Νυχτοφοβια;;;

Is adren grangle good dog food( large puppy junior fresh chicken)?

• Total voters
    2

Lefty!

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2016
51
48
34
Σήμερα πήγα το περίφημο κουταβάκι μου την λεφτυ βόλτα στο πάρκο όταν ειχε νυχτώσει , ακόμα και αν δεν τα πάει και τρομερά με τα αλλά σκυλιά ( διαβάστε λεφτυ το νέο κουταβάκι ) σήμερα ήταν χάλια δεν άφηνε σκυλί κοντά του , ενώ το πρωί έκανε παρα πολλούς φίλους . Ξέρετε τι φταίει ; Βοήθεια πλζ

Lefty!

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2016
51
48
34
H άσχετη με το θέμα δημοσκόπηση που μου βγαίνει πανω πάνω, τι ρόλο παιζει;
Μια ερώτηση που δεν ήθελα να κάνω θέμα λόγο τις απλότητας !

Lefty!

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2016
51
48
34
2 σε 1 δηλαδή σαν τα γυναικεία σαμπουάν;
Και γιατι η δημοσκοπηση απευθύνεται αποκλειστικά σε αγγλομαθείς; Των πλήν των αγγλομαθών την γνώμη δεν την εκτιμάς;
Χαχαχαχααχ σορρυ παιδιά αυθόρμητο ;)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δεν περιγραφεις σωστα. Τα ιδια σκυλια ειναι το πρωι, τα ιδια και το βραδυ; Γιατι πρεπει να τα πηγαινει καλα με ολα; Εσυ δεν εχεις καποιες συμπαθειες και αντιπαθειες;

Lefty!

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2016
51
48
34
Δεν περιγραφεις σωστα. Τα ιδια σκυλια ειναι το πρωι, τα ιδια και το βραδυ; Γιατι πρεπει να τα πηγαινει καλα με ολα; Εσυ δεν εχεις καποιες συμπαθειες και αντιπαθειες;
Όχι τα ίδια, αλλά γνώρισε 20 το πρωί τα πήγε με όλα καλα και 10 το βράδυ και δεν τα πήγε καλα με κανενα....

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Μην πιεζεις και εσυ το κουτάβι ρε παιδί μου. Δεν είναι υποχρεωμενοι όλοι να είναι κοινωνικοί.
Αληθώς οι σκύλοι(και όχι μόνο) εχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να συμπεριφερθούν επιθετικά το βράδυ και τα χαράματα.
Ή μπορεί απλώς το κουτάβι να τα είχε κλατάρει και να ήθελε την ησυχία του...

Lefty!

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2016
51
48
34
Μην πιεζεις και εσυ το κουτάβι ρε παιδί μου. Δεν είναι υποχρεωμενοι όλοι να είναι κοινωνικοί.
Αληθώς οι σκύλοι(και όχι μόνο) εχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να συμπεριφερθούν επιθετικά το βράδυ και τα χαράματα.
Ή μπορεί απλώς το κουτάβι να τα είχε κλατάρει και να ήθελε την ησυχία του...
Ok δεν το πιέζω απλά μια απορία είχα πάντως ευχαριστώ

• Like
Reactions: ioanna a