Νεφρικη ανεπαρκεια

Kaza

New Member
27 Νοεμβρίου 2024
4
1
44
Καλησπερα σας. Ειμαι νέο μέλος στο φόρουμ. Δυστυχώς πριν 3 μήνες βρήκαμε τυχαία οτι ο ρουμπι πάσχει απο νεφρικη ανεπάρκεια πιθανότατα χρονια.Ειναι μικρουλησ ακομα σχεδόν 6.Δεν ειχε καποιο σύμπτωμα κ γιαυτο το ανακαλύψαμε τυχαία με εξετασεις αίματος που καναμε. Στους 3 αυτους μήνες εχουμε κανει διατροφή,προνεφρα, χάπι για πρωτεινουρια κ κάποιους υποδοριους όρους.επισης ξεκινήσαμε ενέσιμη ερυθροποιητίνη με σίδηρο γιατι του ειχε πέσει ο αιματοκρίτης αλλα ευτυχώς επανηλθε κ τωρα είμαστε σε συνεχή έλεγχο. Εχουμε κανει υπέρηχο 2 φορες που δείχνει βλάβη στα νεφρά κ οι τελευταίες εξετασεις δείξανε 5,9 κρεατινινι(5-6 παιζει τωρα 3 μήνες) ουρία 134 κ φώσφορος 5,8 που κατέβηκε στο φυσιολογικό. Οπως κ έπεσε κ η ουρία. Οποιαδήποτε συμβουλή,βοήθεια,γνώμη είτε απο κάποιον που ζει κατι παρόμοιο η συμβουλή για φάρμακα(κατι που να βοηθάει στους νεφρικουσ Δείκτες)η για καποιον εξιδεικευμενο γιατρό θα ήτανε πολύτιμη για εμας.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.257
Και λέω κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το θέμα. Δε σας απάντησε κανείς, κρίμα.

Δεν ξέρω πολλά από νεφρά, έχει όμως πάρα πολλά θέματα στο φόρουμ, κ νεφρική ανεπάρκεια, ψάξτε τα γιατί αν δε με απατά η μνήμη μου έχουν πολλές, καλές κ συγκεντρωμένες πληροφορίες. Έχει πολλές αναφορές κ για κατάλληλη διατροφή κ για όλα τα σχετικά.

Kaza

New Member
27 Νοεμβρίου 2024
4
1
44
Και λέω κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το θέμα. Δε σας απάντησε κανείς, κρίμα.

Δεν ξέρω πολλά από νεφρά, έχει όμως πάρα πολλά θέματα στο φόρουμ, κ νεφρική ανεπάρκεια, ψάξτε τα γιατί αν δε με απατά η μνήμη μου έχουν πολλές, καλές κ συγκεντρωμένες πληροφορίες. Έχει πολλές αναφορές κ για κατάλληλη διατροφή κ για όλα τα σχετικά.
Σας Ευχαριστω πολυ.