Ξηρά τροφή για το Δανάκι μου...!!!!!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μωροοοοο μολοσσακιιιιιιιι!Ναιιαιαιαιαιαιαιααιαιαιαι!

Λοιπόν,διαλεξε οποια καλη τροφη θελεις,αρκει να εχει χαμηλη πρωτεινη(εδινα για ενηλικες απο κουταβι),σωστη αναλογια φωσφορο ασβεστιο και μη δινεις συμπληρωματα ασβεστιου χονδροιτινης,κτλ.Αυτα δινονταιι μονο αν υπαρχει λογος και μονο αν στο πει κτηνιατρος μετα απο εξετασεις.Μην επηρεαστεις απο καποιον που θα σου πει να κανεις το σκυλι σου τουμπανο.Θα εχει θεματα στο σκελετο.

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
ειμαστε στην acana lamb and apple αφου η παπια δεν εχει κυκλοφορησει ακομα μιας και ειχε περισσοτερη χονδροιτινη γλυκοζαμινη....δεν ειμαστε θεεεεεςςςςςς θα βαλω και αλλες photo στο almbum...Σε ευχαριστω

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Επειδη και εγω περιμενω τον μικρο μου σε ενα μηνα αυτο που μου προτεινει η εκτροφεας ειναι η Eukanuba puppy large breed αν και απο οτι ξερω η ANF holistic adult ειναι παρα πολυ καλη...Αν εχεις αποριες η ghost girl μπορει να σε βοηθησει μιας και ειναι κατοχος και αυτη μιας πανεμορφης μολοσσινας!Απο οτι θυμαμαι απο αυτα που μου ειπε η εκτροφεας μου συμφωνα με μελετες αυτο που φαινεται να προκαλει περισσοτερο προβλημα δεν ειναι τοσο η υψηλη πρωτεινη αλλα η υψηλη ενεργεια που προσφερει η τροφη αν και νομιζω κανεις δεν μπορει να ειναι ακομη απολυτα σιγουρος για αυτα τα θεματα...

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Και κατι ακομα...προσπαθησε να μην κανεις πολλες αλλαγες στην τροφη στο σταδιο της αναπτυξης αν και απο οτι βλεπω ολο ελλειψεις εχει η αγορα...

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
καλως να τη δεχτεις . θα ξετρελλαθεις...Ναι η gost girl μου ειπε για την anf αλλα λογω ποσοστου χονδροιτινης γλυκοζαμινης επελεξα acana ελπιζω να της κατσει καλα ααα και τη βρισκω και ευκολα κοντα μου.

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
ειμαι εδω και μια βδομαδα που δινω μονο acana ενω στην αρχη τα κακα της ηταν καλουτσικα τωρα 3 μερες ειχε διαρροια.Της μειωσα την ποσοτητα απο χθες και σημερα σαν να ειναι καλυτερα παλι.Για να δουμε...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog