ΞΗΡΑ

Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
29
Καλησπερα! θα ηθελα να μου πειτε ποσο κακη ειναι αυτη η τροφη..:LOL: δινω στον δικο μ acana αλλα την τρωει με το ζορι κ δεν τρωει οσο τ αναλογει..και αυτην εδω την καταβροχθιζει

Attachments

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πρώτο πρώτο συστατικό εκχύλισμα καλαμποκιού; Τεφαρίκι πράγμα! Not...
Έχε στα υπόψιν, το καλαμπόκι κάνει αλεργίες σε κάποια σκυλιά..

Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
29
πφφφ δεν ξερω τι να του παρω πια...δεν τον εχω ξαναδει να τρωει ετσι ξετρελαθηκε με αυτην την τροφη

Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
29
Κοτόπουλο (17%), Σιτάρι, Αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, Αραβόσιτος, Ρύζι (6%), Άλευρο σόγιας, Ζωικό λίπος, Ίνες σιταριού, Γλουτένη, Υδρολυμένες πρωτεΐνες, Αποξηραμένος πολτός τεύτλου, Ανόργανα άλατα, Ιχθυέλαιο, Αποξηραμένο πρωτόγαλα (0.1%).

proplan large robust..την εχει δοκιμασει κανεις???

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Χοιρινό κρέας; Χοιρινό λίπος; Καλαμπόκι απο εδω αραβόσιτος απο
εκει... γλουτένη παραπέρα...

...δεν περνεις κανένα ψωμί απο το φούρνο να του το δώσεις σκέτο
καλητερα;

Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
29
δεν ξερω εσεις θα μ πειτε..το ψωμι βγαινει κ πιο οικονομικο..να κανει κ καμια βουτα :LOL::giggle::cry:

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Χοιρινό κρέας; Χοιρινό λίπος; Καλαμπόκι απο εδω αραβόσιτος απο
εκει... γλουτένη παραπέρα...

...δεν περνεις κανένα ψωμί απο το φούρνο να του το δώσεις σκέτο
καλητερα;
Ελααα δεν θέλω τσιγκουνιες. Και λίγο λάδι με το ψωμί.

Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
29
λαδι σολωμου μην παει κ χαμενο...γνωριζετε κατι για προπλαν?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
λαδι σολωμου μην παει κ χαμενο...γνωριζετε κατι για προπλαν?
Απο την προηγουμενη που ειχες βαλει, καλυτερα την προπλαν.
Κατεληξε σε μια τροφη. Ειναι κουταβι και ειναι σημαντικο.

• Like
Reactions: vek and Anniegr

Demi_k

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
71
56
40
Εγω δινω τη barking heads και ειμαι πολυ ευχαριστημενη κι εγω κι ο σκυλος μου,σα τρελος τη τρωει!

spawn1917

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2016
68
36
36
παιδια καλησπερα. Ειμαι καινουργιος σε ολη την διαδικασια περι σκυλου....:). Εχω ενα ημιαιμο κουταβι κ η κτηνιατρος ειπε θα γινει 25-30kg( υποθετικα). Με το που τον πηρα του ξεκινησα profine για μεσαια κουταβια. Εχει καποιος γνωμη? Γενικα ειμαι ικανοποιημενος τα κακα του ειναι οκ χωρις να μυριζουν πολυ και τα κανει 2-3 φορες την μερα. Αν εξαιρεσεις τις τοπ οπως Acana κ Orijen νομιζω ειναι αρεκετα καλη κ για τα λεφτα της (super premium). Πχ τα συστατικα σε σχεση με την pro plan ειναι καλυτρα(πχ λιγοτερη τεφρα). Αν εχει γνωμη καποιος...?( θα ξεκινησω να γραφω σχεδον σε ολα τα post.....ασχετος γαρ κ θελω να ψαξω πολυ)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
παιδια καλησπερα. Ειμαι καινουργιος σε ολη την διαδικασια περι σκυλου....:). Εχω ενα ημιαιμο κουταβι κ η κτηνιατρος ειπε θα γινει 25-30kg( υποθετικα). Με το που τον πηρα του ξεκινησα profine για μεσαια κουταβια. Εχει καποιος γνωμη? Γενικα ειμαι ικανοποιημενος τα κακα του ειναι οκ χωρις να μυριζουν πολυ και τα κανει 2-3 φορες την μερα. Αν εξαιρεσεις τις τοπ οπως Acana κ Orijen νομιζω ειναι αρεκετα καλη κ για τα λεφτα της (super premium). Πχ τα συστατικα σε σχεση με την pro plan ειναι καλυτρα(πχ λιγοτερη τεφρα). Αν εχει γνωμη καποιος...?( θα ξεκινησω να γραφω σχεδον σε ολα τα post.....ασχετος γαρ κ θελω να ψαξω πολυ)
Σημαντικό, για εμένα σημαντικότερο και από τα συστατικά, είναι να κάθεται η τροφή καλά στον σκύλο σου (καλά = όχι βρωμερή αναπνοή, καλά κόπρανα, όχι θαμπό τρίχωμα, όχι υπερβολικό μάδημα, σωστή ενέργεια, καλές εξετάσεις ). Φυσικά, μπορεί να μη τα πετύχεις όλα αλλά ίσως κάπου να χρειαστεί να κανεις υποχωρήσεις, πχ εμένα με ενδιέφερε πολύ να είναι καλά η γούνα του, εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει και τόσο

