Νεο Yorkie στην παρέα....

PurpleSkies

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2011
65
0
Αθηνα
...νέο για εσάς, γιατί εμείς ήδη έχουμε πληροφορηθεί πολλά από το forum εδώ και κάμποσες μέρες... :)

Έτσι αποφάσισα να γραφτώ κιόλας, τουλάχιστον για να σας ευχαριστήσω για οοοοόλες τις πληροφορίες που βρήκα εδώ "λαθραία"! :p

Ειμαι η Μαίρη, και η μικρή μου η Ρέα... Είναι Yorkshire 10 μηνών (της οποίας φωτογραφία δε μπορώ ακόμη ν' ανεβάσω...), μια κουκλίτσα ζωγραφιστή, πολύ ήρεμη σε σχέση με τη φυλή της, αν και πέρασε πολλά μέχρι να την πάρω (βασικά από ιδιοκτήτες αδιάφορους που ήταν έτοιμοι να την αφήσουν στο δρόμο αν δε την έπαιρνε κάποιος -δεν ήταν και δύσκολη απόφαση να πω το ναι και να την πάρω εγώ!!).
Κατά τα λοιπά θα μας μάθετε στην πορεία, είμαι σίγουρη πως θα 'χουμε πολλά να πούμε-εγώ κυρίως να μάθω βέβαια, μιας και πάντα είχα ζωάκια αλλά πρώτη φορά φροντίζω ένα μόνη μου, τώρα που έφυγα απ' το πατρικό μου.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλωσήρθες και συγχαρητήρια που έσωσες το σκυλάκι. Να σου ζήσει πολλά-πολλά χρόνια και να το χαίρεσαι! :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλημέρααααααα...!!! Κι άλλο Υorkie!!!! ΤΕΛΕΙΑ!! :D
Καλώς ήρθατε με τη Ρέα σου, να τη χαίρεσαι και να τη καμαρώνεις...!!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που πήρες το μικράκι από αυτούς τους ανεύθυνους ανθρώπους!! Όσες φορές κι αν το ακούσω δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοια τέρατα! Και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο μικρό πλασματάκι!!

Βάλε μας φωτό οπωσδήποτε και να μας πεις περισσότερα για τη μικρή σου στην ανάλογη ενότητα! :)

Leda

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
123
0
55
Καλως ορισες και να τη χαιρεσαι ΠΟΛΥΥΥΥΥ!
Ακριβως ετσι κατεληξε στην κατοχη μου το 4ο σκυλι μου ενα πανεμορφο ,απιστευτο shih tzu επειδη οι ιδιοκτητες του το πηραν για τη μικρη,η μαμα το σιχαινοταν γιατι εκανε πιπι το κουταβι (!) (τι πρωτοτυπο!) και στο τελος επειδη δεν ειχαν να το αφησουν καπου για τις διακοπες τους (ουτε εμβολια δεν ειχαν ξεκινησει!) θα το παρατουσαν καπου στην εξοχη!!!
Ειπες κατι;;; Το πηρα εγω,ΦΡΙΚΑΡΙΣΜΕΝΗ και φυσικα ειναι το μπιμπελο του σπιτιου και δεν τους ξαναειπα καλημερα!
Να την καμαρωνεις και παλι!

PurpleSkies

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2011
65
0
Αθηνα
Ευχαριστώ πολύ ολους για το καλωσορισμα και τα καλα σας λογια!!! :)

Δεν ειμαι σιγουρη για το τι αλλες πληροφοριες πρεπει να πω..μπορει κανεις να με κατατοπισει;;

Δυστυχως το θεμα με τα εγκατελειμμενα σκυλακια ειναι μεγαλο, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε μεγαλο τουλαχιστον βαθμο...πασχουμε.
Ειναι που πολυς κοσμος δεν παιρνει σκυλακι για τους σωστους λογους. Ειναι καθαρα θεμα παιδειας (ευρυτερης).
Και για τη δικη μου καπως ετσι ηταν, δε το ηθελε η πεθερα μες στο σπιτι (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ηταν εξω, ακου εκει να εχουμε το σκυλι μεσα στο σπιτι! ανηκουστο!!), ο μικρος γιος το φοβοταν (μα τι να φοβηθεις απ' αυτό το μικράκι;;;)...
Την κρατησαν εφτα μηνες χωρις να εχουν ασχοληθει καθολου μαζι της... οποτε σε πολλά είναι πλέον κάπως πιο δύσκολη η εκπαίδευση πλέον (τοσους -τους πρωτους...- μηνες ζουσε στο πληρες χαος), όμως δε τα παρατάμε! Όσο καιρό πάρει!

Και πάλι σας ευχαριστώ για το εγκάρδιο καλωσόρισμα!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Φυσικά και δε τα παρατάμε...!!! Τα Yorkie είναι πανέξυπνα σκυλάκια και τα παίρνουν γρήγορα φτάσει να τους δείξεις το τρόπο...!!! Άσε που μόλις δεθούν κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους που αγαπάνε!!

Κι εμένα τα πεθερικά μου πετάνε καντίλες που έχουμε τη μικρή μέσα στο σπίτι...!!! Και λοιπόν??? Τι λογική είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω. Και βρωμιά να είναι, και αρρώστια να είναι και όλες αυτές οι αηδίες που λένε να είναι...μη το βάλλουν στο σπίτι τους ποτέ!!! Τι χώνουν τη μύτη τους στα σπίτια των άλλων...???

Ανέβασέ μας καμιά φωτογραφία να τη καμαρώσουμε και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε!

joydivision

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
59
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλως όρισες Μαίρη και να χαίρεσαι τη Ρέα σου! Αν μένεις μόνη σου είναι πολύ καλή συντροφιά το σκυλάκι, αλλά είναι επίσης και αρκετά δύσκολο, γιατί δεν έχει κανέναν άλλο και πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια, μα συνέχεια, μαζί του:) Εγώ σταμάτησα ό,τι δραστηριότητες είχα εκτός δουλειάς να φανταστείς για να μη μένει μόνος ο κούταβος, τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθεί! Είναι λίγο ζόρικα στην αρχή, οπότε καλό κουράγιο, αλλά με τον καιρό ανταμέιβεσαι! Να σου ζήσει η μικρή σου!