Ξένο Online pet shop

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζετε κνένα ξένο online pet shop? Ξέρω το zoofast το οποίο έχει πολύ καλές τιμές (είναι Πολωνικό) λόγω διαφορετικής φορολογιας (εκει είναι μόλις 8%!!!) Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία και μπορείς να πληρώσεις και με αντικαταβολή, αλλά θα ήθελα να έχω και άλλη μια εναλλακτική...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!:D:D:D

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Ό,τι γλυτώσεις από το ΦΠΑ θα το πληρώσεις στα πανάκριβα μεταφορικά. Επίσης υπάρχει και ολόκληρο θέμα για την αναξιοπιστία του συγκεκριμένου site (συσκευασίες χωρίς ημερομηνία λήξης και LOT, σκισμένες και φθαρμένες συσκευασίες, μαϊμού τροφές, γελοίοι χρόνοι -παράδοσης κ.οκ.)
https://www.dogforum.gr/community/threads/Εξοφρενικά-μεταφορικά-στο-zoofast.34685/#post-908362

• Like
Reactions: noni_papa

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Ό,τι γλυτώσεις από το ΦΠΑ θα το πληρώσεις στα πανάκριβα μεταφορικά. Επίσης υπάρχει και ολόκληρο θέμα για την αναξιοπιστία του συγκεκριμένου site (συσκευασίες χωρίς ημερομηνία λήξης και LOT, σκισμένες και φθαρμένες συσκευασίες, μαϊμού τροφές, γελοίοι χρόνοι -παράδοσης κ.οκ.)
https://www.dogforum.gr/community/threads/Εξοφρενικά-μεταφορικά-στο-zoofast.34685/#post-908362
Παίρνει η μητέρα μου τροφή στον γάτο της απο εκεί και δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα.. Θα μπώ όμως να το διαβάσω, ευχαριστώ :)

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
  • Like
Reactions: noni_papa

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
εγω μια φορα παρηγγειλα απο το zoofast και ειναι και η τελευταια. Μου εστειλαν μαιλ οτι η τροφη εξαντληθηκε και η παραγγελια δεν ειναι δυνατη αρα παρηγγειλα απο αλλου. 3 εβδομαδες μετα μου εστειλαν μαιλ οτι η τροφη αποσταλθηκε ετσι απλα. Το χειροτερο ειναι οτι δεν εβγαζα με τιποτα ακρη με τα μεταφρασμενα στο google μηνυματα τους ουτε αυτοι μετα δικα μου. Δηλαδη χεζεσαι στο χρημα, πληρωσε εναν ανθρωπο 3-4 ευρουλακια (απο αποσταση προσφερεται η υπηρεσια σε πολλα σαιτ) να σου κανει μια μεταφραση. Ενω ζητησα ακυρωση παραγγελιας στο τελος ηρθε μια τροφη, συνολο δηλαδη 6-7 εβδομαδες μετα μου σκασε μια τροφη που δε περιμενα, εφοσον ειχα βγαλει νοημα (νομιζα) οτι ακυρωθηκε.

• Like
Reactions: noni_papa and Eroe

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Έκανα μια δοκιμαστική παραγγελία χωρίς να την ολοκληρώσω φυσικά. Για 2 12κιλα brit salmon and potatoea μεταφορικά 25 ευρώ. Nope.

Attachments

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Ορισμένες εταιρείες (όπως η Farmina) εχουν δικα τους e-shop στις επισημες ιστοσελίδες. Δεν είδα πληροφορίες αν στελνουν στο εξωτερικό αλλα λογικα οι ευρωπαϊκες εταιριες θα στελνουν εντος ΕΕ

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Οκ.Πες εντυπώσεις από την παραγγελία και την εξυπηρέτηση. Πάντα χρήσιμη οποιαδήποτε εμπειρία με το συγκεκριμένο σαιτ.

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Η μητέρα μου παραγγέλνει απο εκεί παραπάνω απο 3 χρόνια, αλλά επειδη ειναι για γατί και παίρνει 2 σακιά μεγάλα, παραγγέλνει σπάνια. Εγώ περιμένω να μου έρθει μια παραγγελία όπου νάναι. Θα σας κρατήσω ενήμερους!:)

