Νομιζω οτι εχουμε ενα προβληματακι..

danai

Member
24 Μαρτίου 2010
18
0
Καλησπερα σε ολους σας! Εχω εδω και 2 περιπου εβδομαδες τη Μπλου, ενα κουταβι 3 μηνων ρατσας κανε κορσο. Πριν 4 μερες καναμε και το δευτερο μας εμβολιο και ο γιατρος μας ειπε οτι μπορουμε σιγα σιγα να περπαταμε εξω, οποτε σημερα πηγαμε την πρωτη μας βολτα δλδ ενα κυκλο στο τετραγωνο γτ αποφευγω χωμα,γρασιδι κλπ προς το παρον. Το θεμα ειναι οτι η μικρη αν και στην αρχη δυσανασχετησε, δειλα δειλα περπατησε διπλα μου αλλα μετα απο 3 μετρα αρχισε να κλαιει. Αυτο συνεχιστηκε σε ολη τη βολτα που κρατησε τελικα 5 λεπτα γιατι εκλαιγε και πηδουσε πανω μου και τη λυπηθηκα τη μικρη μου. Γενικοτερα ειναι πολυ ζωηρη, εχουμε αποκλεισει καποιο προβλημα υγειας(εχουμε παει 2 φορες στο γιατρο) αλλα ειναι παραπονιαρα ετσι κ αλλιως( κλαψουριζει αν δεν εχει την αμεριστη προσοχη μου ΟΟΟΛΗ μερα). Για να καλυψω τυχον αποριες μενει μονη της περι τισ 3-4 ωρες τη μερα και οσο ειμαστε σπιτι παντα της μιλαμε, παιζουμε κλπ. Τι προτεινετε εσεις να κανω με το θεμα της βολτας? Ευχαριστω@!!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Να μην δινεις σημασια οταν τα κανει αυτα,ουτε να δειχνης οτι την λυπασαι,απλα αδιαφορια σαν να μην συμβαινει τιποτα,ειναι θεμα χρονου.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Να μην δινεις σημασια οταν τα κανει αυτα,ουτε να δειχνης οτι την λυπασαι,απλα αδιαφορια σαν να μην συμβαινει τιποτα,ειναι θεμα χρονου.
συμφωνω και επαυξανω ...αν τρεχεις σε αυτη καθε φορα που κλαιει σε λιγο θα σε εχει αριστα εκπαιδευμενο:)

danai

Member
24 Μαρτίου 2010
18
0
χαχαχα δικιο εχεις, θα μ εχει προσοχη! Ειναι που ειναι κ απο μονη της ιδιοτροπη οποτε... Θα δοκιμασω αυτο με τη λιχουδια και σας ενημερωνω! ΑΑΑ επισης μου εκανε το εξης ειρωνικο, ενω σταματουσα σε καθε σημειο που φανταζομουν οτι θα την ενεπνεε να...παει τουαλετα αφου ειχε φαει κλπ, εκεινη ουτε που το διανοηθηκε και εννοειται οτι ετρεξε στο συνηθισμενο σημειο στο μπαλκονι μολις μπηκαμε σπιτι! Ε βεβαια αν δεν ειναι μαρμαρο η πλακακι δεν καταδεχομαστε! Γκρρρρρρρ

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
ΟΧΙ αγκαλια!
ΜΗΝ δινεις σημασια αν κλαψουριζει,μυξοκλαιει κτλ κτλ!
Δινε της λιχουδιτσες για να ξεθαρρεψει λιγο ωστε να αισθανθει ανετα και να προχωραει μαζι σου!

ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΑ!

danai

Member
24 Μαρτίου 2010
18
0
Οκ σας ευχαριστω ολους θα επιστρεψω σε μερικες μερες με νεα! Καλο βραδυ!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
χαχαχα δικιο εχεις, θα μ εχει προσοχη! Ειναι που ειναι κ απο μονη της ιδιοτροπη οποτε... Θα δοκιμασω αυτο με τη λιχουδια και σας ενημερωνω! ΑΑΑ επισης μου εκανε το εξης ειρωνικο, ενω σταματουσα σε καθε σημειο που φανταζομουν οτι θα την ενεπνεε να...παει τουαλετα αφου ειχε φαει κλπ, εκεινη ουτε που το διανοηθηκε και εννοειται οτι ετρεξε στο συνηθισμενο σημειο στο μπαλκονι μολις μπηκαμε σπιτι! Ε βεβαια αν δεν ειναι μαρμαρο η πλακακι δεν καταδεχομαστε! Γκρρρρρρρ
Μην στεναχωριεσαι,καποια στιγμη θα παρει το μηνυμα και θα αρχισει να τα κανει εξω!Εχει καιρο ακομα!

Ακομα ειναι 3 μηνων...μεχρι τους 7-8-9 μηνες θα εχεις τετοια ατυχηματα μεσα στο σπιτι!Οποτε η καλη σου φιλη η σφουγγαριστρα θα σε συντροφευει παντα!Καλη συνεχεια και παντα με ορεξη γιατι η μικρη σου αυτο θελει απο σενα αυτην την στιγμη!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Η στάση της στην βόλτα δεν είναι παράξενη. Για ένα κουτάβι είναι σαν να μπαίνει στο χώρο άλλης αγέλης, οπότε είναι λογικό να είναι δισταχτικό. Η δικιά σου στάση όμως πρέπει να της δώσει να καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί.

danai

Member
24 Μαρτίου 2010
18
0
Μιλησα σημερα και μου ειπε πανω κατω τα ιδια. Να μην της δινω σημασια οταν γκρινιαζει και να την επιβραβευω οταν κατουρησει κλπ.
Σημερα το πρωι που ξαναβγηκαμε αρχικα κλαψουριζε αλλα μετα ηρεμησε και περπατησε κανονικα χωρις γκρινιες. Επισης μου ειπε οτι μπορει να φοβαται ακομη θορυβους αυτοκινητα κλπ γτ ειναι η δευτερη μερα που περπαταει εκτος σπιτιου και πρεπει να συνηθισει.