Πραγματικά όσο διαβάζω και ρωτώ τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι. Ναι στην ξηρά κ όχι barf ο ένας, ναι στην barf κ όχι στην ξηρά ο άλλος. Οπότε ο καθένας κάνει ότι θέλει στο τέλος.
Εγω λεεω- ναι στην σωστη BARF- αλλα οχι στης ετοιματζιδικες τροφες, ασχετος ποιας μορφης!
Το καλο στην BARF ειναι, οτι ΕΓΩ αποφασιζω τι θελω να ταιζω και επιλεγω για τα δικα μου οτι θεωρω καλητερα!
Στην ετοιμη BARF παλι το κανει καποιος αλλος- και αυτο δεν μαρεσει!
Αλλο ενα μειων στην ετοιμη BARF ειναι η κιμαδοποιηση! Ασχετος οτι οι δικες μου δεν τρωνε κιμα και δεν προσφερει και για την εξασκιση των δοντιων -Δεν βλεπεις ΤΙΠΟΤΑ τι εχει μεσα. Σε ολα τα BARFO-μαγαζα στο εξωτερικο πουλανε και κρεατα τεμαχιασμενα- σε μεγενθος τας κεμπαπ περιπου- και χωρις τα λαχανικα/φρουτα- η και μεγαλυτερα. Κατι τετοιο θα αγοραζα μαλλον.
Ετσι και αλλιως τα ετοιμα BARF δεν νομιζω να εχουν της σωστες αναλογιες. Εγω ως πολυ παλια BARFER- εμαθα, οτι το 50% τον λαχανικων/φρουτων
πρεπει να αποτελειται απο πρασινα φυλλα ( μαρουλι, αντιδια, τσουκνιδα, ραδικια)- και βασικα δεν ειδα πουθενα στην αναφορα συστατικων να γραφουν κατι τετοιο.