Ξενοδοχεία και κατοικίδια.

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
links με ξενοδοχεία της Αττικης και της υπόλοιπης Ελλαδας που δέχονται κατοικίδια.
Αντε και καλές εξορμήσεις!

Ο σύνδεσμος αφαιρέθηκε. Στο Dogforum δεν επιτρέπονται τα εμπορικά links.
Θα παρακαλούσα αυτές οι πληροφορίες να δίνονται μόνο μέσω προσωπικού μηνύματος.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε σχετικό παλαιότερο θεμα

nightshark said:
που μπορω να βρω hotel που να μπορουν να δεχονται τετραποδα?ποσα ειναι αυτα στην ελλαδα?υπαρχει καποιο link ?

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
isalasi said:
links με ξενοδοχεία της Αττικης και της υπόλοιπης Ελλαδας που δέχονται κατοικίδια.
Αντε και καλές εξορμήσεις!

ενδιαφερον :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παντως ολα τα καλα ξενοδοχεια της Αττικης απο Αστερα μεχρι Χιλτον Ιντερκοντινενταλ κ.λ.π κατοικιδια δεχονται..

Επισης ξερω οτι το ενα απο τα 2 ξενοδοχεια στης Σπετσες η ιδιοκτητρια δεν θελει ουτε να τα βλεπει..
Αλλα πιστευω οτι οι επιλογες γενικα ειναι πολλες οπου και να παμε αρκει να εχουμε επιλογες με πληθωρα απο ξενοδοχεια..

dogwalker

Member
12 Δεκεμβρίου 2007
23
0
www.dogserviices.gr
Ενδιαφέρον και ίσως το πρώτο σαιτ που αναφέρεται σε υπηρεσία dogwalking. dogwalkers χρειάζονται στην Ελλάδα για να βελτιωθεί η κυνοφυλική κατάσταση στη χώρα. Χθες πρωτόείδα ένα τέλειο σαιτ για υπηρεσίες dogwalking που δίνει τη δινατότητα σε ζοωφίλους απο όλη την Ελλάδα να βγάζουν βόλτα τα σκυλιά των γειτώνων τους και τους κατόχους σκυλιών να τους εντοπίσουν.
Μοιάζει ένα νεο αλλά το μοναδικό ολοκληρομένο σαιτ στην Ελλάδα το ************* για την υπηρεσία dogwalking.
Σε ένα άρθρο του γράφει οτι η διάδοση των υπηρεσιών dogwalking θα βελτιώσει την κυνοφιλική κατάσταση της χώρας

ROTTIE: Ο σύνδεσμος αφαιρέθηκε. Στο Dogforum δεν επιτρέπονται τα εμπορικά links.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
μήπως πρώτα να διάβαζες τους κανονισμούς του forum που σε φιλοξενεί και αργότερα να έσβηνες το link??????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
dogwalker said:
ROTTIE: Ο σύνδεσμος αφαιρέθηκε. Στο Dogforum δεν επιτρέπονται τα εμπορικά links.
To pet taxi δεν είναι εμπορικό link?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το αφήσαμε λόγω της λίστας των ξενοδοχείων που δέχονται κατοικίδια.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Λίστες ξενοδοχείων υπαρχουν κ σε αλλα sites,μη εμπορικά.Πχ στο pets.gr.
(http://www.pets.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=639&Itemid=464)

Εγώ δεν είμαι κατά του pet taxi,ίσα-ίσα είναι πολύ χρησιμο,αλλά δεν μπορούμε ν απαγορεύουμε όσα δεν μας βολεύουν κ να αφήνουμε όσα βολεύουν...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Για οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την λειτουργία του forum μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα στην ενότητα «Σχόλια και προτάσεις» ή να επικοινωνήσεις με τον Admin μέσω προσωπικού μηνύματος.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εγώ δεν είμαι κατά του pettaxi,ίσα-ίσα είναι πολύ χρησιμο,αλλά δεν μπορούμε να απαγορεύουμε όσα δεν μας βολεύουν και να αφήνουμε όσα βολεύουν ...
Kαι γιατί βολεύει παρακαλώ το pettaxi ??????

1ον και 2ον ποιός λέει τί μπορούμε να κάνουμε ?

dogwalker

Member
12 Δεκεμβρίου 2007
23
0
www.dogserviices.gr
denis said:
Εγώ δεν είμαι κατά του pettaxi,ίσα-ίσα είναι πολύ χρησιμο,αλλά δεν μπορούμε να απαγορεύουμε όσα δεν μας βολεύουν και να αφήνουμε όσα βολεύουν ...
Kαι γιατί βολεύει παρακαλώ το pet taxi ??????

1ον και 2ον ποιός λέει τί μπορούμε να κάνουμε ?
Το καλύτερο για τα σκυλιά είναι να έχουν το κατάλυμά τους, τον περιπατητή τους και μια σωστή ενημερομένη οικογένεια

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Αφαιρέθηκαν ΟΛΑ τα εμπορικά links,όπως θα έπρεπε να έχει γίνει εξαρχής.

Καλό θα ήταν η κουβέντα να συνεχιστεί αλλού..."κάτω" από κάποιο topic "Διαφήμιση" ίσως,για να μη παραβγεί off topic το συγκεκριμένο.