spawn1917

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2016
68
36
36
Σημαντικό, για εμένα σημαντικότερο και από τα συστατικά, είναι να κάθεται η τροφή καλά στον σκύλο σου (καλά = όχι βρωμερή αναπνοή, καλά κόπρανα, όχι θαμπό τρίχωμα, όχι υπερβολικό μάδημα, σωστή ενέργεια, καλές εξετάσεις ). Φυσικά, μπορεί να μη τα πετύχεις όλα αλλά ίσως κάπου να χρειαστεί να κανεις υποχωρήσεις, πχ εμένα με ενδιέφερε πολύ να είναι καλά η γούνα του, εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει και τόσο
Την τρωει 2 βδομαδεσ τωρα κ γενικα ειναι οκ δεν μας εχει βγει ο Εκτωρας κ φαγανος. ολα φαινονται καλα μεχρι στιγμης, κτηνιατρο θα παμε σε 2 βδομαδες περιπου να κανει 2 εμβολιο. κοιτα δεν μπορω να συγκρινω αλλες τροφες αλλα πχ η μυρωδια εχει μειωθει αισθητα απο τις πρωτες μςρες που τον πηρα κ αν τον χτενισω κιολας το τριχωμα φαινεται πολυ ομορφο. ειναι λευκοσ ο μπαγασας κ λερωνεται πολυ

spawn1917

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2016
68
36
36
Την τρωει 2 βδομαδεσ τωρα κ γενικα ειναι οκ δεν μας εχει βγει ο Εκτωρας κ φαγανος. ολα φαινονται καλα μεχρι στιγμης, κτηνιατρο θα παμε σε 2 βδομαδες περιπου να κανει 2 εμβολιο. κοιτα δεν μπορω να συγκρινω αλλες τροφες αλλα πχ η μυρωδια εχει μειωθει αισθητα απο τις πρωτες μςρες που τον πηρα κ αν τον χτενισω κιολας το τριχωμα φαινεται πολυ ομορφο. ειναι λευκοσ ο μπαγασας κ λερωνεται πολυ
vas τι σκυλι εχεις?

Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
29
Μηπως εχετε ακουσει κατι για physis grain free???

Συστατικά: Κοτόπουλο, Γαλοπούλα & Σολομό 60% ( συμπεριλαμβανομένων 20% φρέσκο κοτόπουλο, 14% αποξηραμένο κοτόπουλο, 7% φρέσκια γαλοπούλα, 7 % φρέσκο σολομό, 7% αποξηραμένη γαλοπούλα, 3% αποξηραμένο σολομό & 2% ζωμό κοτόπουλου), γλυκοπατάτα, πατάτα, πολτός τεύτλων, συμπλήρωμα Ω3, λιναρόσπορος, μέταλλα, βιταμίνες, καρότα ( ισοδυναμεί με 25gr ανά κιλό προϊόντος ), μπιζέλια ( ισοδυναμεί με 8.5gr ανά κιλό προϊόντος ), ζωμός λαχανικών, γλουκοζαμίνη ( 170mg/kg ), msm ( 170mg/kg ), χονδροϊτίνη θειική (125 mg/kg ), νουκλεοτίδια, πρεβιοτικά ( 92 mg/kg ), προβιοτικά (23mg/kg)

Ανάλυση: πρωτεΐνη 28%, έλαια και λίπη 15%, ίνες 2.3%, τέφρα 8%, υγρασία 8%, μη αζωτούχες ενώσεις 39%, ω6 2.6%, ω3 1.8%, ασβέστιο 1.6%, φώσφορο 1.1%

https://www.grainfree.gr/products/puppy

ημουν ετοιμη να παραγγειλω platinum γιατι διαβασα οτι την τρωνε με πολυ ορεξη τα αλλα σκυλια μπας κ παρει κανα κιλο ο μικρος..αν του κατσει καλα βεβαια αυτη η τροφη..αλλα βρηκα τωρα κ την physis και ειμαι αναμεσα σε αυτες προς τ παρον

dafni1812

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
84
82
39
Έχω βρει μια τροφή που είναι σχετικά οικονομική και φαινεται καλή...
Natura Diet λέγεται. Τι σας λέει?

Συστατικά:
Αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου (28%), ρύζι (20%), λίπος κοτόπουλου, καστανό ρύζι, αφυδατωμένα μήλα (9%), υδρολυμένο αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου, ΑΕ* συμπύκνωμα φυτικών πρωτεϊνών, λάδι σολομού, λινέλαιο, μαγιά ζυθοποιίας, χλωριούχο κάλιο, PROHEALTH (1%): εκχύλισμα πρασινόχειλου μυδιού, εκχύλισμα κριλ, αφυδατωμένο καρότο, αφυδατωμένες ντομάτες, καλέντουλα, μηδική, αφυδατωμένα φύκι, εκχύλισμα σπόρων πικραλίδας, αφυδατωμένα μπρόκολα, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, χαμομήλι, εκχύλισμα εσπεριδοειδών, έλαιο βοράγου, εκχύλισμα ρίγανης, γάλα σπόρων γαϊδουράγκαθου, μύρτιλλα, L-καρνιτίνη, ταυρίνη FOS, MOS,προβιοτικά, PROSAFE COMPLEX (0.03%): δεντρολίβανο, γαρίφαλο, εκχύλισμα γκρέιπφρουτ και σταφυλιών, άλφα-τοκοφερόλες πλούσιες σε φυτικά έλαια.
*Αφομοιώσιμες και Εύπεπτες.

Demi_k

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
71
56
40
Έχω βρει μια τροφή που είναι σχετικά οικονομική και φαινεται καλή...
Natura Diet λέγεται. Τι σας λέει?

Συστατικά:
Αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου (28%), ρύζι (20%), λίπος κοτόπουλου, καστανό ρύζι, αφυδατωμένα μήλα (9%), υδρολυμένο αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου, ΑΕ* συμπύκνωμα φυτικών πρωτεϊνών, λάδι σολομού, λινέλαιο, μαγιά ζυθοποιίας, χλωριούχο κάλιο, PROHEALTH (1%): εκχύλισμα πρασινόχειλου μυδιού, εκχύλισμα κριλ, αφυδατωμένο καρότο, αφυδατωμένες ντομάτες, καλέντουλα, μηδική, αφυδατωμένα φύκι, εκχύλισμα σπόρων πικραλίδας, αφυδατωμένα μπρόκολα, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, χαμομήλι, εκχύλισμα εσπεριδοειδών, έλαιο βοράγου, εκχύλισμα ρίγανης, γάλα σπόρων γαϊδουράγκαθου, μύρτιλλα, L-καρνιτίνη, ταυρίνη FOS, MOS,προβιοτικά, PROSAFE COMPLEX (0.03%): δεντρολίβανο, γαρίφαλο, εκχύλισμα γκρέιπφρουτ και σταφυλιών, άλφα-τοκοφερόλες πλούσιες σε φυτικά έλαια.
*Αφομοιώσιμες και Εύπεπτες.
Μου την εχουν συστησει στο πετ σοπ που ψωνιζω,δε την εχω παρει ακομα μιας και δεν εχω λογο να αλλαξω αυτη που του δινω αλλα μου ειπαν οτι ειναι καλη τροφη!

spawn1917

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2016
68
36
36
παιδια καλησπερα μπορει καποιος να γραψει το δοσολογια για την Physis grain free. ο κουκλος ειναι κοντα 3,5 μηνων. ευχαριστω

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
παιδια καλησπερα μπορει καποιος να γραψει το δοσολογια για την Physis grain free. ο κουκλος ειναι κοντα 3,5 μηνων. ευχαριστω
Δεν έχει πινακάκι με τις δοσολογίες στην πίσω πλευρά της συσκευασίας; :)

• Like
Reactions: Orilis