Νεότατο μέλος!!

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Καλως ηρθες απο μενα !! Χαιρομαι που η επιλογη σου ηταν απο εκτροφειο !! Αν καταλαβαινω καλα μένουμε κ στην ιδια περιοχη(μπορει να σε ξερω κι ολας) !!

Θελεις να μας πεις πως και επελεξες εκτροφειο? Στο ειπε καποιος? Το εψαξες μεσω ιντερνετ ?
Σ'ευχαριστώ πολύ Cisse !! Καλως σας βρήκα !!!! Μένουμε ναι στην ίδια περιοχή, και όπως σου είπα και σε άλλο θέμα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι σε έχω δει !! Και εσένα και το γαλλικό σου μπουλντογκ στο σκυλοπάρκο απέναντι από το στρατόπεδο!!
Να σας πω και πώς επέλεξα εκτροφείο....Καταρχάς δεν υπήρχε καμία ποτέ περίπτωση να αγοράσω σκύλο απο pet shop ! Είμαι κατά αυτής της ''μαζικής κατανάλωσης'' κουταβιών με μόνο σκοπό τα χρήματα...Μπορώ να πώ πάρα πολλά για αυτό το θέμα, ίσως σε μία άλλη συζήτηση ... Οπότε μετά έψαξα να βρω όλα τα εκτροφεία κοντά στην Αθήνα με λαμπραντόρ...Μέσω ιντερνετ ναι..Αφού βρήκα 3..έκατσα τα έψαξα καλά,είδα τα σκυλιά τους, άλλες πληροφορίες κλπ.. μου φάνηκαν όλα πολυ προσεγμένα και ενημερωμένα για να πω την αλήθεια..Αλλά δεν ξέρω μου έκανε περισσότερο κλικ το εκτροφείο "Αμάλθεια" !!! Και επειδή έχω παει πολλές φορές, εχω να σας πω ότι η εκτροφέας είναι απλά καταπληκτική με τρομερές γνώσεις και αγάπη για τα σκυλιά της ! Επίσης έχω γνωρίσει όλα τα σκυλιά της, και τους μελλουντικούς γονείς φυσικά, και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένη ! Όλα τα σκυλιά της είναι τέλειοι χαρακτήρες !

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Κοιτάζοντας τον μπαμπά σας τον οscar ανακαλυψα ότι είναι αδερφός από άλλη μητέρα με τον δικό μου ..
Ο μπαμπάς τους είναι ο Mallorn's Famous Grouse :)

'Eχεις σκεφτεί να πάρεις σοκολατί που είναι πιθανό να έχει η γέννα; Είναι υπέροχα!

Last edited:

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Κοιτάζοντας τον μπαμπά σας τον οscar ανακαλυψα ότι είναι αδερφός από άλλη μητέρα με τον δικό μου ..
Ο μπαμπάς τους είναι ο Mallorn's Famous Grouse :)

'Eχεις σκεφτεί να πάρεις σοκολατί που είναι πιθανό να έχει η γέννα; Είναι υπέροχα!
Άντε !!! Είδες βρήκαμε και μακρινή συγγένεια !!!!! Είμαι αρκετά αποφασισμένη για το ξανθό, είναι το αγαπημένο μου στα λαμπραντόρ !!!! Το σοκολατί είναι το 3ο στην προτίμηση μου....Μετά το ξανθό το μαύρο μου αρέσει περισσότερο ! Αλλά και τα σοκολατί κουταβάκια είναι σκέτος έρωτας !!! Γενικά τα labs κουτάβια είναι απίστευτα !!!! :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και με το καλο το κουταβι...καλη υπομονη!!!Μαρεσει το εκτροφειο που διαλεξες(οχι οτι ταλλα δε ειναι καλα)να μην παρεξηγηθω!!!!
Αχ εμενα ονειρο επισης ειναι ενα σοκολατενιο λαμπ*agapoylas*....αλλα ολα ειναι μια γλυκα!!!:p
Καλο διαβασμα....:)