ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΚΥΛΩΝ

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
τα σκυλιά δεν ζεσταίνονται ούτε και ιδρώνουν δεν έχουν πόρους στο δέρμα τους όπως εμείς οι άνθρωποι για να ζεσταθούν
ίσα ίσα το μαλλί τους τα βοηθάει απ τη ζέστη!!εγώ θα έλεγα να μην το κουρέψεις!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
και΄μεις όταν βγαίνουμε βόλτα καίει το κεφάλι μας!
αμα την κουρέψεις ίσως πάθει και δερματικά ετσι εκτεθειμένο που θα 'ναι το δέρμα του στον ήλιο..
τώρα αν έχει τζίβες αλλάζει το πράγμα..αν έχει τζίβες αναγκαστικά θα πρέπει να τον κουρέψεις..

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Σ αυτό ομολογώ δεν το έχω με το χτενισμα... Έχουμε λίγες στα πόδια και στις αυταρες!!!!άρα θα κοψω μόνο αυτά και ένα σπεσιαλ μπανάκι

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Τάρα το πίσω μέρος του ποδιού είναι ξυρισμένο ή μπροστά;
Αν είναι μόνο μπροστά μην ανησυχείς μάλλον δεν θα φαίνεται μέχρι την έκθεση.
Αν φαίνεται στείλε μου πμ καμιά εβδομάδα πριν την έκθεση να σου πω τι θα κάνεις.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
είναι το μπροστά.... και εγώ ελπίζω να καλυφτεί....( ακολουθώ έτσι και αλλιώς την συμβουλή της vrmode):)
ευχαριστώ...!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.040
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ο Κουκης εχει ξυρισμενο ποδι απο τις 12 Ιουνιου που εγινε η εγχειρηση (σχεδον ενας μηνας). Δεν φαινεται απο μακρια οτι ειναι ξυρισμενο, απο κοντα ομως φαινεται. (ειναι ασπρο το ποδι του παρεμπιπτοντως, μπορει στα μαυρα να φαινεται λιγοτερο?)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ο Κουκης εχει ξυρισμενο ποδι απο τις 12 Ιουνιου που εγινε η εγχειρηση (σχεδον ενας μηνας). Δεν φαινεται απο μακρια οτι ειναι ξυρισμενο, απο κοντα ομως φαινεται. (ειναι ασπρο το ποδι του παρεμπιπτοντως, μπορει στα μαυρα να φαινεται λιγοτερο?)
Στο Γκογκολ που είχε ενα κομμάτι ξυρισμένο για τη νάρκωση, φαινόταν σα γκρι μονωτική ταινία..... βγήκαν όμως γρήγορα οι καινούριες τρίχες....σ'ενα μήνα δε φαινόταν τίποτα....

(να μου πειτε κι εμένα με ΠΜ τι προτείνει η Στέλλα για την έκθεση! είμαι περίεργη!!!:D:D Μήπως να του κολλήσει κανα κομμάτι μαύρο περουκίνι???? :p:p)

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Χαίρεται , ίσως κάποιες / κάποιοι βάλετε τις φωνές :( αλλά δυστυχώς χρειάστηκε να ξυρίσουμε τ αυτάκια του και παρέα για να είναι ομορφούλης και το κεφαλάκι του.

Εν συνέχεια απλά πήραμε το κλασικό νορμαλ cockerίστικο σχέδιο :) ο μικρός δε φυσάει για γκομενίτσες είμαστε τώρα :p