Ξηρά με αρνί ή κοτόπουλο??

Zoe_luna

Active Member
15 Μαϊου 2018
28
2
32
Καλησπέρα σας.Η Λούνα μου (10 κιλά στειρωμένη) , έχει δύσκολο πεπτικό και πολλές τροφές της πέφτουν βαριές στο στομάχι ή της κάνουν μαλακά κόπρανα.Εδώ και 2,5 μήνες τρώμε κλινική purina gastrointestinal που της κάθεται πολύ καλά αλλά ενώ ο γιατρός μου λέει ότι δεν θα πάθει κάτι αν τρώει μόνιμα κλινική,εγώ θεωρώ ότι καλό θα ήταν ίσως να δοκίμαζα κάποιες ακόμα,γιατί την έχω μόλις 6 μήνες τη Λουνίτσα και είχαμε δοκιμάσει μόνο 2 τροφές πριν πάρει κλινική.
Σκέφτομαι λοιπόν κάποιες και είδα ότι για θέμα με πεπτικό συστήνεται και αρνί εκτός από κοτόπουλο που θεωρείται ελαφρύ.Εσείς ποιό πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για το πεπτικό μας άραγε??

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Θα διάλεγα αρνί. Το κοτόπουλο πειράζει πολλά σκυλιά οπότε δε θα το προτιμούσα, εκτός και αν ήξερα δοκιμασμένα ότι δε δημιουργεί πρόβλημα στο σκύλο μου. Ίσως δοκίμαζα και κάτι πιο ασυνήθιστο όπως γαλοπούλα, πάπια, κουνέλι κλπ.

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Καλησπέρα σας.Η Λούνα μου (10 κιλά στειρωμένη) , έχει δύσκολο πεπτικό και πολλές τροφές της πέφτουν βαριές στο στομάχι ή της κάνουν μαλακά κόπρανα.Εδώ και 2,5 μήνες τρώμε κλινική purina gastrointestinal που της κάθεται πολύ καλά αλλά ενώ ο γιατρός μου λέει ότι δεν θα πάθει κάτι αν τρώει μόνιμα κλινική,εγώ θεωρώ ότι καλό θα ήταν ίσως να δοκίμαζα κάποιες ακόμα,γιατί την έχω μόλις 6 μήνες τη Λουνίτσα και είχαμε δοκιμάσει μόνο 2 τροφές πριν πάρει κλινική.
Σκέφτομαι λοιπόν κάποιες και είδα ότι για θέμα με πεπτικό συστήνεται και αρνί εκτός από κοτόπουλο που θεωρείται ελαφρύ.Εσείς ποιό πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για το πεπτικό μας άραγε??
Ποιες τροφές ειχες δοκιμάσει;

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Proplan και royal. Στην proplan 2 ειδη αλλα και τα 2 με κοτοπουλο.
Αχα...δυο μέτριες τροφές που περιέχουν κυρίως σιτάρι και καλαμπόκι δηλαδή τα πρώτα 2 συστατικά υπεύθυνα για γαστρεντερικα προβλήματα στο σκύλο. Δοκίμασε τροφή που να μην έχει τα συστατικά αυτά και με μόνο μια πηγή κρέατος.

• Like
Reactions: Zoe_luna

The Saint

Well-Known Member
25 Μαϊου 2018
103
205
46
Το αρνί θεωρείται τροφή υποαλεργική και ο σολομός. Το κοτόπουλο όχι τοσο.
Εγώ θα δοκίμαζα τροφές με ένα από τα δυο (αρνί , σοσομό) συστατικά και χωρίς καθόλου σιτηρά, grain free δλδ.
Κάνε μια ιντερνετική έρευνα.

• Like
Reactions: Zoe_luna