Μεγαλόσωμο αρσενικό λαμπραντορ μπορεί να φτάσει και τα 42 κιλά, ισως και περισσότερο.τα λαμπραντορ ποσα κιλά φτάνουν?
Μεγαλόσωμο αρσενικό λαμπραντορ μπορεί να φτάσει και τα 42 κιλά, ισως και περισσότερο.τα λαμπραντορ ποσα κιλά φτάνουν?
Σ'ευχαριστώ πολύ Cisse !! Καλως σας βρήκα !!!! Μένουμε ναι στην ίδια περιοχή, και όπως σου είπα και σε άλλο θέμα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι σε έχω δει !! Και εσένα και το γαλλικό σου μπουλντογκ στο σκυλοπάρκο απέναντι από το στρατόπεδο!!Καλως ηρθες απο μενα !! Χαιρομαι που η επιλογη σου ηταν απο εκτροφειο !! Αν καταλαβαινω καλα μένουμε κ στην ιδια περιοχη(μπορει να σε ξερω κι ολας) !!
Θελεις να μας πεις πως και επελεξες εκτροφειο? Στο ειπε καποιος? Το εψαξες μεσω ιντερνετ ?
Άντε !!! Είδες βρήκαμε και μακρινή συγγένεια !!!!! Είμαι αρκετά αποφασισμένη για το ξανθό, είναι το αγαπημένο μου στα λαμπραντόρ !!!! Το σοκολατί είναι το 3ο στην προτίμηση μου....Μετά το ξανθό το μαύρο μου αρέσει περισσότερο ! Αλλά και τα σοκολατί κουταβάκια είναι σκέτος έρωτας !!! Γενικά τα labs κουτάβια είναι απίστευτα !!!!Κοιτάζοντας τον μπαμπά σας τον οscar ανακαλυψα ότι είναι αδερφός από άλλη μητέρα με τον δικό μου ..
Ο μπαμπάς τους είναι ο Mallorn's Famous Grouse
'Eχεις σκεφτεί να πάρεις σοκολατί που είναι πιθανό να έχει η γέννα; Είναι υπέροχα!