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Ενημέρωση για το Zoo fast, αναγκάστηκα να ακυρώσω τελικά την παραγγελία μου αφού δεν φαινόταν να ερχόταν ποτέ. Το προιόν που είχα παραγγείλει όταν το παρήγγειλα έλεγε οτι θα ήταν διαθέσιμο σε 15 μέρες. μου στείλανε μετα απο καμια εβδομάδα το ανάλογο email αναφέροντάς μου το πρόβλημα και τους απάντησα οτι το γνωρίζω και θα ήθελα να περιμένω. Μετα απο κάποιες μέρες μου στέλνουν οτι θα είναι διαθέσιμο σε 7 ημέρες και αν θέλω να συνεχιστεί η παραγγελία ή εάν θα ήθελα να αλλάξω μάρκα, τους είπα ακριβώς το ίδιο πράγμα (ότι θα προτιμούσα να περιμένω) εχθές το βράδυ λοιπον, μου στέλνουν Email οτι το προιόν είναι εκτός στοκ και ότι δεν θα μπορέσουν να μου το στείλουν και αν θα ήθελα να διαλέξω κάτι άλλο. Εκνευρίστηκα, και τους είπα να ακυρώσουν την παραγγελία.

Τώρα σκεφτομαι να τα παραγγείλω απο το zooplus κι ας είναι περίπου 30€ πιο ακριβά.

Ξέρετε πόσες μέρες κάνει περίπου το zooplus να στείλει τις παραγγελίες? (Μένω Αθήνα)

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Ενημέρωση για το Zoo fast, αναγκάστηκα να ακυρώσω τελικά την παραγγελία μου αφού δεν φαινόταν να ερχόταν ποτέ. Το προιόν που είχα παραγγείλει όταν το παρήγγειλα έλεγε οτι θα ήταν διαθέσιμο σε 15 μέρες. μου στείλανε μετα απο καμια εβδομάδα το ανάλογο email αναφέροντάς μου το πρόβλημα και τους απάντησα οτι το γνωρίζω και θα ήθελα να περιμένω. Μετα απο κάποιες μέρες μου στέλνουν οτι θα είναι διαθέσιμο σε 7 ημέρες και αν θέλω να συνεχιστεί η παραγγελία ή εάν θα ήθελα να αλλάξω μάρκα, τους είπα ακριβώς το ίδιο πράγμα (ότι θα προτιμούσα να περιμένω) εχθές το βράδυ λοιπον, μου στέλνουν Email οτι το προιόν είναι εκτός στοκ και ότι δεν θα μπορέσουν να μου το στείλουν και αν θα ήθελα να διαλέξω κάτι άλλο. Εκνευρίστηκα, και τους είπα να ακυρώσουν την παραγγελία.

Τώρα σκεφτομαι να τα παραγγείλω απο το zooplus κι ας είναι περίπου 30€ πιο ακριβά.

Ξέρετε πόσες μέρες κάνει περίπου το zooplus να στείλει τις παραγγελίες? (Μένω Αθήνα)
I hate to say ‘I told you so’, but… Εγώ που μένω στο Ηράκλειο, μου έρχονται στις 11 ημέρες ακριβώς εκτός αν η ενδέκατη πέσει σε αργία ή μη εργάσιμη που μου έρχονται την επομένη. Λογικά σε εσένα θα έρθουν κάνα δυο μέρες νωρίτερα. Έχει και εφαρμογή parcel tracking μέσω της DHL που είναι ο μεταφορέας.

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
"You told me so" δεν λες τίποτα! Μάλλον το έχουν χαλάσει, γιατί η μητέρα μου όντως δεν είχε ποτέ πρόβλημα.
Πιστεύω οτι εάν το προϊόν που είχα διαλέξει ήταν "άμεσα διαθέσιμο" δεν θα είχα τέτοιο θέμα..δεν το ξαναδιακινδυνεύω όμως..:/ Κρίμα γιατί ήταν πολύ οικονομικό!

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Κοίτα δεν ξέρω τι παρήγγειλες, αλλά απ' όσο είχα διαβάσει μόνο όσοι παραγγέλνουν Brit δεν έχουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα. Τώρα για το χρόνο επιστροφής δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά στα θέματα που σου επισυνάψαμε, κάποιο μέλος είχε εμπειρία. Απ' ότι θυμάμαι τα πήρε τελικά πίσω αλλά έφτυσε αίμα. Αν ψάξεις θα το βρεις.

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Κοίτα δεν ξέρω τι παρήγγειλες, αλλά απ' όσο είχα διαβάσει μόνο όσοι παραγγέλνουν Brit δεν έχουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα. Τώρα για το χρόνο επιστροφής δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά στα θέματα που σου επισυνάψαμε, κάποιο μέλος είχε εμπειρία. Απ' ότι θυμάμαι τα πήρε τελικά πίσω αλλά έφτυσε αίμα. Αν ψάξεις θα το βρεις.
Ευχαριστώ:) (Ή μητέρα μου παίρνει royal για τον γάτο)