Ξένο Online pet shop

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Τσέκαρα την τιμή της τροφής που δίνω στα σκυλιά μου κ η διαφορά είναι στο 1 ευρώ κ κάτι... Δεν εντυπωσιάστηκα...

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Καλημέρα στην παρέα:) Αφού ακύρωσα την παραγγελία μου στο xoofast την έκανα εδω ( https://www.petsexpert.gr/ ) έχει επίσεις καλές τιμές και πολύ μεγάλη ποικιλία σε λιχουδιές!!! Τους πήρα και τηλέφωνο για επιβεβαίωση της παραγγελίας, πολύ εξυπηρετικοί (μιλάνε αγγλικά) μου είπαν οτι για να φύγει απο αυτούς θέλει 4-5 εργάσιμες και μετά εξαρτάται απο την μεταφορική εταιρία της χώρας. Επίσης έχει την επιλογή πληρωμής με pay pal (την οποία και χρησιμοποίησα) Δεν έχει δυνατότητα αντικαταβολής. Περισσότερες εντυπώσεις όταν έρθει η παραγγελία :D

• Like
Reactions: setterxazo

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Καλημέρα στην παρέα:) Αφού ακύρωσα την παραγγελία μου στο xoofast την έκανα εδω ( https://www.petsexpert.gr/ ) έχει επίσεις καλές τιμές και πολύ μεγάλη ποικιλία σε λιχουδιές!!! Τους πήρα και τηλέφωνο για επιβεβαίωση της παραγγελίας, πολύ εξυπηρετικοί (μιλάνε αγγλικά) μου είπαν οτι για να φύγει απο αυτούς θέλει 4-5 εργάσιμες και μετά εξαρτάται απο την μεταφορική εταιρία της χώρας. Επίσης έχει την επιλογή πληρωμής με pay pal (την οποία και χρησιμοποίησα) Δεν έχει δυνατότητα αντικαταβολής. Περισσότερες εντυπώσεις όταν έρθει η παραγγελία :D
Μεταφορικά;

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Μεταφορικά;
Έκανα μια μικρή παραγγελία για να δώ τα μεταφορικά
Συνολική τιμή 11,55 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 9,71 €
Κόστος αποστολής Ελλάδα 9,95 €
Συνολική τιμή *συμπ. ΦΠΑ 21,50 €
Προσθέστε προϊόντα αξίας 67,45 € , για να αποκτήσετε δωρεάν παράδοση!

Και άλλη μια:
Συνολική τιμή 61,49 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 56,38 €
Κόστος αποστολής Ελλάδα 9,95 €
Συνολική τιμή *συμπ. ΦΠΑ 71,44 €
Προσθέστε προϊόντα αξίας 17,51 € , για να αποκτήσετε δωρεάν παράδοση!

Τα ίδια μεταφορικά!! 10€ :D

• Like
Reactions: ChrisApo

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Και στα email τους, πολύ εξυπηρετικοί!
Ορίστε η απάντηση στις ίδιες ερωτήσεις με τις τηλεφωνικές.

Thank you for placing the order on our site.

As we spoke on the phone I told you that everything is alright. You didn't receive a confirmation letter about your order because we had some technical problems.

As I mentioned before first of all we process the order, which it takes about 3-5 working days after that the order (your package) will be entrusted to the courier which will spend about 4-7 working days to deliver it to you. The status of your order will move from Processing to Shipped once we have completed your order and it has left our warehouse. When the package is leaving the warehouse you will receive an email notification with "Tracking Number" and will be able to track your parcel on a specific website.

Please, if you have any questions don't hesitate to contact us.

Thank you so much for your understanding and have a great day!

Μέχρι στιγμής δηλώνω πολύ ευχαριστημένη! :D

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Και στα email τους, πολύ εξυπηρετικοί!
Ορίστε η απάντηση στις ίδιες ερωτήσεις με τις τηλεφωνικές.

Thank you for placing the order on our site.

As we spoke on the phone I told you that everything is alright. You didn't receive a confirmation letter about your order because we had some technical problems.

