Ξηρά τροφή για rottweiler κουταβάκι

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
να'σαι καλά αυτός στην φωτό είναι αρσενικός 14 μηνών.Δεν ξέρω από που την πήρες την σκυλίτσα σου αλλά θα σου εφιστούσα την προσοχή για την κοινωνικοποίησή της , μην ξεχνάς ότι έχεις ενα κουτάβι μιας υπέροχης φυλής αλλά θέλει μόνον σωστούς χειρισμούς , ώστε να μην αντιμετωπίσεις μελλοντικά πρόβλημα.

δεν γνωρίζω τι κόσμος μαζεύεται εκεί που λες αλλά εσύ θα επιλέξεις την κοινωνικοποίησή της ...

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
μεχρι τωρα ειναι μπαλκονι(αρκετα μεγαλο) και αυλη αλλα και στην αυλη πολυ λιγο γιατι τρωει οτι βρει.την εχουν τρελανει στα χαδια ολοι εδω στο σπιτι και γενικα την αφηνω να μαθαινει τον κοσμο που ζει στο σπιτι για να μην εχω αργοτερα προβληματα.

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
Καλως σας βρηκα!πρωτη μερα που την εφερα σπιτι εμεινε μεσα στο σαλονι,εκανε αταξιες πολλες οποτε βγηκε μπαλκονι(οποτε ανοιγω την πορτα να μπω μεσα στο σπιτι τρεχει απο πισω να προλαβει να μπει μεσα),αργοτερα θα ζει στην αυλη σε μεγαλο σπιτακι που ετοιμαζω :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
να ρωτησω και κατι αλλο? Γιατι να μην την μαθετε να ειναι μεσα στο σπιτι?
Καλυτερα και για εσας αλλα και για εκεινη καθοτι ο σκυλος ειναι αγελαιο
ζωο!

Τωρα οσον αφορα την τροφη αναλογως πια θα της ταιριαξει. Η rc καλη ειναι
απλα λιγο υπερτιμημενη για τα συστατικα της!

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
Υπαρχει λογος σοβαρος που δεν μπορει να ζει η λιζα μεσα στο σπιτι.Ελπιζω να σε καλυπτει αυτο.

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
που με χανεις που με βρισκεις με τιν λιζα ειμαι,εχω και αδεια αυτη την βδομαδα οποτε παιζει να με βαρεθει xaxa.

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
Απο την πρωτη μερα που την πηρα την ενιωσα σαν νεο μελος στην οικογενεια,την εχω στα οπα οπα μεχρι σημερα και θα συνεχισω να την φροντιζω οπως της αξιζει,αγαπη της δινω αγαπη μου δινει.

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
πάντως αν θες ένα σκυλάκι που δεν κάνει ζημιές θα πρέπει να είναι μες στο σπίτι... θα κάνεις λίγο υπομονή και λίγη προσπάθεια και η κουτάβα σου δεν θα πειράζει τίποτα στο μέλλον....
άσε που θα γίνει αστέρι στην συγκατοίκηση

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
Κατι ασχετο,σε ποια ηλικια ειναι καλο να της φορεσω λουρακι?Και να ξεκινησουμε τις βολτες εξω?

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
θα συμφωνίσω με τους ειρήνη φόντας . και οι βόλτες μικρές στην αρχή να μην την εξοντώνεις.

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
εχουμε κανει το πρωτο της μεχρι τωρα το οποιο ειναι 5 σε 1,το επομενο της ειναι 20 απριλιου οποτε με λιγα λογια εχω δρομο ακομα?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Για αρχη καλη ειναι και η αυλη! Μπορειτε εκει να παιζετε και να της μαθαινεις σιγα σιγα
καποιες εντολες. Κρατα την ορεξη σου για βολτες μετα τις 20 Απριλιου.
Και οχι μεγαλες βολτες, συμφωνα με την ηλικια της την βγαζεις και τον αναλογο χρονο!

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
τοτε θα ειναι και το δευτερο τις εμβολιο ποσα ειναι συνολικα?(λιγο ακυρη ερωτηση) :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog