Νεότατο μέλος!!

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
[FONT=&quot]Πάντα ονειρευόμουν να έχω έναν σκύλο…Από μικρή ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία μου!Δυστυχώς όσο και να το ήθελα εγώ, οι γονείς μου δεν συμφωνούσαν με αυτή την απόφαση και δεν ήθελαν ένα σκυλάκι στο σπίτι μας…Οπότε εγώ περίμενα, πάντα είχα την ελπίδα ότι μία μέρα θα κατάφερνα να πραγματοποιήσω αυτό το όνειρό μου! Σήμερα, στο καινούργιο σπίτι που μένω, σε μία πολύ όμορφη περιοχή,ιδανική για ένα σκύλο, νιώθω ότι είμαι πιο κοντά από ποτέ σε αυτό το όνειρο !! Σε μερικούς μήνες θα γεννηθεί το θηλυκό λαμπραντόρ που τόσο καιρό περιμένω , η [/FONT][FONT=&quot]Luna[/FONT][FONT=&quot] !!!! Και μόνο που το σκέφτομαι συγκινούμαι από τη χαρά μου !!! Η πανέμορφη μαμά της και ο κούκλος μπαμπάς θα ζευγαρώσουν τον Ιούλιο...Επέλεξα το εκτροφείο «Αμάλθεια» στον Αυλώνα…Κατά τη γνώμη μου κάνουν εξαιρετική δουλειά, ,προσέχουν πολύ τα σκυλιά τους και σου προσφέρουν πολλές και χρήσιμες συμβουλές… Όσο για τη φυλη που επέλεξα… τα λαμπραντόρ για εμένα είναι απλά ΈΡΩΤΑΣ σε όλους τους τομείς !!!!! :)[/FONT]

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
καλως ηλθες καλη διαμονη, καλο διαβασμα και με το καλο το μικρο. Υπεροχη φυλη οντως και για το εν λογω εκτροφειο εχω ακουσει πολυ καλες αναφορες. Μπραβο σου!

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
καλως ορισες!!! αξιαγαπητα τα λαμπραντορ! το εκτροφειο απο τα πιο γνωστα! θεωρω και εγω οτι κανουν καλη δουλεια..

Ανυπομονεις εε? τα σκυλια θα ζευγαρωσουν τον ιουλιο και ηδη εχει ονομα η μελλοντικη κουκλα σου!!! Πολυ μ αρεσεις!!! Αντε καλη υπομονη!!!!!!!!!!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες, καλώς να ορίσει το νέο μέλος στην οικογένεια σου και χαίρομαι ιδιαίτερα που προέρχεται από εκτροφέα :)

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
καλως ορισες!!! αξιαγαπητα τα λαμπραντορ! το εκτροφειο απο τα πιο γνωστα! θεωρω και εγω οτι κανουν καλη δουλεια..

Ανυπομονεις εε? τα σκυλια θα ζευγαρωσουν τον ιουλιο και ηδη εχει ονομα η μελλοντικη κουκλα σου!!! Πολυ μ αρεσεις!!! Αντε καλη υπομονη!!!!!!!!!!!!
Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεσαι...Αα και εκτός από το όνομα, της έχω ήδη αγοράσει το πρώτο της παιχνιδάκι !! Αυτο θα πεί τρέλλα !!!!!!! :)))

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
καλως ηρθες κι απο εμας!!!!!!!!!!!!! ειναι τελειο το συναισθημα της ανυπομονησίας που νοιωθεις....!!!!!!! με το καλο να γεννηθει και να την αποκτησεις!!!!!!!!!!!!:):):)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες. Και ευτυχως, θα την αποκτησεις με τον σωστο τροπο...

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς όρισες και με το καλό να γεννηθεί η κουκλίτσα σου! Τέλεια σκυλιά τα Λαμπραντόρ! Πολύ καλή επιλογή για πρώτο σκυλάκι!

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους πάρα πάρα πολύ !!!! Είναι πολύ ωραίο να μοιραζόμαστε μαζί τη χαρά μου !! Γι'αυτο, να σας δείξω και φωτος από τους γονείς της μικρής μου που θα γεννηθεί σε μερικούς μήνες !!!!
Αυτός είναι ο μπαμπάς !!! http://imageshack.us/photo/my-images/4/oscarhead22.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/9/oscar18mo.jpg/

Και εδώ είναι η μαμά !!! http://imageshack.us/photo/my-images/850/sep08ava.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/846/avalhead.jpg/

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλώς τη! :)
Δε θα βρεις χειρότερη από μένα στα μαθηματικά και την αριθμητική αλλά θα την έχεις στα χέρια σου κατά το Νοέμβρη?
Και έχουμε... χμ... Ιούνη?
:D
Τι παιχνιδάκι της πήρες είπαμε?

:D:D:D
Θα μου πεις τι είναι αυτή η αναμονή, όταν περιμένεις το σκύλο μια ζωή. Έτσι κι εγώ ήθελα σκύλο από πιτσιρίκι και για το πρώτο μου σκυλάκι τελικά χρειάστηκε να περιμένω από τον Ιούνιο μέχρι το Γενάρη :rolleyes:
Το δεύτερο μου ήρθε πολύ πιο γρήγορα (λιγότερο από μήνα από τη στιγμή που κλείστηκε) αλλά μου φάνηκε μια αιωνιότητα και πάλι :)

Τι χρώμα? Κίτρινο ή μαύρο?
Υπέροχα τα λαμπραντόρ, απλά...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Δεν λέω ότι η μαμά δεν είναι κούκλα αλλά ο πατέρας είναι απλά υπέροχος!!!!
Αντε με το καλό ! :D

Και για να διακωμωδήσω λίγο μια διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στο εκτροφείο του δικού μου σκύλου και στο εκτροφείο του δικού σου, τα σκυλιά δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, ο κολλητός του Ελβις είναι ο Miles από το amalthea. Οπότε περιμένουμε και την δικιά σου για να επεκτείνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο!

Last edited:

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Καλώς τη! :)
Δε θα βρεις χειρότερη από μένα στα μαθηματικά και την αριθμητική αλλά θα την έχεις στα χέρια σου κατά το Νοέμβρη?
Και έχουμε... χμ... Ιούνη?
:D
Τι παιχνιδάκι της πήρες είπαμε?

:D:D:D
Θα μου πεις τι είναι αυτή η αναμονή, όταν περιμένεις το σκύλο μια ζωή. Έτσι κι εγώ ήθελα σκύλο από πιτσιρίκι και για το πρώτο μου σκυλάκι τελικά χρειάστηκε να περιμένω από τον Ιούνιο μέχρι το Γενάρη :rolleyes:
Το δεύτερο μου ήρθε πολύ πιο γρήγορα (λιγότερο από μήνα από τη στιγμή που κλείστηκε) αλλά μου φάνηκε μια αιωνιότητα και πάλι :)

Τι χρώμα? Κίτρινο ή μαύρο?
Υπέροχα τα λαμπραντόρ, απλά...
Οι γνώσεις μου στα μαθηματικά κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο..αλλά ναι κι εγώ έτσι το έχω υπολογίσει για τον Νοέμβρη !!! Τι να κάνω, όπως το είπες μία ζωή το περιμένω...Και επιτέλους είμαι λίγους μήνες μακριά για να την αποκτήσω !!! Αξίζει λοιπόν να προετοιμάζομαι από τώρα !!! :) :)
Και παιχνίδια λοιπόν θα της πάρω και απ'όλα !!!! χιχιχι Κι εμένα αιωνιότητα μου φαίνεται, αλλά με αυτές τις ετοιμασίες και τις σκέψεις στο μυαλό μου ξεγελιέμαι και μου φαίνεται πιο κοντινό !!!! :-D
Ξανθό κοριτσάκι θέλω !
Να χαίρεσαι και τα 2 σου σκυλακια !!!

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Δεν λέω ότι η μαμά δεν είναι κούκλα αλλά ο πατέρας είναι απλά υπέροχος!!!!
Αντε με το καλό ! :D

Και για να διακωμωδήσω λίγο μια διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στο εκτροφείο του δικού μου σκύλου και στο εκτροφείο του δικού σου, τα σκυλιά δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, ο κολλητός του Ελβις είναι ο Miles από το amalthea. Οπότε περιμένουμε και την δικιά σου για να επεκτείνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο!
Σ'ευχαριστώ πολύ !!!
Αα ώστε εσύ είσαι η μαμά του Elvis ???? Τι όμορφος που είναι !!!!!!!!!!!!!!!!! Υπέροχες οι φωτο...Να τον χαίρεσαι!!!!! Πόσο είναι τώρα ? Πολύ μου αρέσει η επίλογη του ονόματος !!! :)
Απ'ότι κατάλαβα είσαι πιο πολύ του μαύρου ε?? Εγώ έχω μία περισσότερη αδυναμία προς το ξανθό !
Φυσικά και τα σκυλιά δεν καταλαβαίνουν από εκτροφεία και διαμάχες....Και θα χαρώ πολύ η δικιά μου και ο Elvis να γίνουν φιλαράκια !!!!!! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Ο δικός μου είναι 4 μηνών και 17 κιλών αισίως!!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :):)
Με το καλό να την δεχτείς την ξανθιά οπτασία σου! ;)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Καλως ηρθες απο μενα !! Χαιρομαι που η επιλογη σου ηταν απο εκτροφειο !! Αν καταλαβαινω καλα μένουμε κ στην ιδια περιοχη(μπορει να σε ξερω κι ολας) !!

Θελεις να μας πεις πως και επελεξες εκτροφειο? Στο ειπε καποιος? Το εψαξες μεσω ιντερνετ ?