As I mentioned before first of all we process the order, which it takes about 3-5 working days after that the order (your package) will be entrusted to the courier which will spend about 4-7 working days to deliver it to you. The status of your order will move from Processing to Shipped once we have completed your order and it has left our warehouse. When the package is leaving the warehouse you will receive an email notification with "Tracking Number" and will be able to track your parcel on a specific website.

Please, if you have any questions don't hesitate to contact us.

Thank you so much for your understanding and have a great day!

Μέχρι στιγμής δηλώνω πολύ ευχαριστημένη! :D
Ωραία, όντε έρθει με το καλό, ενημέρωσέ μας για τα εξής:
Ποιος είναι ο μεταφορέας τους;
Αν η συσκευασία φαινόταν σε καλή κατάσταση ή χτυπημένη
Αν οι συσκευασίες των τροφών έχουν LOT και ημερομηνία λήξης.
Τι ημερομηνία λήξης είχαν.

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Ωραία, όντε έρθει με το καλό, ενημέρωσέ μας για τα εξής:
Ποιος είναι ο μεταφορέας τους;
Αν η συσκευασία φαινόταν σε καλή κατάσταση ή χτυπημένη
Αν οι συσκευασίες των τροφών έχουν LOT και ημερομηνία λήξης.
Τι ημερομηνία λήξης είχαν.
Οκκ.. υπολογίζω οτι σε καμια 10αριά μέρες θα είναι εδώ

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Έχω εξελίξεις με την παραγγελία στο "Pet's Expert https://www.petsexpert.gr/" Είμαι ακόμη ενθουσιασμένη με την ποικιλία τους και με την εξυπηρέτησή τους. Μου έστειλαν λοιπόν εχθές μήνυμα για να μου πούνε οτι κάτι στίκς για τα καναρίνια που είχα παραγγείλει δεν υπήρχαν και εάν ήθελα να πάρω κάτι άλλο ή να μου τα βγάλουν απο την παραγγελία και να μου επιστρέψουν τα χρήματα.. Τους είπα λοιπόν να τα βγάλουν για να δώ και την ανταπόκρισή τους στις επιστροφές χρημάτων. Σήμερα το πρωί λοιπόν τα χρήματα μπήκαν στο λογαριασμό μου και η παραγγελία έφυγε απο αυτούς!!! Η μεταφορική είναι όντως DHL μου στείλανε "Tracking number" Και περιμένουμε για την παραλαβή :D

• Like
Reactions: Tiny_lin

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Εξελίξεις για το Pet's expert και το Zoofast.. Η παραγγελία ήρθε σήμερα. Συνολικά δηλαδή 17 ημέρες (11 εργάσιμες). Το LOT δεν μπορώ να το δω τώρα γιατί είμαι στην δουλειά ..αλλά θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω με το που μπώ σπίτι!!! Τώρα, Όσο για το Zoofast, ακόμη δεν μου έχουν κάνει την επιστροφή χρημάτων.. Μιλάω μαζί τους σχεδόν καθημερινά και μου λένε οτι δεν έχουν πρόσβαση στο τμήμα πληρωμών και οτι στέλνουν το αίτημα μου σε αυτούς κάθε μέρα και οτι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω. Μέχρι και το μήνυμα που στέλνουν ζήτησα να μου προωθήσουν για να το δω και το έκαναν. Δεν ξέρω τι να κάνω..:/

• Like

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Στη συσκευασία απο πίσω έχει αυτόIMG_20180806_172555.jpg

Τα σακιά είναι μια χαρά . Ήρθαν σε κούτα και με πολλά χαρτόνια μέσα για να μήν στραματσαριστεί! Κανένα πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που είχαμε είναι οτι τους είχα πάρει και κάτι λιχουδιές φυσικές (λαιμούς και ποδαράκια κοτόπουλου) και μύριζαν απαίσια!!!!! Ψοφίμι!. Έτσι πρέπει να μυρίζουν ή μπορεί απο την ζέστη να χάλασαν???

• Like