Γεια σας και απο εμενα! Επιτελους καποιοι να εχουν Ντατσες!
Ειμαι κι εγω νεα με την ρατσα! Η Domino μου ειναι 2,5 μηνων και την εχω 3 βδομαδες! Δεν την πηρα απο Pet Shop, αλλα κατι παρομοιο, απο Ουγγαρια ηρθε. Εχω τρελαθει μαζι της! Ειναι black-tan, Miniature, μου ειπαν πως θα παει στα 4-5 κιλα!
Billy, να σου πω οτι ειναι κουκλαρα η μικρη σου!!! Ποσο ειναι στην φωτογραφια? Ποσα κιλα σου ειπαν οτι θα φτασει? Επισης θα ηθελα να επικοινωνησεις μαζι μου, για το απο που την πηρες, γιατι ενδιαφερομαι και για ενα αρσενικο μαλλον!
tifi, δε ξερω για τα δικα σου μικρα, αλλα αν κρινω απο την δικια μου, πρεπει να ειναι κουκλια! Θα ηθελα να σε παρακαλεσω να βαλεις μερικες Φωτο, μιας που εχεις! Και θελω να μου πεις κι εσυ περιπου ποσα κιλα σου εχουν βγει! Βεβαια με ανησυχεις με αυτα που λες για τους καναπεδες, οχι πως δε τα ηξερα, αλλα ελπιζω εμενα να χρησιμοποιει το πουφ στο πλαι... Γιατι για την παρουσα ωρα, δεν τιθεται θεμα, 2,5 μηνων δεν ανεβαινει σκαλωπατι, οχι καναπε!
Πιο πολυ ανησυχω για τη Naomi παρα τον καναπε... Γιατι ειναι Doberman και δε ξερω ποσο αγρια θα αποφασιζουν να παιζουν (ναι, η Naomi δεν την εχει δει ακομα, την εχω αφησει στη μανα μου, μεχρι να κανει αλλο ενα εμβολιο η μικρη)! χε χε!
Πολυ θα ηθελα να γνωριστουμε και περαιτερω, για να μαθαινω και για τις συμπεριφορες των δικων σας και τι να προσεχω!