Ξαφνικές τρελές ορμές....

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Καταλαβαινω ότι ο γραπτός λόγος μπορεί πολλές φορές να παρεξηγηθεί, γιατί αν ο δικός μου φάνηκε αρνητικός, τότε φαντάσου πόσο ειρωνική μου φάνηκε εμένα του st3lios η πρώτη απάντηση...ωστόσο δεν ήταν αρνητικός ο δικός μου, απλά μου έκανε αντύπωση το γεγονός ότι ξαφνικά θέλει να κυριαρχήσει κάπου που χθες δεν ήθελε...αυτό...τέλος πάντων...ευχαριστώ!
Εχεις δικιο οσον αφορα τον γραπτο λογο.
Δεν εχεις δικιο οσον αφορα τον st3lios.
Απ'οσο εχω καταλαβει ειναι πολυ ηρεμος κ αν υπαρχει καποιος αψύς ειμαι εγω κ οχι εκεινος ;)

Λες..
ξαφνικά θέλει να κυριαρχήσει κάπου που χθες δεν ήθελε.
Λογικο δεν ειναι?
Μερα με τη μερα μεγαλωνει κ ναι θα θελει να κυριαρχησει οπου τον παιρνει.
Να μη φερω παραδειγματα ναι?
Δε νομιζω πως χρειαζεται :)

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Τι είναι λοιπόν αυτό που διαχωρίζει την ανάγκη αναπαραγωγής από την κυριαρχία αν όχι το πότε και με ποια αφορμή γίνεται η πράξη? Γιατί στα σκυλιά στην εφηβεία να μην ισχύει και η ανάγκη αναπαραγωγής γενικά - πέρα από τη συνάντηση με θηλυκό σε οίστρο, που ερεθίζει τα σκυλιά όλων των ηλικιών - εφόσον ξέρουμε ότι σε όλα τα είδη στην εφηβεία οι ορμόνες και η ανάγκη αναπαραγωγής βρίσκονται στο απόλυτο peak?
Σαφως απευθυνεσαι στον Στελιο.
Σαφως εγω εχω διαβασει καποια λιγα κ μπορω να υποθεσω αλλα τοσα ;)
Ελα ομως που θελω να κατεβασω καποια επεισοδια που "χρωσταω" οποτε..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
Βάλτα παιδί μου να κατεβαίνουν και πες μας τι έχεις διαβάσει, μην κάθεσαι να τα κοιτάς να κατεβαίνουν bit το bit! :p

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Παντα γράφω την εξέλιξη της κατάστασης γιατί μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλο...
Τελικά, σήμερα έμαθα ότι το κανισάκι που μένει από κάτω μας είναι σε οίστρο, κι πως το έμαθα;; σήμερα το πρωί συνάντησα τον ιδοκτήτη της στο ασανσέρ κι ο άθρωπος μου κανει: "Σας είδαμε χθες που γυρνάγατε αλλά δε σας περιμέναμε (έχει τύχει πολλές φορές να μπούμε όλοι μαζί στο ασανσέρ) γιατί είναι σε οίστρο η δικιά μου" (ούτε καν εν το μεταξύ εγώ δεν τους είχα δει καν) Ωστόσο αυτό εξηγεί την τρέλα που είχε πιάσει τον Prince στο ασανσερ κι μύριζε τόσο έντονα γύρω γύρω κι το ξέσπασμα αμέσως μετά στον αρκούδο...
Μίλησα με την κτηνίατρο μου κι μου είπε ότι έχει τρελαθεί από την μυρωδιά που είναι σε οίστρο η μικρούλα από κάτω κι να μην τον αφήνω γιατί αρχικά μπορεί να εξαντληθεί κι έπειτα γιατί από τη μανία του μπορεί να τραυματίσει το πέος του...Αυτά!!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Οποτε δεν ειδε τουρκικο σηριαλ το παλουκαρι χεχεχ
Oπως κ να΄χει πρεπει να του αποσπας την προσοχη οπως ειχε αναφερθει ωστε να ... μην πηδαει πολυ lol.
Κατι ξερει ο λαος επ'αυτου :)

Estranged
Δεν περιμενα να κατεβουν μονο αλλά εβλεπα κ καποια χρωστουμενα βρε..
Αλλωστε γενικοτερα δεν ειμαι πλεον πολυ του αναλυτικου-επεξηγηματικου γραπτου λογου.
Ουτε καν του φιλοσοφικου-αμπελοφιλοσοφικου :)
Δε θελω να ξαναγραφω εκθεσεις αν κ δε με χαλαει να τις διαβαζω :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul