Νεύρα στο παιχνίδι

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Τη ηλικια εχει ο σκυλακος;
Σε περιπτωση που ειναι ηλικια "δοντιων", ειναι πιθανο να ποναει. Σε συνδιασμο με το τραβολογημα, νιωθει οτι δεν μπορει να κερδισει και προσπαθει να σε "φοβερισει" μπας και παρει το παιχνιδι. Με λιγα λογια βγαζει ανασφαλεια.

Προσπαθησε να τον κανεις να μαχεται (αφου γιαυτο τον τραβολογας) αλλα να κερδιζει και αυτος.
1 εσυ, 2 αυτος!
Βαζε λιγοτερη κοντρα, και πηγαινε σταδιακα προς το μερος του οσο τραβαει. Να νομιζει δηλαδη οτι σε τραβηξε μαζι του.
Θα βοηθησει να δεσεις με καποιο σχοινι το παιχνιδι ωστε να εχετε μια αποσταση περιπου 1 - 1,5 μετρο.

+ τα μπαλακια που σου ειπε ο/η Krina.

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εννοειται βρε οτι πονανε οταν βγαζουν δοντια!τα καροτα θα σε βοηθησουν πολυ.τα μηλαρακια το ιδιο.γενικα οτι κρατσαναει.μπορεις να του δωσεις κ ενα παγακι.θα του μουδιασει τα ουλα.θα τον βοηθησει να μην ποναει.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
2,5???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ψψψψτ! ειναι μωρο , ε! ηρεμα και με το μαλακο τα παιχνιδια. Να κερδιζει μονο!
Και καλυτερα να μην πολυπαιζετε ακομα σε τετοιο στυλ.
Για πολους λογους... Δοντια, αυχενα, νευρα.
Μπορει να δημιουργησεις προβλημα εκει που δεν υπαρχει.
Σιγα σιγα!

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
εννοειται βρε οτι πονανε οταν βγαζουν δοντια!τα καροτα θα σε βοηθησουν πολυ.τα μηλαρακια το ιδιο.γενικα οτι κρατσαναει.μπορεις να του δωσεις κ ενα παγακι.θα του μουδιασει τα ουλα.θα τον βοηθησει να μην ποναει.
απο δευτέρα στο σούπερ μάρκετ για ενισχύσεις :D

Α! κάτι κόκαλα που είναι για μασούλημα κάνουν?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κανουν ρε συ,βεβαιως.αλλα το καροτακι ειναι πιο υγηινο κ πιο φυσικο.ασε τα πολλα φαστ φουντ!επισης λαβε σοβαρα υποψιν σου αυτο που σου ειπε ο φιλος πριν.τετοια παιχνιδακια αστα.διαφωνω στο να κερδιζει κτλ...αστα κατα μερους παντως.μπορει να του κανεις ζημια.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
θα σου γεμιζει λιγο κατω τριματακια,να ξερεις....αμα θες,παρτου κ ενα κοκκαλο μοσχαριστιο με μεδουλη απο τον κρεοπωλη.θα γουσταρει!βραστο κ δωστου το.ας ειναι κ μεγαλο...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
12-16 βδομαδων

η περιοδος που το κουταβι προσπαθει να βρει την θεση του στο "κοπαδι"Αυτη την περιοδο αρχιζουν τα "παιχνιδια"κυριαρχικοτητας,δαγκωματα στα ποδια μας,στα χερια κλπ.και θα πρεπει να αποθαρρυνουμε το κουταβι σε αυτα.
Δες κ αυτό!

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
πολύ ενδιαφέρων Sofouli ! Θα το έχω υπόψη ! Δεν είχα ιδέα για τις περιόδους αυτές !!

Δεν με πειράζει που θα έχει τριματάκια :p συνήθως όταν είναι να μασουλήσει κάτι πηγαίνει μέσα στο πάρκο του :D

