Ντιπ ηλιθιος γειτονας- μουρχεται να τον δειρω!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Ακριβος- και ειναι και εντελος απολιτιστοι και αμωρφοτοι- ολο το σοι που μενει εκει, με αναλογο υφακι και συμπεριφορα.
Σιγα μην μπλεξω με αυτους.
Εχω 4 σκυλια, εναν γατο, 2 παιδια και μια γρια να φροντισω. Φτανουν!
Τοτε αλλαζει το πραγμα.Αμα θες κανω εγω την καταγγελια:p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ναι- και πες οτι του εκανα.
Να δωσω 100 ευρω ( που δεν μου περισσευουν!) και του κανω καταγελεια. οκ!
Και τι νομιζεις οτι θα γινει μετα?

Εδω πηγαμε με την κορη μου που δεχονταν απειλες στην αστηνομια και τιποτα δεν εγινε.
Θα νιαστουν για μια σκυλα που ανηκει σε βλακα και γεννησε?
Στην ελλαδα ζουμε!
Αυτο το ιδιο σκηνικο γινεται καθε μερα δεκαδες φορες.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Κυριακο- θα προσπαθησω να μαθω το ονομα του, και θα στο δοσω με ΠΜ- και κανε οτι θες!
Μενω 3 χρονια εδω περα- και ξερω μονο τα μικρα τους ονοματα και αυτα οχι απο ολο το σοι. Δεν θελω να εχω καμια σχεση με αυτους.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Δεν γινεται μεσω αστυνομιας.Ρωτησα στην ελληνικη φιλοζωικη εταιρεια και μου ειπαν οτι ενημερωνεις την αρμοδια νομαρχια και γινονται απο συγκεκριμενη υπηρεσια της οι ελεγχοι.Παντως δεν ξερω αν εχει λειτουργησει ποτε η υπηρεσια αυτη και αν εχουν πεσει προστιμα..Παντως με αυτα που βλεπω και μεσω αυτων που εχω μαθει στο φορουμ θελω να κανω καταγγελια σε ολους οσους εχουν σκυλο στην γειτονια μου κια στα 5-6 γυρω τετραγωνα.Ολα παρατημενα σε μπαλκονια και ταρατσες.Και στον αδερφο ενος φιλο μου που πηρε σκυλο περσυ και δεν τον εχει βγαλει 5 βολτες σε ολη την ζωη,τον χτυπαει και δεν του εχει κανει εμβολια σκεφτομαι και αυτου να του κανω καταγγελια!Και του λεγα δωσε μου τον σκυλο και δεν τον εδινε..και μετα πηρα γ.π:pΜηπως ειμαι τρελος?

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μηπως ειμαι τρελος?
Για αυτους- ναι!
Ολοι εμεις, που εχουμε τα σκυλια μας σαν τα παιδια μας, ειμαστε ενα τσουρμο τρελοι!
Αυτοι ειναι φυσιολογικοι, που εχουν τα σκυλια "σαν σκυλια".

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
To σκυλι πρεπει οντως να το εχεις σαν σκυλι και εννοω οτι πρεπει να του ικανοποιεις ΟΛΕΣ τις αναγκες του δηλαδη φαι,νερο,παιχνιδι,στεγη,βολτα,ιατρικη περιθαλψη και εκπαιδευση.Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι ανθρωποι απομονωνονουν ενα τοσο ανθρωποκεντρικο ζωο οπως τον σκυλο...Και αυτο που με λειπει ειναι οτι ατομα της ηλικιας μου ειναι χρονια πισω στα θεματα σκυλου.Στο τει μου πριν μερικες μερες ειχε βαλει ενας μια αφησα που ελεγε οτι πουλαει μολωσους κουταβια 1 μηνα.Φυσικα την κατεβασα και την πεταξα και οταν η παρεα μου μου ειπε γιατι το εκανες και μου βαλαν χερι απαντησα οτι τα αδεσποτα της σχολη εχουν σειρα πριν απο αυτα να βρουν σπιτι και οτι δεν πρεπει να υποστηριζουμε ανθρωπους που κανουν ανευθυνες γεννες.Δεν ξερω φυσικα κατα ποσο με καταλαβαν..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
kyriakos91 μαζί σου και έχεις δίκιο. Αλλά το θέμα είναι αν μπλέξεις με παλαβό γείτονα και κινδυνεύει μετά και η δική σου ασφάλεια μετά χέστα...

Ίσως θέλει ποιο διπλωματικό τρόπο:
Π.χ. Πάνω στο "καλημέρα σας τι κάνετε - πως πάνε τα κουταβάκια" να της ξεφουρνίσεις να προσέχει γιατί η αναπαραγωγή είναι πλέον παράνομη χωρίς χαρτιά κλπ. και επειδή το γαμοκράτος ψάχνει να πάρει από παντού λεφτά έχουν αρχίσει και το ψάχνουν (ακόμη και από αγγελίες!) και κόβουν πρόστιμα. Μια γνωστή σου της ήρθε της γυναίκας πρόστιμο 800 Ευρώ! Αφού και εσύ θα τις στειρώσεις τελικά τις δικές σου για να μην έχεις παρατράγουδα και γίνει κανα ατύχημα και μετά σού ρθουν τίποτα μπουγιουρντιά!

Λέω εγώ τώρα - άμα είναι και στόκοι, που μάλλον είναι, θα το χάψουν...

Αααα... κι ότι έχουν κάποιοι δήμοι προγράμματα δωρεάν στείρωσης - ας το δηλώσει αδέσποτο και να πάει να το στειρώσει δωρεάν.

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αααα... κι ότι έχουν κάποιοι δήμοι προγράμματα δωρεάν στείρωσης - ας το δηλώσει αδέσποτο και να πάει να το στειρώσει δωρεάν.
Αυτος δουλευει στον δημο!! ( οδηγος απορηματοφορου).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn