έχουμε και εμείς το ίδιο πρόβλημα, ξαφνικά και απότομα. (ελπίζω να μην είναι πρόβλημα το ότι "ζωντανεύω" το πόστ, αντί να κάνω ένα καινούργιο)
τα έχει κάνει μέσα 2 φορές, χτες, μέσα σε περίπου 12 ώρες. Αλλαγές: Τη βάλαμε στο υπνοδωμάτιο για ύπνο, πριν 3-4 μέρες. Είναι σε οίστρο (1 βδομάδα τώρα). Της είχα δώσει ένα κόκκαλο. έχουν μικρύνει οι βόλτες της από τότε που μπήκε σε οίστρο και "σέρνει". Και τις δύο φορές, τα έκανε ενώ κοιμόμουν.
Μια ιδέα που έχω είναι ότι δε νοιώθει το υπνοδωμάτιο χώρο της και γι αυτό τα έκανε εκεί (όλα, 2 φορές τσίσα και 1 κακά), αλλά τη 2η φορά, τα έκανε στο μπάνιο. Μια άλλη ιδέα είναι ότι πίνει πολύ νερό με το κόκκαλο και ίσως γι αυτό. Την πρώτη φορά που της πήρα κόκκαλο όμως δεν είχε τέτοια αντίδραση. Πάντως γενικά πίνει περισσότερο νερό και τρώει περισσότερο (έχει φουσκώσει κιόλας, Δευτέρα πάμε στο γιατρό οπωσδήποτε για να τσεκάρει ψευδοκύηση). Οι βόλτες είναι ένα θέμα, αλλά όπως έχω ξαναγράψει, την πρώτη φορά που προσπάθησα να τη μάθω να τα κάνει στην αυλή κρατήθηκε κάνα 24άωρο.
Μ' αυτά και μ' αυτά δεν έχω ιδέα γιατί... Απόψε που την ξαναβάλαμε στο χωλάκι (με ανοιχτή πόρτα, για να διαλέξει που να κοιμηθεί) είχαμε "στεγνή" νύχτα. Αλλά υπάρχει περίπτωση να μην θέλει να κοιμάται μαζί μας; Δεν πάει αντίθετα στο ένστικτο της αγέλης αυτό;
Υπάρχει περίπτωση να "μαρκάρει" το σπίτι; Τα κακά δεν δικαιολογούνται βέβαια από τη θεωρία του μαρκαρίσματος... Όποια πρόταση δεκτή!!