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
Χαιρετώ και πάλι !! Έχω ξανά πρόβλημα με τον μικρό μου... Πρώτων μου κάνει πολλά νεύρα και όχι μονο στο παιχνίδι :( Πιο συχνά μου γρυλίζει όταν βαριέται να παίξει άλλο κ πάει στο πάρκο του κ εγώ ανοίγω το λάπτοπ :S :S :S και το άλλο πρόβλημα που έχω μαζί του είναι πως εδώ και μέρες ξυπνάει τα ξημερώματα και αρχίζει να κλαίει.. ξέρω πως πρέπει να μην του δίνω σημασία οι γείτονες όμως έχουν άλλη γνώμη αφού σηκώνει όλη την πολυκατοικία στο πόδι .. μ αποτέλεσμα να σηκώνομαι χαράματα και να κοιμάμαι στον καναπέ μαζί του ... Μήπως έχετε κάποια λύση??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! :)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Το μικρο σου ειναι , ποσο - 3 μηνων;;;; 3,5;;;;;;;;; ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην το ξεπατωνεις στο παιχνιδι. Το παιχνιδι πρεπει να σταματαει οταν το σκυλι ειναι ακομα στα πανω του, και οχι εξουθενομενο.
Μην του φωναζεις.
Μην βαζεις δυναμη στο παιχνιδι. ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ!
Μην το αφηνεις να σε εκπαιδευει!
Φτιαξε ενα χωρο, οπου θα μπορει να ηρεμει και να νιοθει ασφαλεια, οταν δεν σε βλεπει.
Τα μωρα κλαινε, και κλαινε παντα τα χαραματα. Μπορει να θελει και τουαλετα. Μη το κανακευεις επειδη κλαιει.
Τουαλετα - δεν θελει; στο χωρο του και οτοασπιδες!
Η γειτονια να λεει οτι θελει! Τα σκυλια γαυγιζουν, τα μωρα κλαινε, και τα πουλια κελαιδανε!

liajoe

Well-Known Member
Συνεχίζει όταν του ξαναδίνω τα παιχνιδάκια του!!

Ναι λίγες μερούλες τον έχω ! Αλλά ευτυχώς δεν του κάνω όλα τα χατίρια και τον μαλώνω όταν κάνει κάτι ανεπιθύμητο και αντίστοιχα τον επιβραβεύω όταν κάνει το σωστό ! ( έχει και πολλά μασουλητήρια ο άτιμος... όλη μέρα βίκου-βίκου ακούω
Καλησπέρα :)
Τα παιχνίδια τα οποία κάνουν θόρυβο όταν τα ζουλάνε, τα αποφεύγουμε. Είναι ταμπού.
Ο λόγος γιατί ο ήχος που βγάζουν ενισχυούν ένστικτα κυνήγι- θυράματος.

Δοκίμασε παιχνίδια τα οποία του διεγείρουν το μυαλό και όχι τα ένστικτα.
Εκτός βέβαια και αν ο σκύλος προορίζετε για κάποια συγκεκριμένη εκπαίδευση αργότερα.

liajoe

Well-Known Member
:D:D:D:D very αστείο!
Όχι δεν γίνει και λιοντάρι αλλά δεν μπορώ να στο πω με απόλυτη σιγουριά :p

Εμείς απλά στο πρόγραμμα με τα τις ανάδοχες οικογένεις είδαμε διαφορά στα κουτάβια που παίξανε με τέτοια παιχνίδια όταν ήρθαν στο αργότερα στο πρόγραμμα τις εκαπίδευσης.

Τους διεγείρει πολύ πιο ηρήγορα ένας τέτοιος ήχος στο περιβάλλον και συγκεντρώνονται για μεγαλύερο χρονικό διάστημα σε αυτο. Επίσης θέλουν να "το κινηγήσουν" και ας μην βλέπουν που είναι :D:D:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εχω δει κ εγω εντονη αντιδραση σε αυτα τα παιχνιδια,απλα δεν θεωρω οτι ειναι αυτο που μπορει να ξυπνησει κατι στο σκυλι...οντως το ερεθιζει ,αλλα ως εκει.εχει σκυλια που ουτε καν τα δαγκωνουν αυτα.πανε απλα κ τα πατανε με το ποδι τους για να βγαζουν θορυβο κ το μασημα ερχεται αργοτερα οπως σε καθε αλλο παιχνιδι.αν ισχυει παντως αυτο που λες ,σιγουρα παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του κουταβου.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
συμφωνω με το Λαυρεντη....αναλογα το σκυλο...
η δικια μου δεν δινει σημασια στον ηχο του παιχνιδιου και το δαγκωνει οσο για να μην ακουγεται....
της αρεσει η ησυχια σαν τη μαμα της :p

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
Νοιώθει ασφάλεια στο πάρκο του πάντως .. και αυτό με τα τραβήγματα έχει σταματήσει.. Και ναι όντως θέλει τουαλέτα απλά όταν του αλλάζω την πάνα και πάω μέσα να κοιμηθώ παλι αρχίζει και κλαίει .. εγω δεν έχω πρόβλημα να βάλω οτωασπίδες :p αλλά οι γείτονες έχουν :p τί αλλο μπορώ να κάνω?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97