Νεο μελος στην οικογενεια - Βελγικος Ποιμενικος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
παντως και εδω στη γειτονια μου δυο γειτονες νομιζαν οτι ειχαν βελγικο μεχρι που τους εδειξα πως ειναι το βελγικο ==))
Ελα βρε...είχες πρόχειρη φωτό, του Ακίρα;

Ειπα εγω οτι ειναι ημιαιμος?και την σκυλα στα 7της εχει κανει 6γεννες που ειναι το κακο δεν μπορω να καταλαβω και βεβαια ζευβγαρωνει με βελγο....δεν μπορω να καταλαβω γιατι γραφεις ολα αυτα χωρις ξα ξερεις
Εχει κάνει στα 7 της, 6 γέννες και ρωτάς που είναι το κακό;
Ποιός είναι αυτός ο εγκληματίας, εσύ που τον ξέρεις;
Το κουτάβι σου, έχει pedigree;

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Λυμπιο , κοιτα πως εχει το πραμα , ενας εκτροφεας σωστος κανει εξετασεις σταμσκυλια του , τα κατεβαζει σε αγωνες μορφολογιας , χαρακτηρα ή και κυναθληματος οπου το προσταζει το καθε στανταρ του σκυλιου , και προπαντως , δηλωνει τα κουταβια που θα γεννηθουν στην αρμοδια κυνολογικη αρχη που στην ελλαδα ειναι ο κοε . Οταν δηλωθει το κουταβι μετα απο κανα μηνα βγαινει ενα χαρτι που λεγεται πεντιγκρι που ουσιαστικα ειναι το γεννεαλογικο δεντρο του σκυλου και εκτος απο ενα σωρο πραματα που μπορεις να δεις απο εκει ,μπορεις να αποδειξεις την καθαροαιμια του σκυλου σου . Τωρα ο φιλος σου προφανως απο τα παραπανω δεν εχει κανει ουτε μισα , απλα εχει δυο σκυλια που μοιαζουν σε μορφη και χαρακτηρα σε μια φυλη και παραγει τα αναλογα κουταβια , οποτε καθαροαιμα τα σκυλια του η τα κουταβια με συνχωρεις, αλλα δεν μπορεις να τα πεις.

Υ.Γ συμφωνα με τους κανονισμους του κοε , επιτρεπεται να κανει μια σκυλιτσα μεχρι πεντε γεννες στην ζωη της , μια καθε χρονο , και αν τυχει να κανει δυο μεσα σε ενα χρονο τον επομενο δεν πρεπει να κανει καθολου .

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
φίλε Lybio....
αν νομίζεις ότι ο σκοπός μας είναι να σου την πούμε...κάνεις λάθος...
απλά είναι πολύ εξοργιστικό να μαθαίνεις για απαράδεκτες εκτροφικές ενέργειες απο ανθρώπους που καταφανέστατα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την σωστή εκτροφή...

ειδικά αν αγαπάς την φυλή....!

πάντως ένας σωστός εκτροφέας αποπαρασιτώνει πριν να ζευγαρώσει την σκύλα του πολύ καλά και με πολύ επιμέλεια ώστε να γλυτώσει τα κουτάβια απο τα σκουλίκια....

και επ΄ουδενί δεν δίνει τα κουτάβια πριν τις 60 μέρες....ότι και να πάθει η μάνα...
είναι δική του ευθύνη να τα μεγαλώσει σωστά μέχρι εκείνη την ηλικία και να τα παραδώσει υγιή στις καινούργιες τους οικογένειες...

για τις άλλες εκτροφικές υποχρεώσεις τα λέει πολύ καλά ο Sirkos...

τελοσπάντων , κάνε στον κούταβο μια καλή αποπαρασίτωση με Drontal η κάποιο παρόμοιο σκεύασμα (χάπι) και αφού περάσουν οι διάρροιες με το κοτόπουλο βρες μια καλή τροφή ανάπτυξης.Η Pedigree είναι μια τροφή πολύ κακής ποιότητας.

Last edited:

Lybio

Active Member
22 Απριλίου 2013
30
0
Σπαρτη
Λοιπον θα ρωτησω και θα μαθω για οσα μου ειπατε για να μην σας λεω βλακειες και βρυζουμε τσαμπα τον ανθρωπο...εχετε δικιο σε ολα οσα μου λετε αλλα ηταν και πραγματα που δεν γνωριζασας παρακαλω να μηνουμε στο θεμα μας εαν εχετε να μου δωσετε καποιες συμβουλεςκαλοδεχουμενες

Lybio

Active Member
22 Απριλίου 2013
30
0
Σπαρτη
φίλε Lybio....
αν νομίζεις ότι ο σκοπός μας είναι να σου την πούμε...κάνεις λάθος...
απλά είναι πολύ εξοργιστικό να μαθαίνεις για απαράδεκτες εκτροφικές ενέργειες απο ανθρώπους που καταφανέστατα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την σωστή εκτροφή...

ειδικά αν αγαπάς την φυλή....!

πάντως ένας σωστός εκτροφέας αποπαρασιτώνει πριν να ζευγαρώσει την σκύλα του πολύ καλά και με πολύ επιμέλεια ώστε να γλυτώσει τα κουτάβια απο τα σκουλίκια....

και επ΄ουδενί δεν δίνει τα κουτάβια πριν τις 60 μέρες....ότι και να πάθει η μάνα...
είναι δική του ευθύνη να τα μεγαλώσει σωστά μέχρι εκείνη την ηλικία και να τα παραδώσει υγιή στις καινούργιες τους οικογένειες...

για τις άλλες εκτροφικές υποχρεώσεις τα λέει καιπολύ καλά ο Sirkos...

τελοσπάντων , κάνε στον κούταβο μια καλή αποπαρασίτωση με Drontal η κάποιο παρόμοιο σκεύασμα (χάπι) και αφού περάσουν οι διάρροιες με το κοτόπουλο βρες μια καλή τροφή ανάπτυξης.Η Pedigree είναι μια τροφή πολύ κακής ποιότητας.
Ευχαριστω για την ενημερωση γιατι οπως ειπα και ποιο κατω υπαρχουν πραγματα που δεν γνωριζω για την εκτροφη δεν ειπα οτι μου την λετε αλλα μου την ψιλο πεσατε με το δικιο σας και εχασα την μπαλα γι αυτο λεω να μη ουμε στο αρχικο θεμα παντως σας ευχαριστω ολους για οσα μου ειπατε και για την εκτροφη και για την διατροφη του σκυλου