Ξενοδοχείο που δέχεται κατοικίδια

x.o.

Member
26 Σεπτεμβρίου 2010
16
0
Δράμα - Αθήνα
Δεν ξέρω ρε παιδιά. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι εμείς (η παρέα μου και τα σκυλιά μας) είμαστε απόλυτα εντάξει σε όλα και δεν μπορούμε να έχουμε τις παροχές που άλλοι έχουν πληρώνοντας τελικά πολύ λιγότερα. Και αυτό χάριν κάποιωνκάφρων οι οποίοι τα σκυλιά τους τα έχουν μάλλον για πλάκα ή για επίδειξη,. χωρίς συνείδηση του τι αυτά είναι πραγματικά

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Το θέμα είναι ότι θα έπρεπε να εμπεδωθεί και σε αυτούς που έχουν σκυλιά, αλλά και στην υπόλοιπη κοινωνία, μια διαφορετική αντίληψη για τον σκύλο. Δυστυχώς, οι "αντισκυλάδες" πιστεύουν ότι ο σκύλος είναι λίγο καθαρότερος απ'την κατσίκα.....
Διαφημίσεις σαν αυτή που τρέχει τώρα και προτρέπει τους ιδιοκτήτες να μαζεύουν της ακαθαρσίες, θα μπορούσαν ίσως να βοηθήσουν όλους να καταλάβουν ότι ο σκύλος δεν είναι μια ανεκπαίδευτη μαιμού που την περιφέρουμε με ένα λουρί (ή χωρίς), τα κάνει όπου βρει, και ενοχλεί όλο τον κόσμο.....
Το ατυχές είναι ότι δεν έγινε κάτι σε σχέση με τα ξενοδοχεία ούτε στον καινούριο νόμο...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Φέτος που ήρθαμε εκτός σεζόν ήταν τα πράγματα πιο εύκολα.

Μείναμε με 3 σκυλιά στα εξής ξενοδοχεία:

Kymi Palace στην Κύμη
Agnadi hotel στις Ροβιές
Cabo Verde στο Μάτι
Venus Beach κοντά στα Νέα Στύρα

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Το θέμα είναι, αν κι έχει ξαναειπωθεί, να σέβεσαι το ξενοδοχείο που σε φιλοξενεί και τους επόμενους που θα μείνουν στο ίδιο δωμάτιο μετά...
Πολλοί λένε..."εγώ πληρώνω"...
"Ε, ΚΑΙ???"
Αυτοί είναι χειρότεροι από τις...."ανεκπαίδευτες μαϊμούδες"...

Βέβαια, κι ας ....επαναληφθώ..., κι ας διαφωνήσουν αρκετοί..., το να παρέχεται και κάποιος χώρος φύλαξης...., δεν είναι κακή ιδέα..., κατά την προσωπική μου άποψη πάντα....(αν θέλεις να πας κάπου και δεν μπορείς να πάρεις το σκύλο μαζί ή δεν μπορείς να τον αφήσεις μέσα σε crate εντός δωματίου ή...ή....)

tanale

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
66
0
Αθήνα
Καλησπέρα. Εξω ξέρω ότι μένουνε ΜΑΖΙ στο δωμάτιο (Γερμανία,Αυστρία) οποίο ξενοδοχείο δέχεται κατοικίδια, πλρήρωνεις συνηθός ένα μικρό πόσο, από 9 εώς 18 (LUX ξενοδοχείο) Ευρώ.Μερικοί προσφέρουνε και σκυλοκρεβάτια ανα μεγενθός, μερικοί προσφέρουνε και τροφή. Τώρα μόλις διάβασα για ένα στην Αυστρία που έχει φτίαξει και ειδικό χόρο για agility και εκπαιδεύση (ο εκπαιδευτής είναι έξτρα). (Οικονομική) Ευθύνη σου βέβαια, όταν λερώνει η καταστρέφει πράγματα το σκύλι σου έντος .