Ξηρά τροφή ΗΤ

Elena Sko

Active Member
20 Μαρτίου 2018
35
43
30
Καλησπέρα! Εχω διαβάσει σχεδόν όλα τα θέματα για ξηρά τροφή κι έχω χαωθεί. Έχω ένα 4,5 μηνών Λαμπραντόρ και του δίνω μία ΗΤ (Healthy and Tasty) που είναι σε απολειστική διανομή από τα petcity. Για ένα διάστημα έτρωγε και φαρμακευτική royal λόγω προβλήματος στο στομάχι. Θέλω λοιπόν να μου πείτε πώς σας φαίνεται σαν τροφή με βάση τα συστατικά της. Σκέφτομαι να αλλάξω τροφή, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, από ενέργεια πάμε άψογα, δεν φαίνεται να πεινάει, και τα... αυτα της είναι οκ-οχι τερμα σκληρα πάντα βεβαια. Σας φαίνεται καλή σαν τροφή, γιατί είναι και αρκετά οικονομική κι εχει αρχισει να με ανησυχει αυτό (20 ε τα 3κιλα). Κι αν αλλάξω, πέρα από ακάνα, τι θα μου προτείνατε; έλεγα για hills αλλά από όλους ακούω ότι βρισκεις καλύτερη ποιοτητα στην ίδια τιμή, ε ποιες είναι αυτές, λοιπόν;

Η ΗΤ έχει ως εξής:

ΣΥΝΘΕΣΗ: Αφυδατωμένο κρέας (κοτόπουλο και γαλοπούλα 30%) καλαμπόκι, σιτάρι, έλαια και λίπη, πολτοί τεύτλων, χαρουπια, Βιταμίνες & Μέταλλα, F.O.S. (Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες), μαγιά μπύρας, βιταμίνη C, εκχύλισμα δενδρολίβανου..

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Πρωτεΐνες: 30%

Έλαια και λίπη: 18%

Υγρασία: 9%

Ίνες: 2%

Στάχτες: 7,2%

ΠΡΟΣΘΕΤΑ:

Βιταμίνη Α: 26000 Ι.υ. / Kg

Βιταμίνη D3: 1200 I.U./kg

Βιταμίνη Ε: 200 mg / Kg

ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ:

εκχύλισμα από ρόδι