Τον κρατουσα συνεχεια.Καθε φορα που τον αφηνα ηθελε να βουτηξει να πιασει τις παππιες.πολυ ομορφο ,πολυ ακρη βρε δεν ειναι στο πεζουλι?
Τωρα ειναι 3 μηνων!Ευχαριστω για τα καλα λογια!Τωρινες φωτογραφιες σε λιγο!Κουκλος ο μικρος και πανεξυπνη φατσα για σκυλι 2μιση μηνων. Να τον χαιρεσαι και να τον βλεπουμε να μεγαλωνει. Ποσο ειναι τωρα το σκατουλι??? Η οι φωτος ειναι τωρινες??
Μια χαρα αρκει να την βρισκει ετοιμη με νερο γεματη.Αμα την βρει αδεια την δαγκωνει και την σκαει.Πρωτη φορα του την γεμιζεις λιγο και μπαινεις πρωτη εσυ και τον φωναζεις να ακολουθησει.Μαζι εχεις και κανα παιχνιδακι φυσικα.ετσι τηα αρχισει να μπαινοβγαινει οσπου θα μπαινει μονος οταν ζεσταινεται.τη δέχτηκε καλά την πισίνα; λέω να του παρω κι εγω μια
Αχαχαχαχαπιανει και nova με τις αυταρες ??????
κουκλος.........
Ναααα τα μααααας...
Πανέμορφος, να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις! Δεν ξέρω αν το σπίτι είναι για να κοιμάται ή για όταν λείπεις, αλλά δοκίμασε να τον έχεις να κοιμάται μέσα το βράδι για 3 λόγους κυρίως:Μερικες φωτογραφιες απο την Δραμα σε ηλικια 2-2,5 μηνων
View attachment 37813View attachment 37814View attachment 37815View attachment 37816
Η φωτογραφια ειναι απο το σπιτι στην Δραμα.Εμεις μενουμε Αθηνα και φυσικα τον εχω μεσα στο σπιτι μαζι μου.Πανέμορφος, να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις! Δεν ξέρω αν το σπίτι είναι για να κοιμάται ή για όταν λείπεις, αλλά δοκίμασε να τον έχεις να κοιμάται μέσα το βράδι για 3 λόγους κυρίως:
-Καλαζάρ
-Φόλα
-Φύλαξη
Σε ευχαριστω Στελιο αν και δεν καταλαβα τον λογο(μηπως για την εκπαιδευση που του κανωΝαααα τα μααααας...
Αυτή η φωτογραφία μου άρεσε περισσότερο απ' όλες!
Συνέχιστε έτσι!