Ξηρά τροφή με το όνομα Petvita..καλή;;;

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Έλαγα να πάρω στα μπουμπούκια μου την TOTW αλλά έπεσε στα μάτια μου αυτή η τροφή και μου φάνηκε καλή. (Δεν εχω γνωσεις περι του θέματος, ότι έχω διαβάσει εδω πέρα. Γι'αυτό και σας ρωταω:D)
Λέγεται Petvita λοιπόν και η συσκευασία της είναι στην φωτογραφία. Την γνωρίζετε; Είναι καλή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!!!:D:D:D

Attachments

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Αυτά γράφει για την Petvita:
Συστατικά: αρνί, πατάτες, γαλοπούλα, πατάτα, τα μπιζέλια, τα ζωικά λίπη, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, μαγιά μπύρας (φυσική πηγή MOS), πρωτεΐνη πατάτας, πολτός τεύτλων, έδαφος ραδίκια (μια φυσική πηγή των FOS και ινουλίνη), το αλεύρι, το χαρούπι, κυτταρίνη, φρέσκο λάδι σολομού, το λιναρόσπορο, γλυκοζαμίνη και θειική χονδροϊτίνη (2500 mg / kg), MSM (methylsulfonylmethane) (40 mg / kg), εκχύλισμα schidigera γιούκα, δεντρολίβανο, Vitis σταφυλιών, κουρκούμη, εσπεριδοειδή, Syzygium.

Extras (IU / kg): Βιταμίνη Α: 20.000, Βιταμίνη D3: 2.000, Βιταμίνη Ε: 150.

Ιχνοστοιχεία: σίδηρος ((II) θειικό σίδηρο (μονοϋδρική) - χηλικού άλατος σιδήρου (II) αμινο) (Ε1) 90,0 χαλκού (χαλκός (II) θειικό (μονοϋδρική) - χηλικό χαλκού (II) αμινο) (Ε4) 13.0 ψευδαργύρου (θειικό ψευδάργυρο (II) (μονοένυδρο) - χηλικού ψευδαργύρου (II) αμινο) (Ε6): 100,0 μαγγανίου (διοξείδιο του μαγγανίου (II) - χηλικού μαγγανίου (II) χωρίς αμινοξέα) (Ε5) 40 , 0 ιώδιο (ιωδικό ασβέστιο) (3b201): 1,50 σελήνιο (σεληνικό νάτριο) (Ε8): 0.20 αντιοξειδωτικά.

Σύνθεση Ανάλυση (%): πρωτεΐνη 25,0 λίπος ίνες 14,0 8,0 Ash: υγρασία 3,5 9,0 ασβέστιο (Ca): 1.5 φωσφόρος (P) 1.3.

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Και για την ΤΟTW λεει αυτα:
συστατικά:
Το κρέας του βίσωνα, το παιχνίδι κρεατάλευρα, αρνί γεύμα, το κοτόπουλο, τα αυγά, γλυκοπατάτες, τα μπιζέλια, πατάτες, φυτικό έλαιο, ψητό βίσονες, ψητό κρέας ελαφιού, φυσική γεύση, πουρέ ντομάτας, αλεύρι ψάρια του ωκεανού, χλωριούχο χολίνη, αποξηραμένη ρίζα κιχωρίου, ντομάτες, φράουλες, βατόμουρα, εκχύλισμα από Yucca schidigera, Enterococcus faecium, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, εκχύλισμα εκχύλισμα μαγιάς μπύρας, αποξηραμένα oryzae Aspergillus, το συμπλήρωμα της βιταμίνης Ε, πρωτεϊνικός σίδηρος, πρωτεϊνικός ψευδάργυρος, πρωτεϊνικός χαλκός, θειικός σίδηρος , θειικός ψευδάργυρος, θειικός χαλκός, ιωδιούχο κάλιο, βιταμίνη Β1, πρωτεϊνικός μαγγάνιο, οξείδιο του μαγγανίου, ασκορβικό οξύ, βιταμίνη Α συμπλήρωμα, βιοτίνη, παντοθενικό ασβέστιο, θειικό μαγγάνιο, σεληνιώδες νάτριο, υδροχλωρική πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6), το συμπλήρωμα της βιταμίνης Β12, ριβοφλαβίνη ( βιταμίνη Β2), συμπλήρωμα βιταμίνης D, φολικό οξύ.

Ανάλυση:

πρωτεΐνη
32%

ψευδάργυρος
150mg/kg

λίπος
18%

σελήνιο
0,4mg/kg

ίνα
3%

βιταμίνη Ε
150 IU/kg

υγρασία
10%

Ωμέγα-6
2,8%

νάτριο
0,3%

Ωμέγα-3
0,3%

η ενεργειακή αξία: 3719 kcal/kg

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Χρειάζομαι τα φώτα σας!!! (Είναι απο ξένο σάιτ οι πληροφορίες γι'αυτο δεν είναι και σε 100% ελληνικά:Ρ )

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Τh peptvita δε τη ξέρω ούτε την έχω δοκιμάσει.Φαινεται καλη βέβαια.

