Ξανασυστηνόμαστε

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Nα ξανασυστηθούμε κατόπιν μακράς απουσίας από το forum...

O τετράποδος λαχανοντολμάς στο avatar είναι η Κάρλα, γαλλικό μπουλντόγκ 22 μηνών. Η Κάρλα αγαπά τη μάσα (οτιδήποτε τρώγεται ή και δεν τρώγεται!), την ξάπλα (κυρίως όταν ξεβολεύει τους δίποδους) και τις φίλες της (οι άλλοι τετράποδοι λαχανοντολμάδες με τους οποίους κάνει παρέα).

Η Κάρλα συζεί με την Λούση, γάτα κυνόφιλη 6 ετών.

Ελπίζουμε - αν όλα πάνε όπως τα περιμένουμε - ότι το καλοκαίρι η Κάρλα θα έχει άλλη μια γαλλιδούλα για παρέα.

Kαι για να προλάβω την ερώτηση ;) ... η Κάρλα είναι από εκτροφέα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλως Ηρθατε για 2ⁿ φορα!:D

Να την χαιρεσαι και την Καρλα και την κυνοφιλη γατουλα σου την Λουση...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Καλώς ξαναήρθατε λοιπόν. Τι είναι αυτό με τα γαλλάκια βρε παιδιά; Νέα επιδημία;:)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Ευχαριστούμε για το καλοσώρισμα!

Όπως ...σωστά μάλλον καταλάβατε, η Κάρλα είναι κwλος και βρακί με τις Monalisa, Cinderella και Carmen της FrenchieFan. Όταν βρίσκονται οι 4 τους (που βρίσκονται τουλάχιστο μία φορά την εβδομάδα), γίνεται ...του γαλλικού!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ξανακαλωσήλθατε λοιπόν! Δε μου λες, το γαλλιδούλι λαχανοντολμά που θα πάρεις, από τον ίδιο εκτροφέα την παίρνεις? Με άλλα λόγια είναι αδερφάκι της Κάρλας? Και επειδή είμαι και άσχετη από τέτοια: δυο θηλυκά σκυλιά μαζί τα πάνε καλά ή τσακώνονται όπως τα αρσενικά?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ξανακαλωσήλθατε λοιπόν! Δε μου λες, το γαλλιδούλι λαχανοντολμά που θα πάρεις, από τον ίδιο εκτροφέα την παίρνεις? Με άλλα λόγια είναι αδερφάκι της Κάρλας? Και επειδή είμαι και άσχετη από τέτοια: δυο θηλυκά σκυλιά μαζί τα πάνε καλά ή τσακώνονται όπως τα αρσενικά?
Δεν ειμαι η vrmode αλλα ξερω:
Δυστυχος αυτο δεν γινεται. Ο εκτροφεας (ο καλυτερος φιλος μου και εκτροφεας ολων των γαλλικων μου) πεθανε τον περασμενο Απριλη.
Το εκτροφειο " de la Porta di Myconos" δεν υπαρχει πια!

Και για να απαντησουμε και στην αλλη ερωτηση : Ολα ειναι θεμα εκπαιδευσης. Αν τα σκυλια εχουν μια σταθερη ιεραχια και ξερουν την θεση τους, δεν τσακονονται.

Εγω εχω 4 θηλυκα (απο τα οποια το ενα βεβαια ειναι ακομα πολυ φρεσκο στην παρεα, αλλα και το μεγαλητερο σε ηλικια ) και τα πανε μια χαρα.

Ουτε δυο αρσενικα δεν τσκονονται δε και καλα. Και σιγουρα ειναι πιο ξεκουραστο να εχεις μια παρεουλα ιδιου φυλου- παρα τραβηγματα και φασαριες καθε 6 μηνες (στειρωση δεν συζητιεται για μενα- παρα μονο και αυστηρα για ιατρικους λογους).

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
συμφωνω κι εγω!
μια χαρα συμβιωνουν 2 κοριτσακια μαζι!
ενας καυγας που και που για να αναψουν τα αιματα μπορει να γινει, κρατανε μουτρα η μια στην αλλη για λιγο :Dαλλα μετα μια χαρα ειναι παλι!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Δε μου λες, το γαλλιδούλι λαχανοντολμά που θα πάρεις, από τον ίδιο εκτροφέα την παίρνεις? Με άλλα λόγια είναι αδερφάκι της Κάρλας?
Όπως με πρόλαβε η FrenchieFan, όχι το δεύτερο δεν θα έρθει από το ίδιο εκτροφείο - θα το φέρω από έξω. Το έχω "κλείσει" αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη : αναμονή για οίστρο μάνας τον Φεβρουάριο, γέννα προς Απρίλιο, παραλαβή τον Ιούλιο-Αύγουστο (αν προκύψει θηλυκό)...:)