνήθως σου προτείνω να δοκιμάσεις τη δική μου, τη Belcando. Απλά μην ξεκινήσεις με τσουβάλι, πάρε 6άρι να το δοκιμάσεις και να δεις αν ταιριάζει στο σκύλο σου.
Και κάτι που είδα (αν κατάλαβα λάθος να με συγχωρείς) και θέλω να σου εφιστήσω την προσοχή:
τωρα τελειωσε κ δεν ειμαι πολυ σιγουρος αμα θα την ξαναπαρω.
Αν η τροφή σου τελείωσε θα έπρεπε (και στο επισημαίνω για επόμενη φορά που θα χρειαστεί ν' αλλάξεις τροφή για τον όποιο λόγο):
α. Να έχεις πάρει άλλη προτού τελειώσει και να την ανοίξεις όταν αυτή που δίνεις βρίσκεται στο τελείωμα.
β. Ξεκινάς να δίνεις 90% παλιά 10% καινούργια και κάθε επόμενη ημέρα δίνεις σταδιακά παραπάνω απ' τη νέα τροφή και λιγότερο απ' την παλιά μέχρι να φτάσεις να την κόψεις τελείως ώστε ο σκύλος σου να έχει συνηθίσει την καινούργια τροφή του. Κόβοντας μαχαίρι μια τροφή και δίνοντας στο καπάκι μια άλλη, ενδέχεται τα αποτελέσματα της λήψης νέας τροφής να μην είναι αντιπροσωπευτικά της αξίας της. Και μπορεί να μην υπήρξε πρόβλημα απ' την Rc στην Club37 αλλά θα μπορούσε και να υπάρξει. Δεν είναι βέβαια ασφαλές κριτήριο αυτό, αλλά συνήθως οι δευτεράτζες τροφές αποτελούν βόμβες λιχουδιάς ενώ είναι φτωχές σε θρεπτικά συστατικά και ο σκύλος τις τρώει όπως κι εσύ αν σε τάϊζα μπρόκολο και σου έβαζα δίπλα μια πιατάρα μπολωνέζ θα έκανες σαν παλαβός να την φας ακόμη κι αν ήξερες πως ο κιμάς ήταν παλιός και τα μακαρόνια παραβρασμένα.