Για τη totw μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή γτ την έχω δοκιμάσει στο Δια.Βεβαια η totw έχει αρκετους κωδικούς ίσως αν μας έλεγες ποια συγκριμενη ψάχνεις.
Εγώ π.χ έδινα την high praire για κουτάβια...Πολύ τίμια τροφη.
Αν δε ξεκίναγα μπαρφ θα τη συνέχιζα.

Το φόρουμ έχει πολλά θέματα με τροφές.Οχι τόσο με προτάσεις συγκεκριμένων εταιρειών αλλά κυρίως για το ποια συστατικά θέλουμε και ποια όχι...Ότι άλλη απορία έχεις ρωτα

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Τh peptvita δε τη ξέρω ούτε την έχω δοκιμάσει.Φαινεται καλη βέβαια.

Για τη totw μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή γτ την έχω δοκιμάσει στο Δια.Βεβαια η totw έχει αρκετους κωδικούς ίσως αν μας έλεγες ποια συγκριμενη ψάχνεις.
Εγώ π.χ έδινα την high praire για κουτάβια...Πολύ τίμια τροφη.
Αν δε ξεκίναγα μπαρφ θα τη συνέχιζα.

Το φόρουμ έχει πολλά θέματα με τροφές.Οχι τόσο με προτάσεις συγκεκριμένων εταιρειών αλλά κυρίως για το ποια συστατικά θέλουμε και ποια όχι...Ότι άλλη απορία έχεις ρωτα
την high praire την adult ομως..ειμαστε μεγάλα παιδια εμείς!:LOL: Κι εμείς μπαρφ τρώμε, αλλα λόγω την οικονομικής κατάστασης τους δίνουμε την τελείως απλή η οποία δεν νοιώθω οτι είναι οτι καλύτερο για αυτούς..:/ και είπα μέχρι να ισιώσουν τα οικονομικά μας να τους παρω τουλαχιστον μια καλή ξηρα. (Και εκτός απο αυτό μας ταλαιπωρεί πολυ το να τις ξεπαγωνουμε..το ξεχναμε..αλλα και τα αιματα!)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Στην πρώτη έχει δύο φορές την πατάτα στα συστατικά και δεν έχει τόσα κρέατα όσο η δεύτερη Τι εννοώ Τα συστατικά αναγράφονται στη συσκευασία με σειρά πεειεκτικοτητας. Συνήθως προτιμούμε μια τροφή με πρώτο συστατικό κρέας Ανάμεσα σε δύο τροφές με πρώτο συστατικό κρέας προτιμάμε αυτήν που έχεις περισσότερα κρέατα κι όσο γίνεται πιο ψηλά στη λίστα Με αυτή τη λογική θα προτιμούσα την taste of the wild...

Από την άλλη .. Φυσική τροφή και πάλι φυσική τροφή και πάλι φυσική τροφή..barf λοιπόν ή μαγειρευτό για σκύλο! Πέρα από το σκύλο θα σε λατρεύει και η υγεία του

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Στην πρώτη έχει δύο φορές την πατάτα στα συστατικά και δεν έχει τόσα κρέατα όσο η δεύτερη Τι εννοώ Τα συστατικά αναγράφονται στη συσκευασία με σειρά πεειεκτικοτητας. Συνήθως προτιμούμε μια τροφή με πρώτο συστατικό κρέας Ανάμεσα σε δύο τροφές με πρώτο συστατικό κρέας προτιμάμε αυτήν που έχεις περισσότερα κρέατα κι όσο γίνεται πιο ψηλά στη λίστα Με αυτή τη λογική θα προτιμούσα την taste of the wild...

Από την άλλη .. Φυσική τροφή και πάλι φυσική τροφή και πάλι φυσική τροφή..barf λοιπόν ή μαγειρευτό για σκύλο! Πέρα από το σκύλο θα σε λατρεύει και η υγεία του
Φτιάχνω μαγειρευτό φαγητο για σκυλίνια..αλλα επειδή έχω να φτιάξω πάρα πολλά κιλά μέσα στην εβδομάδα δεν προλαβαίνω να φτιάξω για τα δικά μου. (Φτηνές δικαιολογίες και θα έχετε δίκιο)
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος..

Τα υλικά που βάζω μέσα (Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι διαφορετικά κάθε φορά για να παίρνουν ποικιλία βιταμινών:D

Attachments

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Εγώ με totw είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι η μόνη που έκατσε καλά στην δικία μου.

• Like
Reactions: Aizak's mom